Dodaj do ulubionych

PES 2010 - pierwsza i... profil

12.05.09, 15:46
Niestety grywalność PESa spada z każdym rokiem. W dupie mam te zbliżenia, bo jak gram to i tak twarz widzę tylko w powtórkach.
Obserwuj wątek
    • alienisko Re: PES 2010 - pierwsza i... profil 12.05.09, 16:31
      Jak nowy PES nie będzie miał lepszej grywalności od PES6, to i gołe kobity na trybunach mu nie pomogą tongue_out
    • oduck Re: PES 2010 - pierwsza i... profil 12.05.09, 16:35
      sprobujcie w miare mozliwosci wersje na Wii (wiem, wiem, konsola dla dzieci, kucharek i emerytow..)

sterowanie NAPRAWDE zmienia postac rzeczy, wspaniale sie gra o dziwo
      mimo sredniej grafiki
    • Gość: nacho Re: PES 2010 - pierwsza i... profil IP: *.ptr.magnet.ie 12.05.09, 17:32
      a ja musze przyznac, ze FIFA 09 na plejstacje bije PESa i 09 i 08 na leb. Pogrywam sobie w to juz jakis czas i gra sie o niebo lepiej niz w te dwa PESy na blaszaku. A dodam, ze do niedawna bylem fanatykiem PESowym, nabijajacym sie z nieudacznosci FIFY. Owszem, na peceta jest nieudaczna... ale na konsole to jest kompletnie inna gra

PS: to jedyna gra w ktora gram na konsoli hehe. Reszta mnie jakos nie przyciaga smile
    • Gość: Tłusta_Agusia1991 Re: PES 2010 - pierwsza i... profil IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 17:58
      Zaczeło się kaszanić z silniekiem do PES 6 na X360 robionym na prędce . . . potem ciągneli to w 08/09 - Fifa przebiła i karne lepsze zaserwowała.
      Obiecują nowy silnik (jak zawsze i wiele innowacji).
      Takie screen'y to na podsycenie i nie mają się czym chwalić!

• Gość: BUNCH Re: PES 2010 - pierwsza i... profil IP: *.2-0.pl 12.05.09, 20:52
      PES mnie strasznie denerwuje. Tyle bugów, nielogiczności, idiotyzm zawodników sterowanych przez komputer i sędzia, który jest żywną kpiną!

Pewnie i tak nic nie zmienią...

P.S.
      Messi ma teraz inną fryzurę, Konami owned!
    • Gość: setetet Re: PES 2010 - pierwsza i... profil IP: 80.51.28.* 12.05.09, 21:23
      render.
    • Gość: lower Re: PES 2010 - pierwsza i... profil IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 08:21
      Moze i nie render ale widac ze koszulka to kartka papieru z pogieta koszulka, wlosy tez wbite zdjecie twarz juz ma ta mimike ale nadal to zwykle zdjecie.
      Ja ogolnie kupilem xbox'a dla gears o war 2 i co sie okazalo ze jak zagralem w fife to 3/4 spedzenia na xboxie mykam wlasnie w fife 09
    • Gość: HK Re: PES 2010 - pierwsza i... profil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 09:26
      Ja się generalnie zgadzam. Że słaba, błędów od cholery i trochę, ale podobnie jak nacho uruchamiam ostatnio PS3 praktycznie tylko dla PESa, sporadycznie dla filmów na BD.
      A FIFA, choć wg wiekszości bardziej dopracowana, zupełnie mnie nie wciągnęła.
      No i pozostaje mi modlić się o jakiś przełom w pracy Konami. Niech sobie Japońce odpalą PES 3 i 5 na plejstacji drugiej i przypomną na co od kilku lat czekamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka