edycja_kopiuj_wklej 13.03.09, 20:51 Widze, ze troche ci sie zrobilo miejsca, jesliby sie do rana jajka nie wykluly, to moze ci cos przeniesc na glowny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Do loola_kr 13.03.09, 21:16 Dzięki bardzo! To może w takiej kolejności: dwukolorowe szare różowe pisklę dzięki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Do loola_kr 13.03.09, 21:34 Zobaczymy rano, jak bedzie. Czy sie cos tam nie zmieni, bo wieczorami to za duze ryzko przenoszenia. Zbyt zacina Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Do loola_kr 13.03.09, 21:49 dzięki wielkie! będzie Ci się chciało w sobotę rano bawić? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Edycja... 14.03.09, 00:33 chciałam coś popolować na drugim koncie ale coś mnie nie przelogowało i złapałam kamienne na Loola_kr... Da się je przenieść na Violladamore? a jak nie to hmmm oddać do adopcji? Przperaszam... jak zwykle coś zrąbałam... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja... 14.03.09, 06:36 Kamyczka zostaw, szkoda go. Przenioslam ci rozowe, jako najmlodsze. Do jutra powinny ci dorosnac papierowe i dino, a w tomiejsce wykluc nowe jajka. Czyli na niedziele mozna bedzie prawdopodobnie znowu przenisc 1 hatchlinga i 2-3 jajka Odpowiedz Link Zgłoś