kmh 10.05.09, 12:11 Jeżeli tylko we właściwiej grze na serio będzie można wskakiwać z palących się wież na smoki, to nie ma totamto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rorkdcr Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 12:55 Czy mi się wydaje czy ta gra wygląda gorzej niż nienajmłodszy oblivion? Odpowiedz Link Zgłoś
bubu1337 Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 12:59 Kolejny miłośnik "ZAJEBISTEJ grafiki" -.- Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 13:25 "Czy mi się wydaje czy ta gra wygląda gorzej niż nienajmłodszy oblivion?" To raczej pewne że będzie wyglądało gorzej. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
sirmike.org Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 13:26 Obejrzalem wszystkie poprzednie filmiki z tej gry i powiem Wam, ze troche sie nakrecilem na ten tytul Odpowiedz Link Zgłoś
lutoslav Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 13:36 Czemu te filmiki z dailymotion tak strasznie przycinaja:/? Z youtube innymi flashowymi playerami nie mam problemu tylko tutaj taka lipa. Ma ktos podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:04 lutoslav, ogladaj na Standard Definition. Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:12 @bubu1337,miłośnik zajebistej grafiki,owszem,co w tym złego,szczególnie że jest to zboczenie zawodowe?Poza tym ta gra wydaje mi się megasztampą,obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:40 Może gdyby to miało wyjść na wii Nie lubię się cofać, więc nie lubię gier wyglądających na mocno niedzisiejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:49 trailer, trzeba przyznać, świetnie zmontowany rorkdcr ogarnij się z takimi tekstami, w rpgi Bioware'u nie gra się dla grafiki. BG, PT, IWD, NWN - jak wychodziły nie oszałamiały oprawą, za to nadrabiały niesamowitym gameplayem, a taki Oblivion przy Tormencie jest prostą gierką dla ubogich. Cholernie liczę na ten tytuł, i nie żadne Witchery czy Riseny, tylko właśnie DragonAge! Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 14:49 Mnie się kompletnie nie podoba taka muzyka w tej grze. W grze fantasy metal ? dziwne. Co do grafiki to faktycznie, modele postaci są gorsze niż w Mass Effect ale mimo wszystko liczy się grywalność. Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 15:19 szemrany, a czy ja powiedziałem ze grałbym dla grafiki?Jeżeli gra by była fajna to czemu nie,niepokoi mnie tylko to że ta gra wydaje mi się sztampowa.No ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 15:24 Wiadomo że w grze takiej muzyki nie będzie, to tylko do trailera, ale fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 16:34 Szemrany popraw mnie jeśli się mylę. Oglądam teraz z każdej strony pudełko Planescape i znaczku BioWare nie widzę . Co do trailera to naprawdę świetny. Mam tylko nadzieję, że muzyka (naprawdę dobra!) nie pojawi się w samej rozgrywce. Wolę epickie nuty w sam raz na wielkie bitwy . Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 19:53 Wolno idzie na tym dailymotoin ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 20:28 Tytacz, racja, PT to robota Black Isle, chociaż nie wiem dlaczego ale zawsze sądziłem, że Bioware też tam palce maczało... Odpowiedz Link Zgłoś
howereq Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 20:38 szemrany - Bo BioWare maczało w tym palce . Planescape to wspólna robota Black Isle i Bioware'u, a gra wydana została chyba przez jeszcze kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 21:50 Ahhh Planescape Torment.. najwspanialsza gra w jaką kiedykolwiek grałem. Gra ze wspaniałą fabułą i najlepszą czaszką w historii gier Inną sprawą jest fakt że grafika w tych grach była świetna i nadawała dodatkowego uroku tym grom. Szkoda że już nie robi się takich gier. Myślę że jakby zrobili BG3, ID3 czy choćby następce Planescape w grafice 2D z podbitą rozdzielczością, to sprzedałoby się to conajmniej tak dobrze jak Dragon Age albo i lepiej. W RPG-i grają przeważnie starsi gracze, a myślę że oni troche tęsknią za starym klimatem gier od Black Isle czy BioWare. Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 21:51 BioWare nie współpracowało przy tworzeniu Tormenta - studio jest tylko autorem wykorzystanego w tej grze engine'u (Infinity jak by ktoś zapomniał), sama gra to w 100% dzieło Black Isle. Do tematu: trailer raczej słaby, prostacki wręcz. Boje się, że ta kiczowata, pseudodojrzała brutalność zepsuje i tak już "bury" klimat gry. Jeśli dla kogoś "ciężkie fantasy" to sztuczne umraczniane, sikająca krew i seks na skale to... dziękujemy panom z BioWare. Oby sama gra nie wyglądała tak jak ten trailer, który do zbytnio wyszukanych raczej nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
hidetaka Re: Dragon Age: This is the New Shit 10.05.09, 22:19 Boże co za amatorszczyzna... W porównaniu z tym fanowskie filmiki z CSa są wyrafinowanymi dziełami europejskiej kinematografii ~.~ Oby gra była trochę poważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
slimeq23 Re: Dragon Age: This is the New Shit 11.05.09, 00:23 Mówią "grafika to nie wszystko" ale po obejrzeniu tego trailera mam serdecznie dość. Krótko o grafice...Gameplay może uratuje ten tytuł... Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Dragon Age: This is the New Shit 11.05.09, 06:27 slimeq, grafika to OSTATNIA rzecz na jaką się powinno patrzeć kupując grę RPG . Odpowiedz Link Zgłoś
verminaard Re: Dragon Age: This is the New Shit 12.05.09, 11:11 -->tytacz Oklepany i nieprawdziwy zwrot. Vv Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Dragon Age: This is the New Shit 25.05.09, 18:29 Huh, "nieco" zapóźniony ten mój koment ale widzę że nikt tu nie słucha Mansona zatem muszę coś skrobnąć. Mianowicie: dobór tego akurat kawałka do reklamy gry to czysty absurd. Chyba specjalnie wycięto większość słów... blablablabla everybody <play> along ...and don't forget the violence! Odpowiedz Link Zgłoś