bebe_pl 22.04.09, 10:24 Nie mogę się już doczekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolgejt Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 10:35 no jest niezle , nawet bardzo niezle Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 10:38 Ogolnie wykonanie gierki wyglada naprawde fachowo (animacja, framerate, grafika itp). Jedyne co mnie poki co nie przekonuje to sam bohater (a bardziej jego moce) nie widzi mi sie rzucanie pradow przez cala gre i nie wiem czy czasami nie jest to nudne po jakims czasie grania (rzut wiazka pradu - wybuch samochodow wraz z wokol nim przeciwnikami - fakt ladnie to wyglada, ale zero w tym wedlug mnie skilla badz taktyki, czego wyczekuje w bardziej dojrzalych produkcjach) Odpowiedz Link Zgłoś
nechrist_pl Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 11:03 "a czy jak stane na torach i zlapie za trakcje, to czy pojade jak tramwaj?" wyglada nawet ladnie, ale bez coopa czy innego multiplayera zapowiada sie nuda. bieg - strzal z prada - skok i tak w kolko. nie prekonuje mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 11:10 @super-nyga - nie przejmuj się i tak nie zagrasz @nechrist_pl - mnie też jak każdy sandbox zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 11:26 No nawet niezle sie zapowiada ale nie wiem czy kupie tą grę. Jak by ten silnik graficzny był w GTA Widać od razu ze to exlusiw bo np taki prototype wygląda przy tym cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 11:26 Mam wrażenie, że inFamous ładniej się prezentuje niż Prototype.Fajnie jest zrealizowany świat, który jest mroczny,zaśmiecony i do tego dużo jest elementów do zniszczenia.Nawet można dostrzec elementy w stylu Prince Of Persia co raczej można zaliczyć na plus.Mam nadzieje, że gameplay będzie bardziej urozmaicony, bo bieganie i strzelanie elektrycznymi kulami może być na dłuższą metę nudne.Podsumowując - zapowiada się dosyć ciekawa gra na ps3. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 11:29 Skilla trochę wg. panów z PSX Extreme trzeba mieć bo automatycznie nie trafimy po skoku tam gdzie chcemy. do tego nie ma autoaima. Do rozwiązania mamy rózne zagadki.Możemy dokonywać wyborów moralnych itp, itd. Jest tez walka wręcz i mnóstwo innych patentów, których nie ma na pokazywanych gameplayach. Słowem nudne jak takie lepsze GTA 4 Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 11:38 Ehe.. Nie ma to jak porownywac ta gre do GTA4 xD Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 12:01 Imo będzie dużo lepsza niż GTA4, a na pewno bardziej rozbudowana ale zaraz mnie tu pewnie zjedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 12:24 ładnie, bardzo ładnie ale Prototype mnie jakoś bardziej przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 12:26 Ehe.. Ciekawe ile bedzie modeli samochodow, ktorymi bedziemy mogli jezdzic, ile motocykli, no i czy beda motorowki, skutery i helikoptery bojowe xD Jak mowisz mi-go? Wedlug Ciebie bedzie bardziej rozbudowana, wiec 2x? 3x wiecej niz w GTA4? Aha no i ile bedzie rodzai pobocznych pani lekkich obyczajow? Tam bylo od puszystych po super-niunie:p No ale Infamous bedzie bardziej "rozbudowana", wiec o to nie ma sie co martwic Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 13:34 Daj sobie siana nygusie. Gra nie będzie żadnym odpowiednikiem GTA4 ale na pewno gdyby ten silnik był użyty do GTA było by super, nie sądzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 13:44 A uwazasz, ze w GTA4 byl slaby silnik uzyty? Byl rownie dobry co ten pokazany teraz w Infamous. Takie jest moje zdanie i trzezwym okiem kazdy to stwierdzi. Oczywiscie Tobie moze sie wydawac inaczej, gdyz umilowanie posiadasz do jednej konsoli, a ze to ex na PS3 tak wiec piejesz z zachwytu. Zmylne jest rowniez to, ze to filmiki w malym okienku z gry (wtedy GTA4 prezentowal sie rownie slicznie jak nie lepiej. No i wplyw na to ma rowniez to, ze GTA4 to juz stara gra, a InFamous nowa (gdyby kolejnosc premiery bylaby odwrotna, wtedy tez mozna byloby odwrotnie sadzic) Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 13:47 @super-nyga - porównania z gta są jak najbardziej na miejscu bo oba tytuły to sandboxy jeśli nie zauważyłeś, czyli latanie po mieście i nic nie robienie. Gra może być rozbudowana w inną stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 13:59 Chłopie zdejmij te klapy z oczu, napisałem tylko ze nawet sie fajnie zapowiada ale jajprawdopodobniej i tak nie kupie tej gry. Napisałem również ze silnik graficzny z infamous przydał by sie do GTA z prostego względu, jest bardziej wydajny i tylko taki slepiec jak ty tego nie widzi, zero chrupnieć, lepsze tekstury, dużo sie dzieje na ekranie to wszytko przy braku spadku animacji czego nie można powiedzieć o GTA4, a ze w infamous nie wsiada sie do aut to nic sie nie dzieje to nie ma być gra czysto podobna do GTA. Jeśli tego nie trybisz to przeczytaj to jeszcze raz, bo widzę duma fanboja nie pozwala Ci stwierdzić ze silnik graficzny uzyty w tej grze jest duzo bardziej wydajny od mulitplatformowego uzytego w GTA Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 14:22 www.square-enix.co.jp/fabula/ff13/ Klikając na messege wychodzi obrazek z jakąś kobietą, jak myślicie kto to? Tap-chan mógłbyś powiedzieć o czym jest ta wiadomość po krótce? Byłbym bardzo wdzięczny;] Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 14:41 Przeciez GTA4 nie posiadalo spadkow animacji!!.. hmmm.. Aaa juz wiem czemu tak piszesz - przeciez grales w wersje na PS3, wiec wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 15:01 hmmm nie wiem ale dla mnie to szalu nie robi, moze jak przetestuje demo zmienie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 15:09 Jako bronie w Prototype są lepsze, ale ogolnie gameplay widzi mi się bardziej w InFamous = trzeba zagrać w 2 gry, żeby ocenić która lepsza;] Póki co, wygrywa prototype Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 15:44 ''Przeciez GTA4 nie posiadalo spadkow animacji!!.. hmmm.. Aaa juz wiem czemu tak piszesz - przeciez grales w wersje na PS3, wiec wszystko jasne'' ja gralem w gta4 tylko na xie i tez mialo spadek animacji wiec przestan pie***** Odpowiedz Link Zgłoś
evil-vir Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 16:23 Wyglada fajnie bardzo, szczegolnie oswietlenie Moze bedzie troche nudno po czasie, ale ogolnie tak te gry maja. "A uwazasz, ze w GTA4 byl slaby silnik uzyty? Byl rownie dobry co ten pokazany teraz w Infamous" Buhahahahahaha XD Wez sie pacnij w glowe czym DD Odpowiedz Link Zgłoś
fialas Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 16:37 Ze tak powiem moc tego pana mi sie nie podoba Wolalbym jakis ogien albo cos Odpowiedz Link Zgłoś
fialas Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 16:38 @Super-nygus, to ty he-man "bocie"? Odpowiedz Link Zgłoś
doncornelio10 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 16:48 oby jeszcze fabuła dawała rade xD i będziemy mogli się spodziewać całkiem spoko gry xD Odpowiedz Link Zgłoś