Gość: mr zoom IP: *.chello.pl 20.01.09, 15:53 Hmm w sumie nie przepadam za simami ale przyznam się szczerze że w sumie zagrał bym z czystej ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.k2.pl 20.01.09, 15:55 Sims 3 - czyli 3000 sposobów na zabicie twojego sima. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia 20.01.09, 15:57 Podobnie ja. Zawsze nudziłem się przy tej grze niemiłosiernie. Ale może teraz największe tamagochi na rynku okaże się produkcją dla odmiany interesującą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:45 Chciałem objechać tę grę ale ostatecznie stwierdziłem, że nie jest godna mojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobriety Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:50 Czekam na na nią z niecierpliwością ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 16:59 Simsy to coś takiego jak te wszystkie portale społecznościowe - zobaczyć można, ale jak ktoś siedzi w tym dłużej, to znaczy, że ma naprawdę bardzo żałosne życie...albo jakieś kompleksy do wyleczenia. Tak jak na naszej klasie ludzie robią sobie fotki z samochodami, tak w simsach bawią się w fajne wirtualne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.09, 17:09 "ale to nie szkodzi bo tym razem simy są bardziej samodzielne niż poprzednio:" Teraz to juz gra nie ma zadnego sensu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 22:44 sex Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia 20.01.09, 23:31 @milo Pomyśl jak potwornie żałosne trzeba mieć życie, żeby wpisywać w komentarzach "sex" Właściwie to moglibyście wprowadzić jakieś narzędzia antyspamowe. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia 21.01.09, 01:50 @wypisany - a może mu się znudzi wypisywanie tego? choć z drugiej strony seks się nie nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: 212.76.37.* 21.01.09, 03:14 tja. i znow zeby miec 'głup[iego' psa trzeba bedzie czekac rok na durne milion dodatkow bez sensu. dostaniemy goła gre ktora nabierze sensu dopiero za dwa lata jak wyjdą addony, ale wtedy pojawi sie sims 4 i .. eh. obecnie sims 2 jest ok. duuzo mozliwosci, duzo skin'ow, mebli zwierzaki itp.. a tu? znowu golutenka podstawka krok wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaPL Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.chello.pl 21.01.09, 10:05 Cóż w sumie niczym szczególnym nie różnią się od dwójki... ale i tak kupię tak samo jak i inne miliony osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevik Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.teta.com.pl 21.01.09, 10:07 Wie ktoś co to za muza jest w podkładzie do filmiku? Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia 21.01.09, 10:17 @SS To fajnie, że się nie nudzi. Ale tak publicznie? Jakiś czas temu pisaliście o koncepcji udostępnienia komentarzy wyłącznie dla zalogowanych. Może to zbyt radykalne posunięcie, ale ewidentnie warto coś zrobić w kierunku utrudnienia życia ćwierćmózgom i botom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parowka Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.chello.pl 21.01.09, 13:21 o, gothki są ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:30 i pewnie 35 dodatkow, kazda po 100 zl, poczawszy od tego roku przez nastepne 5 lat, the sims zwierzeta, the sims zaby, the sims plble,the sims wymioty... szlag by czlowieka trafil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.09, 15:53 Booshe ta graa bedzie zaje**** !!! Już sie nie moge doczekaaać .! Bedzie spoooroo kosztować to napewwno. Ale chyba dodatków to nie bedzie no bo ta graa już wszystkoo bedzie miaała przecież !! No chyba ż jaakieś fajnieejsze ciuuchy too napeewno albo meeble. Alee i tak bedzie Okey. Bede w nią grala chyba godzinami ale pwenie potem tak mi sie znudzi cjhociaż w to wątpie. ! Beeedzie COOLOOWA .! xd ;* ;** ;*** ;**** ;***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milusiapl Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.elb.vectranet.pl 24.01.09, 11:53 Już nie mogę się doczekać Sims 3, screeny z gry wyglądają bardzo zachęcająco. Zauważyliście że te nowe simy mają ładne buzie, a nie paskudne sztuczne jak w sims 2. Bardzo podobają mi się sims3, ciekawe jak będzie się grało. Pozdrawiam simomaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGUCHA Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.gprs.plus.pl 27.01.09, 18:06 Już się nie mogę doczekać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 18:30 "simowym odpowiedniu YouTube.com." sie literowki sprwdza przed publikacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinah Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.85-237-181.tkchopin.pl 28.01.09, 10:02 moje zycie jest ciekawe i fajne, ale mimo tu lubie czasem pograc w simsy Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia 28.01.09, 11:26 EA = SecuROM, czyli na 90 % (jeżeli nie poszli po rozum d głowy) 5 autoryzacji sprzętu i gra do wyrzucenia. Nieszczęśliwych nabywców zapraszamy do sklepów, które w wyapdku łelektronik łarts powinny się nazywać wypożyczalniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: *.csk.pl 31.01.09, 13:44 Ja tam na swoje życie też nie narzekam, ale w wolnej chwili grać w Simsy po prostu uwielbiam z niecierpliwością czekam na trójkę i chłonę wszystkie nowości jakie można w necie wyczytać pozdrawiam innych oczekujących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość(kobieta) Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: 213.25.105.* 06.02.09, 20:35 Mówię to z całej troski człowiekowi który napisał samo słowo ,,sex'' w komentarzu, otóż: Człowieku weź się lecz! I idź do psychologa najlepiej jakiegoś dobrego bo myślisz że wszyscy będą mieć podniecie nie bo napisałeś słowo sex xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość(kobieta) Re: The Sims 3 - pierwsze wrażenia IP: 213.25.105.* 06.02.09, 20:35 Mówię to z całej troski człowiekowi który napisał samo słowo ,,sex'' w komentarzu, otóż: Człowieku weź się lecz! I idź do psychologa najlepiej jakiegoś dobrego bo myślisz że wszyscy będą mieć podniecie nie bo napisałeś słowo sex xD Odpowiedz Link Zgłoś