Dodaj do ulubionych

polygadka #81

16.03.09, 00:09
IT'S-A-ME!!! big_grin
Obserwuj wątek
    • mihnu Re: polygadka #81 16.03.09, 00:10
      zajebiste czapki smile
    • wynmacher Re: polygadka #81 16.03.09, 00:29
      A czemu Piotr nie ma Maria. W końcu to on tu jest szefem tongue_out
    • mulin303 Re: polygadka #81 16.03.09, 08:07
      No panowie!Respect!
      Dawno nie było polygadek tydzień po tygodniu,a tu taka niespodzianka.Jeszcze nie słuchałem,ale drugi duży +,za uporządkowanie archiwów na iTunes(nareszcie!Znów łatwo i przyjemnie mogę zasysać archiwalne odcinki-git!)
    • cthulhu666 Re: polygadka #81 16.03.09, 08:12
      Zgodnie z koszulkami czapki powinny być odwrotnie smile
    • mariosprinter Re: polygadka #81 16.03.09, 10:30
      Ciągle jest za cicho sad
      Co wam szkodzi zrobić trochę głośniej? Przez to się nie da słuchać, a szkoda bo nawet rzeczy mówicie
    • krzysieks108 Re: polygadka #81 16.03.09, 10:38
      Nie ma to jak dobrze rozpocząć tydzień big_grin
    • bebe_pl Re: polygadka #81 16.03.09, 10:44
      Jakie było moje zaskoczenie, kiedy wstając rano odpalam komputer, włączam iTunes i widzę jak nowy odcinek Polygadki się ściąga! Opad szczęki... wink Super, oby tak dalej!
    • toread Re: polygadka #81 16.03.09, 11:01
      mariosprinter: sprawdzaliśmy na dwóch MBP: było słychać bardzo dobrze, na podpiętych słuchawkach aż za głośno. Ale ok, podkręcimy mikser na kolejnym nagraniu. I Tadka też podkręcimy ;>
    • wynmacher Re: polygadka #81 16.03.09, 11:27
      Doskonała Poly. Więcej takich świetnych.
    • wasylhh Re: polygadka #81 16.03.09, 12:19
      Nie no SUPER, szkoda tylko, ze nikt nie sprawdzil jak to dziala przez Windows Media Player. Ale zebyscie sie nie musieli przemeczac to wam powiem. Na Windows Media Player niema glosu!!! Slychac tylko kilka pierwszych sekund jak zachwycacie sie tymi czapkami, pozniej ciszaaaaaaaaaaa....
    • kondy.pl Re: polygadka #81 16.03.09, 12:44
      Moim zdaniem głośność była w porządku. Słuchałem na Windows media player smile
    • zooltar Re: polygadka #81 16.03.09, 12:44
      pozostaje tylko sciagnac winampa big_grin u mnie wszystko dziala dobrze, choc rzeczywiscie bylo za cicho. moim zdaniem wina znowu lezy po stronie apla tongue_out
    • toread Re: polygadka #81 16.03.09, 12:54
      zooltar, hultaju, sam słuchałeś skompresowanej mp3 na iTunes i nie narzekałeś wówczas tongue_out
    • kac309 Re: polygadka #81 16.03.09, 13:07
      Poziom glosnosci jest bardzo nierowny. Na pewno jest za cicho. Czasem slychac bardzo slabo, wtedy podkrecam troche zeby cokolwiek uslyszec. Za chwile Toro katuje moje uszy jak by sie przyblizyl do mikrofonu. Malo to przyjemne kiedy slucham Poly na iPodzie. Popracujecie nad tym prosze.
    • szozii Re: polygadka #81 16.03.09, 13:10
      U mnie na wmp działa ok. Kenner jak miło Cię słyszećsmile
      Poprzednio Toread i Zooltar krzyczeli mi do ucha (dosłownie, męczyłem się z palmtopem - przy ściąganiu i odsłuchu), a teraz jest w miarę równo.
      Fajnie, że "wróciliście". Pozdrawiam
    • dzikq Re: polygadka #81 16.03.09, 13:23
      Fajnie. Troche było slabo slychac Zooltara, bo chyba trzymal za daleko mikrofon. No i ciagle slyszalem jakiś szmer jak ktoś bawil sie mikrofonem czy coś, strasznie mnie to irytowalo.
    • super-nyga Re: polygadka #81 16.03.09, 13:28
      92min - Jak zooltar sie podnieca slowami devol N4Ssmirk, ktos slusznie wtracil swoje slowo "bullshit".. Zooltar moze i faktycznie gra sie prezentuje wysmienicie i graficznie moze byc jak GT5P i miodnie jak Forza, ale taki belkot devoloperow uslyszysz zawsze! I to, ze oni powiedza "na model prowadzenia skladaja sie wszystkie elementy, nawet waga kierowcy, ktora mamy do wyboru" nie zawsze jest prawda i przechwalki zawsze trzeba dzielic conajmniej przez 2.. Swoja droga fajnie, ze N4S wkoncu kwitnie (ale moim zdaniem trudno bedzie co niektorych fanow tej serii, ktorzy sie zawiedli na poprzedniczkach przekonac do nastepczyni)..
    • super-nyga Re: polygadka #81 16.03.09, 13:30
      P.S. - jak opowiadales o tych super OCHACH i ACHACH producentach sam do siebie powiedzialem "marketingowy bullshit" gdzie po sekundzie to uslyszalemsmile
    • kubster-san Re: polygadka #81 16.03.09, 13:43
      zajebiste zdjęcie panowie he he
    • crinos_pl Re: polygadka #81 16.03.09, 13:56
      Potwierdzam - za cicho, lapek znów potrzebuje supportu w postaci słuchawek lub głośników z aktywnym wzmacniaczem... Poza tym wszystko okay smile
    • zooltar Re: polygadka #81 16.03.09, 14:14
      supernyga - w 92 minucie jest rozmowa o graniu w simracingi przed konsola.

a podniecanie sie devow tyczylo undercovera a nie shifta. na shifcie po prostu oniemielismy, a przy UC wszyscy z zazenowaniem patrzyli po sobie.
    • rockboy84 Re: polygadka #81 16.03.09, 15:19
      - Na starcie, Toread "zwolnił" z gadką... jest ok

- Problem z wahaniami głośności pozostał, chociaż słuchając podcastu na iPodzie było to mniej uciążliwe... Zooltar za "cichy" - szkoda, że do cholery dopiero zostało to zauważone pod koniec

- Nie zgodzę się z Katanką w kwestii wchodzenia w zdanie innemu redaktorowi, szczególnie wskazuję tu na Toreada

- Rozmowa na poziomie? No cóż włączcie sobie, któryś z podcastów sprzed tego niechlubnego #80... Zadam wam pytanie: czy widzicie, jak wielka przepaść dzieli obecne podcasty, z tymi z przed przerwy pod względem prowadzenia? Bo według mnie ogromna

- Nie żebym był strażnikiem moralności, ale czy słowo na "ch" naprawdę było konieczne? Już normalnie tego nie dało się wyrazić? W fragmencie PolyTV lecą "K" tutaj "CH"... czy naprawdę Polygamia musi się tak zniżać? W poprzednich (79 i wstecz) podcastach czegoś takiego nie było, przynajmniej używano lżejszych określeń

- Czy teraz w każdej Polygadce będzie gra na PC? To o czym to w końcu blog? O grach komputerowych? Czy konsolowych?

- Podpisuję się pod pkt. 3 wrażeń Katanki... brak pozostałych redaktorów jest, aż nadto widoczny

- Widzę, że gry arcadowe są na topie. Może więc warto byłoby zrobić osobny podcast poświęcony tym tytułom

- Czy tak trudno uporządkować podcast zamiast skakać
      raz to, później to, ale potem znowu to?

- Jak dla mnie kolejny podcast, który nie przypadł mi do gustu
    • czezare_pl Re: polygadka #81 16.03.09, 17:30
      Szkoda tylko, ze o ile pod wzgledem technicznym polygadki sa coraz lepsze, to merytorycznie jest coraz gorzej.Poprzednia polygadka (80-ta) byla zdecydowanie najslabsza ze wszystkich jakie dotad wysluchalem, a troche tego bylo.W kazdym badz razie wylaczylem ja po polowie, bo tego sie po prostu sluchac nie dalo...
    • madaxaa Re: polygadka #81 16.03.09, 22:05
      Ja chcę Rysława! Od razu mi się humor poprawiał jak słyszałem jego głos!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka