Dodaj do ulubionych

Stało się

• Gość: kolorek [...] IP: *.chello.pl 31.03.09, 15:39
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • goku94 Re: Stało się 31.03.09, 15:40
      Nie wiem co tu się stało, ale mi się nie podoba niestety. Nie dość, że wygląda "trochę" amatorsko to jeszcze błękitna czcionka w tytułach newsów jest zbyt... błękitna i trochę po oczach daje, strona wolniej się wczytuje, a wszystko stało się dużo mniej przejrzyste... Lubię zmiany, ale w tym przypadku jestem na nie.
    • radek.zaleski Re: Stało się 31.03.09, 15:40
      ale żeby nie było, że marudzę tylko - tytuły są poza zdjęciami i nie zasłaniają połowy fotki! Jupi! big_grin
      --
      no widzisz.

ja jestem happy. bardzo mało negatywnych komentek - z doświadczenia wiem, że ludziom zawsze się nowe nie podoba. zawsze.

a nowa strona jest lżejsza - zarówno w czytaniu, jak i edycji. zobaczycie.
    • kimsim Re: Stało się 31.03.09, 15:41
      dajcie wiecej reklam. co wam szkodzi i tak juz polowe strony zajmuja smile
    • razorhost1976 Re: Stało się 31.03.09, 15:42
      @R.Z.
      to teraz bierzecie się za forum??? ;O)
    • radek.zaleski Re: Stało się 31.03.09, 15:43
      to teraz bierzecie się za forum??? ;O)
      --
      ta. cały czas. obczajcie to: www.kotek.pl/forum/0,0.html
    • Gość: Test Re: Stało się IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 15:44
      Recenzje się zlewają - nie wiadomo czy obrazek dotyczy tekstu nad nim czy pod
    • sad-hu Re: Stało się 31.03.09, 15:45
      bardzo dobry pomysł z tymi linkami po lewej stronie " Na co czekamy w kwietniu" "Premiery roku". Teraz wszystko mam jak na talerzu. A to znaczy, że już zupełnie oleję inne portale o grach.

Całość wygląda ładnie i trzyma się GameCornerowego klimatu.

Nagrywajcie więcej wideorecenzji, trzymajcie poziom z newsami, nadal wprowadzajcie nową jakość do serwisów o grach (jak relacje na żywo i deathmatche), no i oczywiście pozostańcie tak aktywni w rozmowach z odwiedzającymi, jak jesteście, a kolejne sukcesy MUROWANE!!
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:45
      ja jestem happy. bardzo mało negatywnych komentek - z doświadczenia wiem, że ludziom zawsze się nowe nie podoba. zawsze.
      -----------
      no tak ale w ostatnim czasie 2 duże portale (nazwy nie wymienię ze zrozumiałych względów) zmieniły lay - i jeden do dziś wywołuje kontrowersje a drugi okazał się świetny od razu.....
      ja bym radził popracować nad wyglądem GC wink
    • Gość: DEAMON Re: Stało się IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 15:46
      fajna strona narzazie.
      p.s:strona polskie Total war jest całkowicie nie czytelna .
    • Gość: ;) Re: Stało się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:46
      kurczę teraz trochę nie wiem w co klikac i otwieram nie te artykuły co chciałem. i obrazki na głównej mniejsze a przecież gracze to kultura wizualna.
      a tak to git, WSAD i do przodu!
    • Gość: chochlik Re: Stało się IP: *.max.com.pl 31.03.09, 15:47
      Poprostu a fuuuj tamto było proste, czytelne, przejrzysteuncertain Każdy serwis muszą popsuć benczmark, pclab, a teraz Wy listościsad
    • Gość: loha Re: Stało się IP: *.ptr.magnet.ie 31.03.09, 15:47
      eee dajcie stary layout...ten jest taki nijaki, stary byl charakterny i wiadomo ze to gc bylo
    • razorhost1976 Re: Stało się 31.03.09, 15:47
      @R.Z.
      dla mnie git... tylko bez tego różowego paskudztwa wink
      a i jeszcze jedno strasznie nieczytelne się taki zrobiły ... albo kolor czcionki albo tła należy zmienić... moje zdanie ... a ogólnie cud miód i orzeszki wink
    • radek.zaleski Re: Stało się 31.03.09, 15:47
      p.s:strona polskie Total war jest całkowicie nie czytelna .
      --
      która?
    • radek.zaleski Re: Stało się 31.03.09, 15:48
      a i jeszcze jedno strasznie nieczytelne się taki zrobiły
      --
      co nieczytelne?smile
    • nessie-jp Re: Stało się 31.03.09, 15:48
      Pierwsze wrażenie - kiepsko, brak przejrzystośco. Srodkowa ramka z treścią główną wąziutka i ginie w natłoku. Niepotrzebne są paski dodatkowe i z lewej i z prawej
    • Gość: woyt Re: Stało się IP: *.smgr.pl 31.03.09, 15:49
      Spoko lay big_grin
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:49
      co do forum:

to kiedy będę mógł straszyć swoim pyskiem w avatarze? big_grin
      big_grin
    • Gość: kj Re: Stało się IP: *.chello.pl 31.03.09, 15:49
      w przedszkolu był konkurs na lejałt?
    • gyenia Re: Stało się 31.03.09, 15:49
      Nie wolno robić takich rzeczy z zaskoczenia!!!. Parę razy odświeżałem stronę, zanim się zorientowałem, że to nie przeglądarka się wywaliła, tylko zmieniliście wygląd. Póki co nie jestem zachywcony, ale dajcie mi 2 dni na przyzwyczajenie sie, to może nawet jakieś konstruktywne uwagi wymyślę.
    • Gość: chochlik Re: Stało się IP: *.max.com.pl 31.03.09, 15:50
      Jeszcze Sławek wyskakuje prosto na twarzbig_grin no comments
    • razorhost1976 Re: Stało się 31.03.09, 15:50
      @R.Z.
      no jakoś ten błękitek zlewa mi się z białym wink ... hmmm , a może to tylko mój wiek wink i wzrok mi siada smile
    • Gość: DEAMON Re: Stało się IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 15:51
      radek to strona strasznie nie czytelna wasza lepsza.
      p.s:totalwar.org.pl/ <<<ta strona kiedyś czytelna a teras po zmień bardzo nie czytelna i fani bardzo wkurzeni + JA.
    • razorhost1976 Re: Stało się 31.03.09, 15:52
      @don_wroc_love
      ja to się na awatara nie wrzucę ... w końcu ksywka zobowiązuje wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka