Gość: chochlik Re: Stało się IP: *.max.com.pl 31.03.09, 15:52 Dodajcie możliwość zamknięcia pasków bocznych rozszerzenia paska głównego i bedzie ok;] (czekaj czekaj tzn. dajcie możliwość designu starego gc;P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanies Re: Stało się IP: 194.29.137.* 31.03.09, 15:55 Mi się wybitnie podoba! Najbardziej ze względu na... piękne wielkie zdjęcie na samym szczycie strony z recenzją wideo Cryostasis i zadziwiająco zadzwinioną? zdumioną?... wytrzeszczoną stopklatką z udziałem Pana S. Serafina Ktoś chyba długo dokonywał selekcji ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealFan Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:55 Wchodze i... WTF? Ale chyba da sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Stało się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:01 "...i otwieram nie te artykuły co chciałem...." mylący jest guzik 'więcej' który znajduje się na tyle blisko nagłówka poprzedniego artykułu że nie jest powiązany z właściwym sobie Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Stało się 31.03.09, 16:02 W pierwszym momencie lekki szok i powiało chłodem. Na 22" monitorze ilość bieli mrozi niczym zima w 44-tym. Całe szczęście skalowanie pod FF działa poprawnie, przynajniej w góre, przy pomniejszeniu obrazki w tej wstawce "musisz przeczytać" nie trzymają krawędzi. Pasek na głównej, ten po lewej, bardzo fajny. Myślę, że można by go wrzucić także na każdą podstronę. Do poprawy koniecznie sposób wyodrębniania artykułów. Tutuł pod obrazkiem, w sytuacji gdy nie każdy wpis ma jakąś grafiką jest mało czytelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Stało się IP: *.219.48.163.dyn.user.ono.com 31.03.09, 16:04 slusznie ktos juz zauwazyle ze newsy sie zlewaja.. mnie bardziej pasowal stary uklad tzn. naglowek fota i notka..teraz jest mniej czytelnie..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokilon Re: Stało się IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.09, 16:04 Stary layout był obrzydliwy przez swoją krzykliwość. Coś jak blog pokręconej nastolatki. Teraz znacznie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
noone.x360 Re: Stało się 31.03.09, 16:05 Wiecie co Wam powiem? Nowa strona szybciej działa! Stara potrafiła się czasem "zablokować" na sekundę czy dwie podczas przewijania. Tu tego (póki co) nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Stało się 31.03.09, 16:05 Mało kontrakstowe, ta nawigacja po lewej to pod SEO? Bo jak dla usera to na moim monitorze nieczytelna jest. A poza tym widać znak czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Stało się 31.03.09, 16:09 Mało kontrakstowe, ta nawigacja po lewej to pod SEO? ----- SEO, SEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cloni Re: Stało się IP: *.icpnet.pl 31.03.09, 16:10 Zmiana dobra wg. mnie, ale trzeba się przyzwyczaic Dwie uwagi - newsy się zlewają nieco, no i wypier... niczcie w kosmos ta wielkasna reklame u gory, lub ja przynajmniej zmniejszcie... jakas durna reklama snickersa caly widok mi psuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4N0 Re: Stało się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:11 Oddawajcie stary wyglad Przyzwyczailem sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:11 Ej, popsuli Gamecornera! I - szanowni Panowie GameCornerowie - odpowiecie mi wreszcie na maila wysłanego do Sz. P. R.Z.? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Stało się 31.03.09, 16:11 Mało kontrakstowe, ta nawigacja po lewej to pod SEO? -- Też, ale nie tylko. Dużo ludzi wpada tutaj dosyć rzadko i czasem nie wiedzą, co jest ważne. No to im teraz pokażemy. Odpowiedz Link Zgłoś
rwydra Re: Stało się 31.03.09, 16:13 Tak jak kilka osób zauważyło - strona powinna szybciej działać, szczególnie na słabszych komputerach. Pozbyliśmy się masy niepotrzebnych skryptów i wielu półprzezroczystych PNGów. @venmort - problemy przy skalowaniu strony to błąd implementacji tej funkcji w FF3, nie nasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:14 A bardziej konstruktywnie: przydałoby się większe użycie przynajmniej dwóch kolorów, bo tak większość się zlewa ze sobą. Np menu po lewej mogłoby być ciemniejsze albo cuś. Pewnie i tak z czasem się przyzwyczaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Stało się IP: *.kol.tke.pl 31.03.09, 16:18 dajcie grafikowi parę dni wolnego, przemęczony chyba jest biedak...... ----- To tu jest jakiś grafik? ...nie widać tego po tej stronie! @venmort A ja mam 24" więc miałem trochę większego szoka Odpowiedz Link Zgłoś
lcls Re: Stało się 31.03.09, 16:21 Jaką reklamę? Coś przegapiłem z powodu adblocka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dersan Re: Stało się IP: *.pl.mediaplanning.com 31.03.09, 16:27 łeeeeeee nie podoba mi się. Przedtem mielismy dobrą stronę a'la blog. A teraz mamy serwis z plikami do sciagania i innym badziewiem. ZOSTAWCIE TEZ OPCJE STAREGO LAYOUTU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dylf Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:29 jak narazie okej .. ale zobaczymy bo jak gram.pl zmienilo leja to przestalem ich czytac .. BEZNADZIEJA!! jak narazie dajecie rade Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Stało się 31.03.09, 16:39 @ ziomki z redakcji Zwracam honor - miałem pomniejszoną czcionką pod FF. Pod standardową nie jest aż TAK źle. Ot, plotek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Stało się 31.03.09, 16:40 Nie będę wrzeszczał o przywrócenie starego wyglądu, bo to nie ma sensu. Co można usprawnić w nowym: 1. Newsy są niekonsekwentne i nieczytelne - pierwszy pod głównym obrazekiem - o Operation Flashpoint ma tytuł nad filmikiem, reszta pod obrazkami. 2. Za duża przerwa między obrazkiem i tytułem newsa - data powinna być pod tytułem. Lepiej byłoby w jakiś sposób wkomponować tytuł w obrazek - jakiś pasek jak w głównym newsie. 3. Team powinien być poniżej wyszczególnionych newsów albo na osobnej stronie - to jest element, który się rzadko zmienia, a zajmuje miejsce na stronie głównej tuż po otwarciu, gdy chcemy przeczytać o NOWOŚCIACH. 4. Tematy z prawej strony są za mało od siebie oddzielone, przy białym tle i różnych wysokościach obrazków robi się chaotyczny misz masz 5. W tekście newsa tytuł jest czarny, na stronie głównej jest niebieski. Niekonsekwencja. No i w powyższym newsie pojawiają się cztery rodzaje tekstu - czarny tytuł, tekst newsa, kursywa w podpisie i jeszcze pogrubione szaroczarne coś, które odstaje od reszty. 6. Nie podoba mi się tyle pustego miejsca na górze strony - między logo i działami oraz z prawej strony wyszukiwarki. Na szczęście mam adblocka, ale dla tych co nie mają: I. Obleśna reklama na pół ekranu na górze strony - poroniony pomysł, żeby dostać się do treści trzeba zjechać w dół. BEZ SENSU. II. Reklamy z prawej strony - nawet one są pod teamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:41 kurde nic tu nie widze po coście to zmieniali, jets mało czytelne ;/ i niewiadomo gdzie sie zaczyna i konczy dany news ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cloni Re: Stało się IP: *.icpnet.pl 31.03.09, 16:41 Reklama znikneła, dziekuje O ile znowu sie nie pojawi... Odpowiedz Link Zgłoś
theblood Re: Stało się 31.03.09, 16:45 Bardzo ładnie! Tylko jedną rzecz wprowadźxcie: captchę dla wypowiadających się gości, bo czasem jak trafiam w komentach na spam reklamowy to mnie cholera strzela... Odpowiedz Link Zgłoś