Gość: DEAMON IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 17:00 kasa to słowo bardzo z nie zniechęca do gry. p.s:bolał bym zdobywać karty wykonujący QUESTY nis wydawać kasę którą zarabiaj na życie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazik Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 17:06 Nie wiem o co Im chodzi zupełnie. Przecież to nie Ich wina, że nie lubią Universum Batmana ani Supermana ;/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grened Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 17:13 Ja też uważam, że kazanie sobie płacić realną kasą za wirtualne karty to przegięcie. (nawet jesli za karty płaci sie jakimis tam punktami, ale kupowanymi za kasę). Bardzo się ciesze, że autor o tym lojalnie uprzedził. Chciałbym sie jednak dowiedzieć ile mniej wiecej złotych trzeba dodatkowo wydać w chwili obecnej aby kupic karty do dobrej talii? Oraz czy macie informacje jak szybko pojawia się dodatkowe karty? Jak rozumiem wtedy znowu będę musiał wydać kasę Dziekuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucek Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 18:03 Paniowie, Panowie ... od roku jestem regularnym czytelnikiem GameCornera, ale wg mnie nowy design to totalna klapa i tylko zniechęca do czytania. Stary był przejrzysty, czytelny, prosty, idealny. Jak u Kominka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durendal Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.chello.pl 31.03.09, 18:44 Nie rozumiem dlaczego zarzuca sie tej grze ze trzeba placic. Chcilby nadmienic, ze za miesiac grania w wowa w tej chwili trzeba zaplacic blisko 60 zł. Jezeli ktos woli kupowac karty (a nie placic w powietrze za sama mozliwosc gry) nie widze roznicy. Za 60 zł (w Saturnie widzialem za 49.90) mozna wylapac 2250 punktow, co daje 72 karty. Oczywiscie prawdziwe TCG sa lepsze, ale drozsze i ciezej znalezc ludzi do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 18:45 Uwazam ze do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic tylko potrzeba troche czasu. W kazdym razie nowy layout wydaje mi sie lepiej przemyslany i masz szybszy dostep do recek oprocz tego jakos 'wiecej widac'. Pozdrawiam ekipe GC Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grened Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 18:52 uwazam ze now tyglad serwisu jest lepszy. Moze brzydszy ale za to bardziej przejrzsty. Nie podoba mi sie tylko nieładna postac na gorze przy okazji karykatury recenzki Cryosisa Odpowiedz Link Zgłoś
seaborg86 Re: BattleForge - recenzja wideo 31.03.09, 18:53 To woźniak pisał do Secreta i Resetu? Jaką miał ksywkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucek Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:20 Właśnie "gawno" widać, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banita Re: BattleForge - recenzja wideo IP: 83.238.68.* 31.03.09, 21:03 Trochę mało info o samej grze w tej recenzji (jak wypada muzyka, dźwięki, zachowanie AI blaszaka, obsługa interfejsu itd.), ale skoro to tylko dodatek do zbierania kart i dyskusji z innymi graczami to mogę wybaczyć owe "niedociagniecia" P.S. Kiedy wszedłem dzisiaj pierwszy raz na gamecornera to myślałem, że się wam coś pochrzaniło w systemie z tymi tabelkami, ramkami itd., ale jak widzę zrobiliście to celowo i będzie sie trzeba przyzwyczaić, choć na razie ciężko mi się połapać w nowym layoutcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taucer Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 21:35 Gdy wcisne w "Najważniejsze premiery roku" na STARCRAFT2 to sie MaxPain3 wlacza. Dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: BattleForge - recenzja wideo IP: 172.25.252.* 31.03.09, 22:13 Ta recenzja robiona była na kolanie - totalny SZAJS. Sorry panowie ale jak graliście 2 godziny to nie macie pojęcia o grze. !!!!!!!!!!!!!!!!!TUTAJ NIE TRZEBA KUPOWAĆ KART ZA REALNĄ GOTÓWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karty można odblokować za punkty uzyskiwane z QUESTÓW i MECZÓW (!!!!!!). Plus do złożenia dobrej talii WCALE nie trzeba kupować "drogich" kart. Ja na decku z demka bez problemu rozwalałem kolesi, którzy mieli decki na 20 levelach.... Takiego braku profesjonalizmu w życiu jeszcze nie widziałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kro Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 22:56 @ Gościu Gościu Ty to chyba masz problemy nie tylko ze słuchaniem ze zrozumieniem ale nawet z graniem ze zrozumieniem. Pozatym widać ze grałes tylko w demko. !!!!!!!!!! Za questy i mecze to sie dostaje DOPAŁY DO KART, a nie nowe karty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co zostało przecież wyraźnie powiedziane w recenzji. Jak już sie kogos czepiasz to moze być sie przyłożył i nie oczerniał. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hammer Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.chello.pl 31.03.09, 23:10 fajna recka, filmik jest cool, tekst i lektor tez, co do merytoryki nie mam zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petros Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 23:10 Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdek Re: BattleForge - recenzja wideo IP: 217.97.192.* 31.03.09, 23:15 Gra prezentuje się nieźle, bardzo fajna recka - jak zawsze na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: BattleForge - recenzja wideo IP: 172.25.252.* 31.03.09, 23:22 @Kro Głupiś jak but Za questy i mecze nie dostaje się tylko dopałów, ale SAME KARTY RÓWNIEŻ! Do tego z ranking games dostaje się punkty za które można KUPIĆ karty. Kupowanie za $$$ jest dla tych, którzy chcą pójść na łatwiznę. Stąd - recka jest na żenującym poziomie a jej jedyny plus do dobry lektor. ps: nie grałem tylko w demko. w demko grałem najpierw. Czytaj ze zrozumieniem - użyłem czasu przeszłego "rozwalałem" a nie "rozwalam". szkoda, że recenzje w tych czasach robione są na odwal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SK Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 23:23 Film, jak i zarówno gra się prezentują dobrze. Dobra recenzja to połowa sukcesu do sprzedania gry. Pozdrawiam (;-D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiweK Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 23:23 popieram zdanie hammera, filmik, recka jak i lektor nie budzi zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 23:27 Gra zapowiada się ciekawie. Grafika niezła, no i EA producentem więc musi być wciągające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oska Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.kwidzyn.mm.pl 31.03.09, 23:33 Dobrze zaprezentowany filmik. Gierka wyglada calkiem niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kro Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 23:37 @ Gościu Gościu Proszę mnie nie obrażaj bo sie odwdzieczę tym samym. Zwłaszcza, że nie mogę sie nadziwić czemu tak ewidentnie nieprawde piszesz. Kupiłem przed chwilą tą grę, grałem parę dueli rankingowych i gó... tylko złoto. Kart też sie nie dostaje. Może Ci się karty upgradujące podstawowe karty pomyliły Ci się "innymi" z kartami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kro Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 23:38 No chyba że masz na mysli te parę podstawowych zestawów które się dostaje "od nowości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szninkiel Re: BattleForge - recenzja wideo IP: 212.76.37.* 01.04.09, 00:00 fajna recka, zawsze jak slucham takich tekstow na dobranoc to zasypiam z usmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenius Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 00:12 A mi sie podoba recka, gra fajna Odpowiedz Link Zgłoś