gramczasami 13.03.09, 11:48 Naprawdę, jak gram we Flower to mam ochotę wstać i podlać wszystkie kwiaty w domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gramczasami Re: Trailer: Flower 13.03.09, 11:49 ...a dopiero potem nasikać na czyjeś zwłoki... Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: Trailer: Flower 13.03.09, 12:12 Flower jest swietny. Przelatywalem sobie wszystkie krainy dwukrotnie i na pewno na tym sie nie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Trailer: Flower 13.03.09, 13:03 Moja córcia 4,5 roku uwielbia Flower, sama ma trochę problemy ze sterowaniem, trzeba przyznać, że ciasne nawroty na dużej prędkości są trudne przeszliśmy 3razy i pewnie się na tym nie skończy przypomniały mi się stare czasy na 486 i nawroty bojowe Mi-24 grrrrrr szkoda, że we flowerze nie można postrzelać, albo zbombardować..... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
snow_man_s Re: Trailer: Flower 13.03.09, 13:08 W tagu newsa jest błąd z nazwą firmy "thathgamecompany". Tak mnie naszło, żeby zobaczyć jak jest w poprzednich newsach o Flower: thathgamecompany, thahgamecompany, that game company i prawidłowy thatgamecompany Jedynie Maciu się nie mylił Odpowiedz Link Zgłoś
pogo_o Re: Trailer: Flower 13.03.09, 16:45 Cholerka, rozpłynąłem się przy tym trailerze. Gierka chyba warta, niedługo czas będzie zassać. Odpowiedz Link Zgłoś