Dodaj do ulubionych

Unia da nam Xbox LIVE?

14.03.09, 10:19
jeżeli tak się stanie to w końcu kupię XBOX'a wink, a może nawet STEAM stanieje, bo gdy więcej ludzi będzie chciało płacić w euro to ceny będą musiały się zmienić.
Obserwuj wątek
    • barracudo Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 10:50
      Ach te PO smile oby doszlo do skutku ! Mam dosc blokady bo przypisuja nas pod Dojczow uncertain
    • mihnu Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 10:53
      brakuje tylko przerejestrowana konsol do polski sad
    • evelan_pl Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 11:08
      jeej dostaniemy XBL co będzie wyglądał jak ten w Singapurze ... 0 demek, 0 arcade, nie będzie niczego
    • super-nyga Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 11:12
      A mnie wali to czy bedzie lokalizacja PL czy tez nie!smile Mam x360 i: Posiadam polskie menu, mam mozliwosc kupna gier przez Live, Mam mozliwosc gry przez siec.. Czego nie mam? Hmm.. Wszystko co potrzebne posiadam a wiec dla mnie moze nie byc Live'aPL do konca swiatabig_grin
    • crinos_pl Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 11:17
      @lupus_yonderboy: uzależniasz kupno konsoli od tego, czy będzie polski LIVE? Przecież de facto to niewiele się zmieni, chyba tylko zdjęcie blokady regionalnej na te kilka demek, które są dla nas niedostępne (i dlatego ściąga się je z rapidshare).
    • microsoft_paint Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 11:44
      Noo, kochane PO uratowało świat!!!111oneonejeden!!

Nie chcę wszczynać wojny, ale co ta pani takiego zrobiła? Zapytała się i tyle - oni już nad tym pracowali, więc fakt, że się spytała nic nie zmienił...

Btw. Dla mnie to jest z deczka chore kazać firmom wchodzić na rynki, na które nie chcą wchodzić... Ich wybór.
    • xello Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 12:10
      "Btw. Dla mnie to jest z deczka chore kazać firmom wchodzić na rynki, na które nie chcą wchodzić... Ich wybór." - nie o to chodzi, chodzi o zabranianie korzystania z produktów danej firmy obywatelom np Polski - tak na prawdę jest to niczym nie uzasadnione i bardzo dobrze że się zajmą dzieleniem klientów na lepszych (z chameryki) i gorszych (nas)....
    • pablohp Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 13:32
      światełko w tunelu..^^
    • blacq Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 13:54
      Na X360 mam dwa konta.W menu głównym jest takie coś jak "Events".Dlaczego na jednym z kont nie ma tej opcji?
    • luk4sz-pl Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 16:27
      Moze jedno nie ma Golda?
    • blacq Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 16:36
      Nie,to napewno nie to.Wprost przeciwnie,na koncie bez Golda jest,a z Goldem nie ma.
    • lupus_yonderboy Re: Unia da nam Xbox LIVE? 14.03.09, 19:27
      @grinos:
      sprawdź sobie zapis o "swobodzie przepływu towarów i usług na terenie Unii Europejskiej"

w skrócie - albo oferujesz to samo na całym terenie UE i po porównywalnych cenach, albo wypad i płać karę za swe zchowanie

tymczasem
    • cux87 Re: Unia da nam Xbox LIVE? 15.03.09, 14:32
      Mnie tam polski Live malo interesuje, pewnie bylby tak samo biedny jak polski PSN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka