Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:48 no cóż ! "ktoś" musi zarobić - biura wyborcze, komisje, urzędy etc!BRAK SŁÓW - TYLE PIENIĘDZY W BŁOTO!!! A na senatora proponuję "prof." KRYŃSKIEGO - będzie "komplecik" ;-)!!!ale burdel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mich Wybierzmy SENATORA z Czestochowy PIOTRA KURPIOSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 08:51 Wybierzmy SENATORA z Czestochowy PIOTRA KURPIOSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 06.01.06, 09:00 ja jestem przeciwko Piotrowi Kurpiosowi-jest to czlowiek bez kultury wiem bo mialem znim doczynienie.ODRADZAM!!!!!!.NIECH SIE ZAJMIE LECZENIEM LUDZI!!!!.A NIEBEDZIE SIE WPYCHAC DO POLITYKI O KTOREJ NIEMA POJECIA,A POZATYM Z TAKIM WYGLADEM TO NIE DO SENATU!!!!!!.WSTYD!!!!.GLOSUJE NA KOBIETE KTORA DUZO ZROBILA DLA CZESTOCHOWY,POMAGA LUDZIOM W WIELU SPRAWACH ZNA SIE NA POLITYCE.CZAS NA KOBIETY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:10 Gdybyś miał z nim do czynienia to nie pisałbyś tak. Na polityce się zna i jest bardzo miły. To on pomaga ludziom co dzień! No i jest z CZĘSTOCHOWY. PIOTR KURPIOS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca DO SENATU LASECKI IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 18:20 ja zaglosuje na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry człowiek Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:54 www.kurpios.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papajapa2 Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 12:18 www.jaroslawlasecki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:13 Tylko Kurpios!!! Kandydaci z PiS na senatorów to tragiczna pomyłka. T Y L K O K U R P I O S 111111111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papadance Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 12:15 reasumując wszystkie powyższe posty: "..a do Senatu LASECKI!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papajapa Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 12:17 www.jaroslawlasecki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:34 a po co nam ktoś z Myszkowa? Mamy swojego Kurpiosa. Tylko PO i tylko Kurpios! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr33 Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:05 wydaje mi sie ze pochodzenie z myszkowa to jest nie problem. troche slychac o Laseckim. wlokniaz, huta, pomaga ludziom itp. mysle ze to dobry kandydat. kurpios moze byc ewentualnie na "uzupełnienie" drugiego glosu - bo mamy dwa glosy na senatorow z naszego okregu:) Ryszka byl by spoko tylko ze Czeladz i zajmowanie sie sprawami ze wsi Kozy pod Bielsko biala to .. przesadzil troche:D - kandydat z niego dobry ale dla - Sosnowca :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Po co te wybory? IP: *.hcz.com.pl 06.01.06, 12:38 Przecież na wiosnę będą wybory krajowe. "Czemuś biedny boś głupi, głupi żeś bo jestes biedny" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.ferronet.finn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:09 tylko nie lasecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.06, 10:23 głosujcie na prof.Wacława PRZYBYŁO !!! Odpowiedz Link Zgłoś