Gość: ziomek Re: Braid - wideo recenzja IP: *.180.stk.vectranet.pl 02.04.09, 13:53 Czemu Radek jest taki spięty? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 14:02 Czemu Radek jest taki spięty? -- Bo kryzys jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Washu Re: Braid - wideo recenzja IP: *.euronet.net.pl 02.04.09, 14:14 kozak recenzja. gratz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pops Re: Braid - wideo recenzja IP: *.chello.pl 02.04.09, 14:16 ale muzyka to jest ultra depresyjna Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 14:23 Wypada tylko popracowac troche nad mowa ciala bo rece w kieszeni i okazjonalne "bujanie sie" na boki troche niszczy caloksztalt . Ale strona merytoryczna spelniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreenhornPL Re: Braid - wideo recenzja IP: 80.50.236.* 02.04.09, 15:36 Ludzie, gadacie tylko o tym kto recenzował, tak samo było przy Sławku, ok, ale myślałem, że wam przeszło już ocenianie .. xD Zastanówcie się bardziej nad oceną gry, a nie postawy recenzenta, czy patrzenia w tą kamerę, co trzeba. Spróbujcie sami nagrać taką reckę, a wtedy będą cię oceniać PozdRo, dla All , spoko gierka, jak wyjdzie na PeCeta, to możliwe, że sobie ją ścią.. eee, kupię Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lipton Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 16:18 GreenhornPL Poza kilkoma niewypałami większośc starała się o konstruktywną krytykę Pana Radka, wraz z zachętą do kontynuwania procederu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Braid - wideo recenzja IP: 212.76.37.* 02.04.09, 20:38 "dzięki za wszystkie miłe opinie!" szkoda ze nie daliscie na prima aprilis ze to nie ty tylko kominek :] od razu zamiast " Panie Radku, jak się mówi to ręce z kieszeni. " pozypaloby sie "zero szacunku dla widza ty wiesniaku a lapskami w kieszeniach !" to samo mozna powiedziec na kilka roznych sposobow nie wyobrazam sobie "Panie Kominku, jak sie mowi to nie powinno sie trzymac rąk w kieszeni" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shishicator01 Re: Braid - wideo recenzja IP: *.aster.pl 02.04.09, 22:51 Mieliście niezły prima-aprilisowy żart. Zajebisty pomysł, żeby przebrać anemika w bluzę, żeby udawał dresa uwięzionego we własnej czasoprzestrzennej grze logicznej. I jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
killneq Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 23:02 Witam, ponawiam swoje Post Scriptum. PS: Panie Radosławie proszę sprawdzić maila ode mnie (m.bialas) i w miarę możliwości proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 03.04.09, 09:31 ale którego? na @gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
william_dr Re: Braid - wideo recenzja 03.04.09, 09:44 Witam. Recenzja średnia, nudna strasznie, Sławek był żywszy ale i recenzował np. DoW2, grę która kupiłem po tej recenzji =). O BRAID pierwszy raz słyszę, ale lubię trudne gry, szczególnie logiczne, kupiłbym, tylko kiedy ja czas na nią znajdę? Odnośnie recenzji, mniej sztywnie, trzymanie rąk w kieszeni czy też za sobą to dobry pomysł? Moim zdaniem albo przed sobą albo oprzeć się o monitor? Trzeba troche poopowiadać o grze gdy jest pokazywana. Żywiej panie Radku! Wydaje mi się, że Polacy ogólnie lubią żywe dyskusje/rozmowy, także jedziesz pan, że gra super itp, albo że totalni gniot, a dla gier między otchłania a szczytem robić jakieś starcie argumentów ZA/PRZECIW. Skoro to serwis o grach, to w recenzji przecież można siedzieć przy komputerze, czy też pić kawę, czy coś. Jesteśmy graczami nie politykami, mnie nie obchodzi czy jesteś w garniturze czy w płachcie. Masz wyglądać naturalnie i opowiadać o grze, a że dyskusje będą na temat wyglądu czy coś, to sprawy drugoplanowe. Czy będziesz pił kawę, czy grał w bierki ze Sławkiem podczas recenzji, to nie ma wielkiego znaczenia, treść się bardziej liczy. Btw, jak będziecie robili recenzje wideo z Stallin vs Marsians to fajnie by było jakbyście się przebrali w jakieś sowieckie mundury czy tam miniatura czołgu panie Radku jeździłbyś pan po stole... luz i ciekawe pomysły mile widziane poza "opowiadaniem o grze". Pozdrawiam william_dr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz mucha Re: Braid - wideo recenzja IP: *.ghnet.pl 03.04.09, 09:59 przestępowanie z nogi na nogę od razu przypomniało mi www.youtube.com/watch?v=PvjVadrXbko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mckwack Re: Braid - wideo recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 10:39 Skoro to serwis o grach,(...)A czytałeś ten tekst?-GameCorner inny serwis o grach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Braid - wideo recenzja IP: *.rybnik.vectranet.pl 18.04.09, 21:27 ta recenzja byla NUDNA bez żadnego humoru chocby z radia cichy nie wyrazny glosik (czasami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Braid - wideo recenzja IP: *.rybnik.vectranet.pl 18.04.09, 21:29 a jeszcze cos recenzja sztywna i bez gestykulacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KES Re: Braid - wideo recenzja IP: 213.180.137.* 21.04.09, 09:31 Jak na debiut to bardzo pozytywnie, troche mniej spinania się (chociaż sam wiem że kamera tak działa), mniej mówienia przez nos i będzie dobrze. Co do muzyki to nie ma jej w sklepach ale jest u wujka tego no torrenta.. Co do gry to rewelacja nie jest to produkt dla pokoemono-ziomali ale może bardziej dla "wykształciuchów" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Braid - wideo recenzja 20.07.09, 16:55 GWIAZDKI. Mam duuuuzy problem - brakuje mi 2 gwiazdek do kompletu. Ale zeby odkryc jedna z nich musze ja ulozyc z puzzli. No wlasnie... puzzle już złożyłem i nie da sie ich rozłożyć!!! Jak to zrobic??? Bo już nie mam sił przechodzić jeszcze raz gry od nowa. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś