piotrovonline 06.05.09, 21:45 Głupie króliki które zepsuły najlepszą zręcznościówkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondy.pl Re: Trailer: Rabbids Go Home 06.05.09, 22:26 Zgadzam się. Rayman 3 był naprawdę świetną grą. Ubisoft tylko zepsuł świetną markę. Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Trailer: Rabbids Go Home 06.05.09, 22:43 najlepszy rayman to jedynka (psx,gba) Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Trailer: Rabbids Go Home 06.05.09, 22:56 Wszystkie trzy Raymany były wspaniałe. Trójka była trochę za krótka, ale nadrabiała to nowymi pomysłami. Osobiście najmilej wspominam dwójkę :] Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Trailer: Rabbids Go Home 06.05.09, 23:29 ja znowu w kwestii formalnej prawidlowa pisownia rabbid po polsku to kórlik Odpowiedz Link Zgłoś
hojnie_obdarzony Re: Trailer: Rabbids Go Home 07.05.09, 02:17 Dwuwymiarowe Raymany DA BEST ! Ta cudowna grafika i klimat. Po prostu bajka, platformówka w najlepszym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
totonek Re: Trailer: Rabbids Go Home 07.05.09, 16:57 Motyw z Wii jest świetny. Inteligentne wyśmianie konsoli Odpowiedz Link Zgłoś
verax2109 Re: Trailer: Rabbids Go Home 13.05.09, 16:45 pognębiam tych co piszą tutaj coś o raymanie to przecież osobno seria która tylko zapożyczyła raymana a najnowsza już nie ma z raymanem nic wspólnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Trailer: Rabbids Go Home 21.05.09, 17:42 wydaje mi się, że to już ostatnia gra o królikach, po której Ubi zrobi wreszcie prawdziwego Raymana 4. Na początku korzystano z marki Raymana, a potem króliki stworzyły własną markę i od Raymana się odcięto. Chociaż nie byłem przychylny poprzednim częściom Raving Rabbids, to w tę zagram z przyjemnością szykuje się porządna i "śmiechowa" przygodówko-akcjo-zręcznościówka o stukniętych królikach bez mini-gierek. Mam tylko nadzieję, że króliczki dotrą na ten swój księżyc i słuch o nich zaginie na jakiś czas - są zupełnie wyeksploatowane. A my doczekamy się Raymana 4. Choć nie powiem, będzie mi brakowało znakomitego DAAAAAAAAAAAH !!! Odpowiedz Link Zgłoś