Dodaj do ulubionych

Stało się

31.03.09, 15:14
ja się cieszę...
Obserwuj wątek
    • d_pawel Re: Stało się 31.03.09, 15:15
      slawomir.serafin -> Spróbuj się nie cieszyć wink.

Ja też się cieszę!
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:16
      dajcie grafikowi parę dni wolnego, przemęczony chyba jest biedak......
      eeech....
    • dominator946 Re: Stało się 31.03.09, 15:19
      No i elegancko to wszystko wygląda ;D
    • mis_iu Re: Stało się 31.03.09, 15:19
      Pierwsza reakcja: osochoszi? Ciekawe kiedy przyzwyczaję się do nowego layoutu smile.

Pierwsza, świeża uwaga: recenzje - wszystko macie wymieszane, i Polygamia, i video i nie-video, i z serwisów zewnętrznych... moglibyście jakoś to ładnie uporządkować, lub chociaż po kliknięciu nagłówka mogłaby się pokazać nowa stronka gdzie wszystko jest cacy posegregowane (tu Wasze videorecenzje, tu teksty z Poly, tutaj inne itp.) smile.

Ogólnie git, Panowie.
    • Gość: informat6 Re: Stało się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:21
      jak dla mnie beznadzieja. Lepszy stary wygląd
    • prezii Re: Stało się 31.03.09, 15:22
      Jest ok, chyba... wiadomo, że trzeba się będzie przyzwyczaić. Gratuluje podpisu po prawej stronie pod obrazkiem "omg", bo pierwsze co pomyślałem to właśnie omg;p
    • slawomir.serafin Re: Stało się 31.03.09, 15:23
      @mis_iu - z recenzjami tak ma być właśnie smile wszystkie, z Poly, nasze, wideło, nie-wideło smile po prostu recenzje smile
    • qubeqq Re: Stało się 31.03.09, 15:24
      No i bardzo w porządku smile Przytulniej tak jakby.
    • Gość: Gość Re: Stało się IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 15:24
      Może i lepszy ten nowy wygląd, ciężko powiedzieć, na razie trzeba się przyzwyczaić do niego smile
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:24
      po pierwsze ujednolićcie środkowa kolumnę z tekstami z lewą kolumną - jakiś jeden przewodni styl graficzny

marnie wyglądające małe logo plus "tagi" z prawej - wygląda po prostu biednie - jakiś duży główny banerek by się przydał...
    • Gość: Crey Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:24
      napoczątku pomyślałem ze pomyliłem strony... później "jezu ale shit co oni zrobili" ale teraz już mi sie podoba ;>
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:26
      ja wiem że przewodnie kolory to Cyan i zielony, ale parę dodatkowych odchyleń (parę podobnych odcieni niebieskiego, parę zielonego) jeszcze nikogo nie zabiły...

PUSTO się zrobiło...
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:26
      pusto - w sensie - biały góruje nad całością - za duże odstępy między łamami
    • Gość: gosc Re: Stało się IP: 163.244.63.* 31.03.09, 15:26
      ogolnie burdel - linki pomieszane, ciezko cos znalesc, malo czytelnie posegregowane. Plus minimalizm az oczy bola. Ja wiem ze to teraz designerskie aby jak najmniej na strony wrzucac coby nie razilo w oczy i odrywalo uwagi od tresci, ale c'mon - zrobcie porzadnie ten serwis albo nie robcie przy nim nic w ogole
    • mis_iu Re: Stało się 31.03.09, 15:28
      @slawomir.serafin
      Eeee... Ja tam jestem fanem Waszych videorecenzji <lizus on> i inne mnie nie interesują... ;P
    • Gość: marek Re: Stało się IP: *.chello.pl 31.03.09, 15:28
      Mi się nie podoba, ALE ja mam tak z każdym serwisem który zmienia wygląd. Za dwa dni pewnie nie będę sobie wyobrażać jak stary mógł mi się podobać.
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:29
      dokładnie - przegięliście z minimalizmem
      już nowa Poly jest bardziej "napakowana"
    • Gość: phantom_lord Re: Stało się IP: *.ds14.agh.edu.pl 31.03.09, 15:33
      Mi sie podoba, szybciej chodzi tongue_out
    • Gość: kris Re: Stało się IP: *.chello.pl 31.03.09, 15:33
      jest nieźle smile
    • tatita.s Re: Stało się 31.03.09, 15:34
      Mnie się podoba. Choć na początku myślałem że coś się zwaliło xD Ale nie no całkiem ładnie smile
    • Gość: ja Re: Stało się IP: 163.244.62.* 31.03.09, 15:35
      @phantom_lord

To nie gta zeby po wylaczeniu detali szybciej latalo smile
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:35
      może jakieś oddzielenie pola "czystego GC" od tła strony ? przywołam przykład Poly - tam jest fajnie biało w środku i szare tło "poza" - i od razu zrobi się troszkę przejrzyściej
    • don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:36
      ale żeby nie było, że marudzę tylko - tytuły są poza zdjęciami i nie zasłaniają połowy fotki! Jupi! big_grin
    • Gość: el^^ Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:39
      beznadzieja. nie wiem w co klikam - czy w to co jest poniżej tytułu czy powyżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka