Gość: halski IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:23 ZNOWU W PIERWSZEJ LIDZE!!! WYRAZ SWOJA OPINIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eSeLU Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 22:18 wlasnie wrocilem z meczu,szkoda ze nie jestem poznaniakiem;poszedl bym na obchod...mecz byl moim zdaniem nudny jak flaki z olejem,tylko miejscami mogl zaciekawic.co to I ligi to nie trzeba sie wypowiadac na ten temat bo wszystko wiadomo.tylko martwi mnie jedna zecz-w ekstraklasie ma byc 12 zespolow.to oznacza mniej meczy-albo bedzie krocej trwal caly sezon albo mecze beda rozgrywane co 2 tygodnie.a ja juz bym nie zniosl chodzenia(jezdzenia :) na kolejorza co 14 dni.i jak znam zycie wtedy by mi cos wypadlo i bym nie mogl isc. victoria wrzesnia pozdrawia! EKSTRAKLASA JEST JUZ NASZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczoR Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 14.04.02, 00:09 Wlasnie wrocilem ze Starego. LAAAALALALALAAA KOLEJORZ GOLLL@!!!!! Mecz byl zajebisty.... przejscie ze Stadiony na Stary bylo poprostu zajeeeeebiste!!.... Zabawa na Rynku tez... A propos.... Trenerowi Baniakowi ladnie w tej nowej fryzurce ;-))))) Pozdrawiam Wszystkich Do zobaczenia na gieksie... HEJ LEEEEECH!!! gardlo mam zjechane i nie moge mowic ;-))) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejx Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 00:45 JA TEZ WROCILEM Z RYNKU! ZAJEBISCIE. JESTESM NIEZLE SKONCZONY POZDRAWIAM WSZYTSKICJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forsus Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.04.02, 00:54 Bojcie sie chamy do pierwszej ligi wracamy! Za rok, czy dwa kolejorz mistrza ma! ;]] Pozdro dla kiboli poznanskiej lokomotywy ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: EKSTAKLASA ZNOWU NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 14.04.02, 02:32 No ja wlasnie wrocile heh troche sie zasiedzialem w centrum ale juz w domku siedze :) Nie zaluje ze tyle czasu poswiecilem na rozkaldanie peleryn an sektorach :) Warto bylo !!! Heeeeeeeej Lech !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś