Dodaj do ulubionych

Dragon Age: This is the New Shit

10.05.09, 12:11
Jeżeli tylko we właściwiej grze na serio będzie można wskakiwać z palących się wież na smoki, to nie ma totamto.
Obserwuj wątek
    • rorkdcr Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 12:55
      Czy mi się wydaje czy ta gra wygląda gorzej niż nienajmłodszy oblivion?
    • bubu1337 Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 12:59
      Kolejny miłośnik "ZAJEBISTEJ grafiki" -.-
    • nechrist_pl Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 13:23
      wydaje ci sie
    • polychessman Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 13:25
      "Czy mi się wydaje czy ta gra wygląda gorzej niż nienajmłodszy oblivion?"
      To raczej pewne że będzie wyglądało gorzej. No i?
    • sirmike.org Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 13:26
      Obejrzalem wszystkie poprzednie filmiki z tej gry i powiem Wam, ze troche sie nakrecilem na ten tytul smile
    • lutoslav Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 13:36
      Czemu te filmiki z dailymotion tak strasznie przycinaja:/? Z youtube innymi flashowymi playerami nie mam problemu tylko tutaj taka lipa. Ma ktos podobny problem?
    • czezare_pl Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:04
      lutoslav, ogladaj na Standard Definition.
    • rorkdcr Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:12
      @bubu1337,miłośnik zajebistej grafiki,owszem,co w tym złego,szczególnie że jest to zboczenie zawodowe?Poza tym ta gra wydaje mi się megasztampą,obym się mylił.
    • saqurado Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:40
      Może gdyby to miało wyjść na wii tongue_out Nie lubię się cofać, więc nie lubię gier wyglądających na mocno niedzisiejsze...
    • szemrany_typek Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:49
      trailer, trzeba przyznać, świetnie zmontowany

rorkdcr ogarnij się z takimi tekstami, w rpgi Bioware'u nie gra się dla grafiki. BG, PT, IWD, NWN - jak wychodziły nie oszałamiały oprawą, za to nadrabiały niesamowitym gameplayem, a taki Oblivion przy Tormencie jest prostą gierką dla ubogich.

Cholernie liczę na ten tytuł, i nie żadne Witchery czy Riseny, tylko właśnie DragonAge!
    • kondy.pl Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:49
      Mnie się kompletnie nie podoba taka muzyka w tej grze. W grze fantasy metal ? dziwne.
      Co do grafiki to faktycznie, modele postaci są gorsze niż w Mass Effect ale mimo wszystko liczy się grywalność.
    • rorkdcr Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 15:19
      szemrany, a czy ja powiedziałem ze grałbym dla grafiki?Jeżeli gra by była fajna to czemu nie,niepokoi mnie tylko to że ta gra wydaje mi się sztampowa.No ale zobaczymy.
    • polychessman Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 15:24
      Wiadomo że w grze takiej muzyki nie będzie, to tylko do trailera, ale fajne.
    • tytacz Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 16:34
      Szemrany popraw mnie jeśli się mylę. Oglądam teraz z każdej strony pudełko Planescape i znaczku BioWare nie widzę wink.

Co do trailera to naprawdę świetny. Mam tylko nadzieję, że muzyka (naprawdę dobra!) nie pojawi się w samej rozgrywce. Wolę epickie nuty w sam raz na wielkie bitwy smile.
    • seruch Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 19:53
      Wolno idzie na tym dailymotoin ;/
    • szemrany_typek Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 20:28
      Tytacz, racja, PT to robota Black Isle, chociaż nie wiem dlaczego ale zawsze sądziłem, że Bioware też tam palce maczało...
    • howereq Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 20:38
      szemrany - Bo BioWare maczało w tym palce wink. Planescape to wspólna robota Black Isle i Bioware'u, a gra wydana została chyba przez jeszcze kogoś innego.
    • fanus-plejus Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 21:50
      Ahhh Planescape Torment.. najwspanialsza gra w jaką kiedykolwiek grałem. Gra ze wspaniałą fabułą i najlepszą czaszką w historii gier wink

Inną sprawą jest fakt że grafika w tych grach była świetna i nadawała dodatkowego uroku tym grom. Szkoda że już nie robi się takich gier. Myślę że jakby zrobili BG3, ID3 czy choćby następce Planescape w grafice 2D z podbitą rozdzielczością, to sprzedałoby się to conajmniej tak dobrze jak Dragon Age albo i lepiej. W RPG-i grają przeważnie starsi gracze, a myślę że oni troche tęsknią za starym klimatem gier od Black Isle czy BioWare.
    • mis_iu Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 21:51
      BioWare nie współpracowało przy tworzeniu Tormenta - studio jest tylko autorem wykorzystanego w tej grze engine'u (Infinity jak by ktoś zapomniał), sama gra to w 100% dzieło Black Isle.

Do tematu: trailer raczej słaby, prostacki wręcz. Boje się, że ta kiczowata, pseudodojrzała brutalność zepsuje i tak już "bury" klimat gry. Jeśli dla kogoś "ciężkie fantasy" to sztuczne umraczniane, sikająca krew i seks na skale to... dziękujemy panom z BioWare. Oby sama gra nie wyglądała tak jak ten trailer, który do zbytnio wyszukanych raczej nie należy.
    • hidetaka Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 22:19
      Boże co za amatorszczyzna... W porównaniu z tym fanowskie filmiki z CSa są wyrafinowanymi dziełami europejskiej kinematografii ~.~
      Oby gra była trochę poważniejsza.
    • slimeq23 Re: Dragon Age: This is the New Shit 11.05.09, 00:23
      Mówią "grafika to nie wszystko" ale po obejrzeniu tego trailera mam serdecznie dość.
      Krótko o grafice...Gameplay może uratuje ten tytuł...
    • tytacz Re: Dragon Age: This is the New Shit 11.05.09, 06:27
      slimeq, grafika to OSTATNIA rzecz na jaką się powinno patrzeć kupując grę RPG smile.

• verminaard Re: Dragon Age: This is the New Shit 12.05.09, 11:11
      -->tytacz
      Oklepany i nieprawdziwy zwrot.

Vv
    • adic83 Re: Dragon Age: This is the New Shit 25.05.09, 18:29
      Huh, "nieco" zapóźniony ten mój koment ale widzę że nikt tu nie słucha Mansonasad zatem muszę coś skrobnąć.

Mianowicie: dobór tego akurat kawałka do reklamy gry to czysty absurd. Chyba specjalnie wycięto większość słów...

blablablabla everybody <play> along
      ...and don't forget the violence!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka