habern 02.04.09, 21:31 Chyba na każdym Polaku ten tekst zrobił wrażenie. Szczególnie, jeżeli słyszał go w grze ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rogafufuken Re: MGS 3 a sprawa polska 02.04.09, 21:47 Ten dialog był opcjonalny. Pamiętam, że męczyłem brata żeby zagdywał jak najczęściej eve - niestety zgapił się i tej rozmowy nie miał. ale rzeczywiście zrobiło to na mnie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: MGS 3 a sprawa polska 02.04.09, 23:26 No serio blast from the past z tym "newsem"...ale owszem mocno sie zdziwiłem jak go usłyszałem w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: MGS 3 a sprawa polska 03.04.09, 00:41 Duże zaskoczenie, no ale jak każdemu Polakowi bardzo mi miło że są ludzie którym jest znana historia Katyńa. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: MGS 3 a sprawa polska 03.04.09, 01:39 Fajnie, że Ci miło, a jeszcze milej by było jakbyś nazwę miejscowości napisał poprawnie po polsku, ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sz-pl Re: MGS 3 a sprawa polska 03.04.09, 03:25 To sciagnijcie sobie na PS3 MGS4 Database, jest tam w zagadnieniach o Warszawie za czasow drugiej wojny swiatowej Odpowiedz Link Zgłoś
ezronymius Re: MGS 3 a sprawa polska 03.04.09, 10:23 robi wrażenie. Nie każdemu chce się zagłębiać w historię innych krajów. Kojima rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: MGS 3 a sprawa polska 03.04.09, 12:28 Nieżle. Tylko czekać jak na jakiejś kartkówce z historii ktoś napisze że Katyń to sprawka Volgina A kodżima niech się nauczy robić kamerę, sterowanie i takie tam pierdoły jak np. grywalność, a dopiero potem zajmuje się upiększaniem tej GRY historią... Odpowiedz Link Zgłoś
garam Re: MGS 3 a sprawa polska 03.04.09, 16:06 No tak, wystarczy wzmianka o naszym kraju gdziekolwiek w growej branży i już podnieta... Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: MGS 3 a sprawa polska 03.04.09, 19:40 No tak bo jak się przeskakuje każdy dialog a później nie wie się o co chodzi w MGS Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: MGS 3 a sprawa polska 04.04.09, 22:19 @lee_van_dowski Wolę zrobić błąd o jedną literkę niż udawać, że jestem Pan idealny z akcentem na ehh. Tym bardziej, że poprawna forma to eh z jednym h. Uczył Marcin, Marcina.... Odpowiedz Link Zgłoś