Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenia: GTA: Chinatown Wars

18.03.09, 19:55
Jedna z niewielu gier, które wydają mi się fajne na DS. Generalnie jakoś nie ciągnie mnie do tej konsoli ;]
Obserwuj wątek
    • xello Re: Pierwsze wrażenia: GTA: Chinatown Wars 18.03.09, 20:12
      mnie dobija tylko genialny pomysł - zabijaj policjantów, to się przestaną tobą interesować. ja wiem, że to przyjemne, ale podejście policji w gta "ktoś nam zabił 10ciu kumpli - lepiej się tym nie interesować" jest tak śmieszne, że aż tragiczne. a już czytam komentarze, że taka funkcjonalność wejdzie do kanonu serii ....
    • dzikq Re: Pierwsze wrażenia: GTA: Chinatown Wars 18.03.09, 20:40
      @xello nie zabijanie policjantow tylko niszczenie radiowozow. To zupelnie co innego wink
    • domekzkart Re: Pierwsze wrażenia: GTA: Chinatown Wars 18.03.09, 21:17
      Dokładnie tak. Tu raczej chodziło o coś w rodzaju pozbywania się "ogona" i możliwość ucieczki.
      Nie ma sie co czepiać realistyki, bo np. po spaleniu w aucie wychodzimy ze szpitala, a po stenym złapaniu policja nadal będzie nas wypuszczać... Także trudno w 100% stawiać na oddanie realizmu. Akurat to rozwiązanie z CW jest bardzo fajne i sprawia dużo radochy. Napewno to lepsze niż szukanie nory i czekanie aż policja o nas zapomni.
    • jojok21 Re: Pierwsze wrażenia: GTA: Chinatown Wars 18.03.09, 21:27
      Przy jednej gwiazdce można sie gdzies zaszyć (zebysmy nie bylo w zasięgu wzroku zadnego gliny) i po pewnym czasie wanted level znika. Ale i tak największy fun daje rozwalanie radiowozów. Zazwyczaj sami się rozwalają, ale to szczegół xD
    • talonkarrde Re: Pierwsze wrażenia: GTA: Chinatown Wars 18.03.09, 21:48
      Tych policjantów jest masa za każdym rogiem czai się smerf.
      Nie mam zastrzeżeń co do krzyżaka(nds classic) sterowanie jest dobrze zrobione.
      Fajnie jak auta przy dużych prędkościach nie wyrabiają na zakrętach (raz nawet dachowałem big_grin )
      Ogólnie dobrze zrobiona DSowa gierka trochę ale za wysoko oceniona (tak samo jak GTAIV).
    • haldop Re: Pierwsze wrażenia: GTA: Chinatown Wars 19.03.09, 08:27
      Od czasu GTA Vice City żadne GTA mnie tak nie wciągnęło. Gra się naprawdę wyśmienicie, choć przypisanie klawiszy ABXY lekko mi nie pasuje. krzyżak działa spoko, trzeba tylko wyłączyć automatyczne wyrównywanie jazdy, bo to psuje jej precyzję.

Dużo opcji, dużo mini gierek, dużo zadań dodatkowych, challenge'y, posiadłości do kupienia. Dla mnie bomba 9/10, bo znalazło się kilka błędów (np zmieniające się samochody na parkingu po odejściu na kilka metrów - ale taki już urok serii).
    • at0m Re: Pierwsze wrażenia: GTA: Chinatown Wars 19.03.09, 10:26
      No to niech teraz panowie z R* pokażą jakie fajne można zrobić GTA na Wii smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka