simplex 15.05.09, 11:44 A kto to jest Sam Fischer? Nie znam nikogo takiego. To jakiś ubogi krewny Sama Fishera, bohatera serii Splinter Cell? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simplex Splinter Cell: Conviction - Sam Fischer na Malcie? 15.05.09, 11:45 "Sam Fischer" - fail (komentarz mozna usunac po porawieniu babola w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fischer na Ma 15.05.09, 11:46 Ech, w pewien sposób pomyłka ta jest uzasadniona . I naprawdę, nie trzeba 2 razy pisać tego samego . Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fischer na Ma 15.05.09, 11:56 Wiem, dlatego napisalem, zeby skasowac. Umozliwcie edycje komentarzy, to sie wiecej nie powtorzy. BTW. szybko poprawiliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porky von Duden Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fischer na Ma IP: *.e-wro.net.pl 15.05.09, 12:14 Faktycznie, filmik wiele nowych informacji raczej nie ujawnia, ale i ja nie mogłem się nie uśmiechnąć słysząc głos Ironside'a. Wygląda na to, iż Ubisoft pomimo wcześniejszej "różnicy zdań" (czytaj: sporu o kasę) oraz zapowiedzi zaangażowania nowego "głosu" Sama jednak odstąpiło od tych bluźnierczych planów i dogadało się z aktorem. I to już jest duży plus Co do strony fabularnej - niestety, obawiam się, że może powtórzyć się historia z Double Agent. Poprzednia część przygód Sama nie była moim zdaniem grą złą z technicznego punktu widzenia . Ponieważ nie należę do fanowskiego "betonu", słowo "stealth" nie oznacza dla mnie, że SC musi rozgrywać się wyłącznie w lokacjach, gdzie jedynym źródłem światła jest 15-watowa żarówka, więc pozostawanie niezauważonym w pełnym świetle dnia jak najbardziej wpisuje się w konwencję gry. W przypadku DA problem leżał jednak właśnie w poprowadzeniu fabuły - była wyrywkową serią luźno powiązanych epizodów nie budzących specjalnych emocji, a samego tła fabularnego trzeba się było raczej dowiadywać ze zwiastunów gry, niż z niej samej. Odpowiedz Link Zgłoś