Dodaj do ulubionych

Loder Runner jednak tańszy

22.04.09, 17:35
I tak drogo jak za tego typu gre! Porownajcie teraz cene oraz jakosc Flower'a do Lode Runner'a.. Smiech na sali!
Obserwuj wątek
    • ryslaw Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 18:08
      A grałeś? Moim zdaniem Lode Runner jest świetny i niczego nie ujmując Flowerowi, gra mi się w niego znacznie lepiej.
    • loczyn Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 18:08
      Oooooo Lode Runner suspicious Jak słodko, aż się łezka w oku zakręciła... ale zamiast płacić tyle kasy wole wyjąć z szafy Pegasusa lub Commodore :]
    • ryslaw Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 18:28
      loczyn --> ten Lode Runner jest baaaardzo rozbudowany w stosunku do starych wersji. Wprowadzono mnóstwo świetnych patentów.
    • loczyn Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 18:35
      A to przepraszam tongue_out
    • bigdaddyy Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 18:46
      @s-n nie zgadzam się, to jest bardzo dobry ramake starego LR, przejście gry to jest kilka godzin conajmniej (220leveli), mnogość trybów i multi smile
      flower to również świetna gra, szkoda tylko że na 2h
    • prezii Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 20:23
      Major Nelson pisze, że to była pomyłka i gra kosztuje 1200MSP.

Jak dla mnie kpina te ceny na XBLA, ostatnio zaopatrzyłem się w 4000MSP i po zakupie Lost and Damned nie wiem na co się zdecydować. Na początku obstawiłem: Bomberman Live za 800, Black z Xbox Originals za 1200[waham sie bo nie wiem czy warto] i pozostałe 400MSP na Ninja Turtles.

Takie Castle Crashers jest fajne, ale 1200 to wg. mnie przesada. Max 800 dla świetnych tytułów jak Bomberman czy Castle Crashers, średniaki i starocie po 400 ale cóż... takie życie, wydanie 800 MSP przy śrenich zarobkach w Polsce i USA to spora różnica;/

A może macie jakieś propozycje jak wydać 2400MSP??
    • smugblon Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 22:43
      ehh jednak 1200 uncertain
    • rip.van.winkle Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 23:08
      @prezii
      ja bym poszedl w DLC do rock banda albo puzzle quest galactrix wink
      btw - piszesz o black z xbox originals i w zwiazku z tym pytanie: czy nie ma juz blokady na te produkcje czy moze mieszkasz w tzw. cywilizowanym kraju zachodu?
    • prezii Re: Loder Runner jednak tańszy 22.04.09, 23:56
      /offtop on/
      Gdybym miał rock band albo guitar hero to pewnie szybko bym wydał te punkciki. Może w przyszłości, chociaż jakoś nie widzę siebie z plastikową gitarą;p

Nie wiedziałem, że jest jakaś blokada na xbox originals, to widzę, że po Black... przynajmnniej nie będę miał dylematu. Jeszcze świeży jestem w tematach konsoli i dlc. Myślałem, że konto na USA i MS points wszystko załatwiają.

Punkciki kupiłem głównie dla lost and damned, przy okazji zakupię bombermana i albo wydam resztę albo poczekam na drugie dlc do gta4. Jestem zwolennikiem raczej pełnych, klasycznych gier, właśnie do mnie leci Lost Odyssey, polecony przez któregoś z Polygamistów zamiast Last Remnantsmile

/offtop off/

Mnie jakoś demo Lode Runner nie przekonało, ale może do mnie nie dociera ta gra, gusta, guściki. Puzzle Quest sprawdzę. Pozdro.
    • screwbalski Re: Loder Runner jednak tańszy 23.04.09, 09:10
      Wczoraj popykałem w LR i bardzo mi pasi, chociaż faktycznie zawsze lubiłem tą grę. Nie podoba mi się tylko główny bohater, wolałbym jakiegoś zakurzonego typka z łopatą.

pozdr
    • htaler Re: Loder Runner jednak tańszy 23.04.09, 11:15
      Informacja wymaga update'u bo wprowadza w błąd. Lode Runner kosztuje przecież więcej.
      majornelson: This was incorrectly priced at 800 points. That has since been corrected.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka