radek.zaleski 01.04.09, 17:33 btw - to jest bluza mojego kumpla, który siedzi obok. ja się... źle ubrałem tego dnia. thx Kuba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdi Re: Braid - wideo recenzja IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.09, 17:53 Panie Radku, jak się mówi to ręce z kieszeni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tatita.s Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 17:55 Radku! Ty wiesz (albo i nie xD) że ja Cię bardzo lubię i wszystko co piszesz, ale tu byłeś zupełnie inny. Za drętwo! Musisz być bardziej naturalny. A tak stałeś jak wryty, , wtedy jak gadałeś z Piotrkiem Gnypem jak był w CDP Red to prawie wyskoczyłeś z kadru. No i jakieś podsumowanie bo tak skończyłeś nie kończąc, ale ogólnie to bardzo ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taucer Re: Braid - wideo recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 17:58 Jak na pierwszy raz może być Reszta pewnie Cię pojedzie Jak dla mnie mogło być więcej uśmiechu i humoru... No i ciągle te ręce w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 18:01 Topos Ksiezniczki rulez - Ty moj wyksztalciuchu BTW troche brakuje off'a na przebitkach - dynamika siada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Braid - wideo recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 18:03 Technicznie juz znacznie lepiej. Dzwiek ok. Ogolnie mozna powiedziec: OK! Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 18:07 No brawo panie Zaleski, bardzo fajnie-świetnie to wyszło... czekam na więcej takich występów przed kamerą, czy to na GC czy też na Polygamii Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 18:12 Radku, ale w tej bluzie wygladales mniej sztywno niz kolega Slawek i przynajmniej nie bylo wrazenia ze nie wiesz co z rekami zrobic(procz jednego momentu..) Calkiem fajnie, tylko znow braklo jakiejkolwiek "oceny" nawet poleca. Tylko ten tekst o tym zeby posluchac moze was przekona... Odpowiedz Link Zgłoś
razorhost1976 Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 18:16 Panie Radku Pan się nie boi dla mnie extra i ta gra ciałem pozdrawiam i powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Braid - wideo recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 18:19 Co do rak (choc nie uwazam aby bylo zle), to przyjmijcie moja szczera rade. Jest taka metoda: w jednej z rak trzmac cos malego miedzy palcam wskazujacy-kciuk: np maly gwozdzik czy cos mniej inwazyjnego. W razie "nie wiem co mam zrobicz rekoma" zlapac za plecami obiema rekoma ten przedmiot jako "lacznik" dloni. Nie wiem, czy zrozumiale to opisuje, lecz to dziala (przynajmniej tak mi mowiono). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangaraxx Re: Braid - wideo recenzja IP: *.as.kn.pl 01.04.09, 18:21 Całkiem nieźle, ale Sławka recenzje mi się bardziej podobały Szkoda, że nie patrzyłeś w kamerę. Przez to wyglądało to tak jakbyś czytał skądś tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 18:25 Patrzylem w zla kamere, teraz juz wiem Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 18:46 Całkiem nieźle, na pewno forma będzie coraz lepsza Teraz jeszcze trzeciego muszkietera przed kamerę i będziemy mogli zrobić gamecorner deathmatch: Sławek vs Radek vs Paweł Co do braid to cały czas się namyślam, ściągnąłem demko z XBL i nie do końca mnie przekonało, będzie posucha w grach pewnie zainwestuje w msp i kupię. Muzyka rzeczywiście fantastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Braid - wideo recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:48 Nie było złe chociaż trochę rozlazłe i nietrzymające się kupy, zabrakło harmonogramu i życia w tym wszystkim. Ale ogólnie źle nie było. p.s. Co to było na 1:40-1:42? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Braid - wideo recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:50 Poza tym dołączam się do postu powyżej, że jeszcze 3. przed kamerę wyciągnąć i będzie komplet, jakiś deathmatch na najlepszego recenzenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Braid - wideo recenzja IP: *.chello.pl 01.04.09, 18:56 cytując : OMG ! Równie spięty jak Sławek, cicho i przez nos no panowie naprawdę troche więcej życia chociaż rozumiem że to nie są gry wspaniałe poprostu przeciętne lub dobre. Sławek wydzielał dużo emocji gdy opowiadał o DoW2 więc może to dlatego. Duży plus za recenzje, nie przekonuje mnie do gry ale była fajna Odpowiedz Link Zgłoś
b.oh Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 19:13 Radek, bujaj się... To znaczy nie bujaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Braid - wideo recenzja IP: *.hardcom.3s.pl 01.04.09, 19:20 Ogólnie,Sławek lepiej wypadł.. Był mniej sztywny,poza tym,moim zdaniem ma lepszą prezencję (sorry Radku).Po prostu bardziej mi pasuje przed kamerą. Poza tym opowiadając o grze,nie ograniczajcie się do wypowiedzi jedynie jak jesteście na ekranie.Przez to cała otoczka recenzji wypada strasznie sztywno.Opowiadajcie co się dzieje na ekranie w trakcie trwania akcji,a nie zaraz poniej jak kadr z gry znika i pojawiacie się Wy... Poza tym,co to za porażka ten Braid?? Maj gAT !!! Toż to Rick Dangerous jest sympatyczniejszy.. To jest jakieś takie... Takie... Sztuczne jak ta recenzja Wybacz Radku.Nie "pykło Ci".. Może następnym razem... PEACE 4 ALL GAMERS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durczok i jego stó Re: Braid - wideo recenzja IP: 94.251.137.* 01.04.09, 19:34 Widać ze dopiero raczkujecie w wideo recenzjach ale wychodzi wam to nawet sympatycznie a co najważniejsze coraz lepiej. Oby tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 19:53 wow! Naprawdę świetna recenzja! Moim zdaniem Radek wypadł świetnie. Jest bardzo spokojny, stonowany i ciekawie opowiada. Oglądało mi się to bardzo przyjemnie. Sławek i Radek to jakby dwie szkoły prezenterskie )) Obaj dają radę, ale każdy z nich robi to inaczej. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 19:54 Panie Radku, co Pan tam na podłodze szukał? Ogólnie recka jak na debiut: może być. No i padło jedno ważne stwierdzenie z usta Pana Radka, dotyczące ogólnie gier. Gra musi być trudna, przynajmniej w pewnym stopniu, aby niosła z sobą odpowiednio wysoką przyjemność. Uporanie się z prawdziwym wyzwaniem zawsze jest bardzo satysfakcjonujące . I małe pytanko: czytam opis do recenzji i... to jest wersja PC? Zrecenzowaliście ekskluzywnie PCtowego Braida przed premierą? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 19:56 aha. Radek, tylko czasem nie wymięknij i nie rezygnuj z prowadzenia wideorecenzji. Czekam na następną reckę. A co do samej gry, to nie słyszałem o niej wcześniej, ale zajebiaszczo mi się spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brokilon Re: Braid - wideo recenzja IP: *.cust.tele2.pl 01.04.09, 20:07 E no jak na amatorów to nie są złe te video recenzje. Weźcie może na staż jakiegoś studenta co trochę kuma w temacie wystąpień przed kamerą i ich składania, to pewnie podzieli się jakimiś trikami. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:08 wymięknąć nie wymięknę, ale ja nie gram w wiele gier... a już na pewno przechodzę tylko kilka rocznie. dzięki za wszystkie miłe opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murmurando Re: Braid - wideo recenzja IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 20:15 Ta gra to hyba 1 kwiecień Ale recenzja o niebo lepsza od sławkowch. Co szef to szef Odpowiedz Link Zgłoś