Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:23
    ZNOWU W PIERWSZEJ LIDZE!!! WYRAZ SWOJA OPINIE!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: eSeLU Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 22:18
        wlasnie wrocilem z meczu,szkoda ze nie jestem poznaniakiem;poszedl bym na
        obchod...mecz byl moim zdaniem nudny jak flaki z olejem,tylko miejscami mogl
        zaciekawic.co to I ligi to nie trzeba sie wypowiadac na ten temat bo wszystko
        wiadomo.tylko martwi mnie jedna zecz-w ekstraklasie ma byc 12 zespolow.to
        oznacza mniej meczy-albo bedzie krocej trwal caly sezon albo mecze beda
        rozgrywane co 2 tygodnie.a ja juz bym nie zniosl chodzenia(jezdzenia :) na
        kolejorza co 14 dni.i jak znam zycie wtedy by mi cos wypadlo i bym nie mogl isc.
        victoria wrzesnia pozdrawia!

EKSTRAKLASA JEST JUZ NASZA!!!
        • Gość: KaczoR Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 14.04.02, 00:09
          Wlasnie wrocilem ze Starego. LAAAALALALALAAA KOLEJORZ GOLLL@!!!!!
          Mecz byl zajebisty.... przejscie ze Stadiony na Stary bylo poprostu
          zajeeeeebiste!!.... Zabawa na Rynku tez...
          A propos.... Trenerowi Baniakowi ladnie w tej nowej fryzurce ;-)))))
          Pozdrawiam Wszystkich
          Do zobaczenia na gieksie...
          HEJ LEEEEECH!!!
          gardlo mam zjechane i nie moge mowic ;-))) hehehe
          • Gość: maciejx Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 00:45
            JA TEZ WROCILEM Z RYNKU! ZAJEBISCIE. JESTESM NIEZLE SKONCZONY POZDRAWIAM
            WSZYTSKICJ.
      • Gość: forsus Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.04.02, 00:54
        Bojcie sie chamy do pierwszej ligi wracamy! Za rok, czy dwa kolejorz mistrza
        ma! ;]] Pozdro dla kiboli poznanskiej lokomotywy ;]]]
        • Gość: apcio Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 14.04.02, 02:32
          No ja wlasnie wrocile heh troche sie zasiedzialem w centrum ale juz w domku
          siedze :) Nie zaluje ze tyle czasu poswiecilem na rozkaldanie peleryn an
          sektorach :) Warto bylo !!! Heeeeeeeej Lech !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka