Gość: yogi GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 15:05 Fallout nie rozczarował? Jeśli sprawdzilibyście scenę fanów serii to zadowolonych nie będzie pewnie więcej niż 25%. F3 to gra fajna, ale tylko fajna. RPG słaby, Fallout - kiepski, gra roku - w cale. Głos na WoG, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: 193.200.216.* 13.01.09, 15:05 Jak nie wygra Fallout to się zdziwię. Nie umniejszając WoG, który też jest fajną grą, ale jednak to Fallout przyciągnął mnie na te kilkadziesiąt godzin (calaczek ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: 217.98.64.* 13.01.09, 15:10 Jak Fallout przegra z WoG to zacznę podejrzewać fałszowanie wyników. Już wolę, żeby z GRIDem przegrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 13.01.09, 15:20 na pewniaka chociaż nie przeszedłem, odinstalowałem, ale wróce do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.k2.pl 13.01.09, 15:26 F3 gierka bawi mnie dobrze do dziś (chociaż już nie gram w nią na okrągło to przynajmniej raz w tygodniu do niej wracam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.icpnet.pl 13.01.09, 16:15 1. Grid - wszystko na miejscu, świetna grywalność 2. F3 - za to, że się obronił, chociaż nie zachwyca 3. World of Goo - miodne, ale krótkie 4. Far Cry 2 - nie grałem i nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psubrat Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.09, 16:29 Głos na Goo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nevermind Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.chello.pl 13.01.09, 16:30 Folołt oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: 83.18.232.* 13.01.09, 16:44 zdecydowanie Goo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D 13.01.09, 16:51 Fallout 3 , World of Goo to nie moje klimaty, w GRIDa nie grałem, a FarCry2 to porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 16:59 Dla mnie poprzednie "falałty" nie istniały.Po prostu.A w 3 zagrywam się dość intensywnie.I g...o mnie obchodzi zdanie jakiś zatwardziałych Falloutowców.Pykajcie sobie nadal w te starowinki To że w tamtych był lepszy klimat,nie oznacza że są najsuperduper... Ta część jest po prostu inna. Tyle PEACE 4 ALL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruz Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.legnica.vectranet.pl 13.01.09, 17:06 FC2 = porażka roku. Gogo Fallout3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 17:22 GOO reszta to szmira a największą jest obliwjon cfaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: full Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 17:25 Z F3 jest i będzie jak z Oblivionem. Przeciętna gra, wielki hype, podnieta i... po jakimś czasie dopiero sporo graczy zdało sobie sprawę, że to wcale nie jest taka rewelacyjna gra. No, ale z drugiej strony zwycięstwo F3 może być słuszne: jaki rok - takie gry. Hehe... @rid - Te "starowinki" biją F3 na głowę. We wszystkim. Poza grafiką, fizyką (w F1/2 jej nie ma ) i całym tym technologicznym koglem-moglem. Sukces F3 mnie nie dziwi - to "komercyjniak", gra "dla wszystkich", takie rzeczy dzieją się na rynku filmowym i muzycznym, więc i czas przyzwyczaić się do gier... Drakensang, chociaż "ograniczony" i "zamknięty" jest lepszy RPGiem i lepszą grą od F3, ale nie ma szans w takich starciach: nie stoi za nim Bethesda i miliony wydane na promocję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 17:26 Wszyscy mówią że FAR CRY 2 to porażka, dla mnie to cudowna gra i mimo że fallout też mi się podobał głos idzie na zadymę w afryce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: 193.200.216.* 13.01.09, 17:35 Sukces F3 mnie nie dziwi - to "komercyjniak", gra "dla wszystkich --- A widzisz w tym cos zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ful Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 17:52 @Emjoot - przesadna komercjalizacja czegokolwiek nigdy nie jest dobra, a to co jest "dla wszystkich" i ma się "wszystkim przypodobać" nie może być zwyczajnie, hmmm, "świetne". Najwięksi muzycy, aktorzy, reżyserzy, pisarze itd. (czy ogólnie artyści) zazwyczaj stoją troszkę obok mainstreamu lub bardzo od niego daleko i to właśnie ich działa zostają legendami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: 193.200.216.* 13.01.09, 17:59 @ful: wybacz, ale beatlesi czy presley czy michael jackson to nie byl "nurt obok" tylko wlasnie mainstream - i to taki rzeklbym kiczowaty (nie umniejszajac nikomu) - wystarczy poczytac teksty chlopcow z liverpoolu czy krola rocka. A co do fallouta to nie zgodze sie, ze jesli gra przypada do gustu duzej czesci graczy, to musi byc gorsza. Za czasow fallouta 1 i 2 cala moja klasa (faceci) grali w te gry. Teraz wszyscy moi znajomi tez graja w F3. Czemu? Bo wszystkie te gry sa dobre. Od razu pragne zaznaczyc, ze jestem wielkim fanem 1 i 2 fallouta. Trojka jest dla mnie tez swietna gra, aczkolwiek ZUPELNIE INNA, o czym wiele osob zdaje sie nie pamietac. Nie ma wiec sensu porownywac. Czesto bylo tak, ze w jakiejs serii kolejne gry ewoluowaly i czasem byl to krok wstecz, czasem do przodu (tutaj byl do przodu - IMHO), serie sie zmienialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rain Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: 193.111.166.* 13.01.09, 19:30 World of Goo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:41 Do piachu z obliwjonem, zwykłym portem konsolowym tak jak gta4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ger Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.chello.pl 13.01.09, 19:46 Grid - najlepsza pc-towa samochodówka od czasów TDU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: full Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 19:51 @Emjoot: to wszystko to wyjątki, nie bez powodu napisałem "zazwyczaj". ALE, co ważne to są legendy, ALE muzyki "popularnej". Troszkę inna para butów. A F3 IMHO to regresja - znaczny krok wstecz. F3 niby jest RPGiem a nie rozwija nic z RPGowości poprzedniczek, bezlitośnie ją kastrując. F3 jako shooter jest postępem ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.acn.waw.pl 13.01.09, 20:02 @full: ja mówię, że to są zupełnie inne gry - fallout 1 i 2 to esencja RPG. Fallout 3 to FPSRPG - inny gatunek. Jest to ZUPELNIE INNA gra - o czym juz wspomnialem. I gra sie swietnie. P.S. Kolejny calaczek padl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA D IP: *.ds14.agh.edu.pl 13.01.09, 20:06 wog pierwsze ? buahahahaha! fags Odpowiedz Link Zgłoś