Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: inFamous

• ludwiq17 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 17:50
      Ooo, po tym filmiku zmieniłem zdanie o InFamous, spodziewałem się gry na 7, góra 8- a to bardzo fajnie wygląda, cieszy duża interakcja z otoczeniem, animacja no oświetlenie też daje radę.A akcja z pociągiem to mi już sneak eatera przypomniało czyli mr. Volgin i shagohod hehe
    • bimb Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 19:50
      Od tygodni Emiel narzeka na Infamous, że słaby, a tu nagle taka zmiana frontu, no, no. (Ja nie jestem takim sceptykiem jak Emiel, czytałem artykuł w ign gdzie autor piał i klął z zachwytu: "fuc.ing awesome game". Ale generalnie podoba mi się ten krytycyzm i dystans Emiela, to cechy dobrego recenzenta, brak tych wszystkich euforycznych "cudowne, wspaniałe, och, och!" A strzelanie prądem to coś nowego, lepszego od karabinu czy armaty wszczepionej w łapę.
    • vamp69 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:14
      Wiecie dlaczego GTA4 jest brzydsze od inFamousa, bo wyszło też na x360.Gdyby GTA4 był exsem na ps3, to zdecydowanie lepiej by wyglądał, a tak musieli zaniżyć poziom do x360, bo jak wiadomo konsola ta jest już słaba, a robić lepszej wersji im się nie chciało na ps3.
    • qsay Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:28
      vamp69 nie jestem fanem Xa(zawsze i wszedzie Sony tongue_out ) ale to co piszesz to czysta glupota... GTA 4 wyglada gorzej niz inFamous dlatego ze gra wyszla duzo pozniej (rozwoj technologiczny) oraz pewnie dlatego ze GTA 4 to dziewicze GTA na current-geny... Zreszta rockstar jakos opadlo na laurach bo wersja na PC to porazka(a PC to nie jeden ma kofiguracje teroetycznie silniejsza niz kazda obecna konsola tongue_out tylko ze optymalizacja...)
    • vamp69 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:40
      @qsay - to co powyżej napisałem weź z lekkim przymrużeniem oka.
    • czaju Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:46
      Wygląda to na kolejnego średniaka. Ale może gra się fajnie, kto wie...
    • qsay Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:48
      a to sorka big_grin wlasnie szukalem tam jakiegos sarkazmu ale bez cudzyslowow lub usmieszkow ciezko bylo sie doszukac big_grin
    • fanus-plejus Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 21:06
      Ciekawe kto wystąpi w polskiej wersji językowej i czy będzie to tak fajna wersja jak w Killzone 2 wink

A gra z Prototype nie ma szans bo tamto wychodzi na obie konsole więc sprzeda się o wiele lepiej. Ale od nadmiaru głowa nie boli i to kolejna przykład, gdzie PS3 oprócz Prototype dostaje swojego Exa w podobnych klimatach smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka