Dodaj do ulubionych

Ilu kandyduje do Senatu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:48
no cóż ! "ktoś" musi zarobić - biura wyborcze, komisje, urzędy etc!BRAK
SŁÓW - TYLE PIENIĘDZY W BŁOTO!!! A na senatora proponuję "prof." KRYŃSKIEGO -
będzie "komplecik" ;-)!!!ale burdel.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mich Wybierzmy SENATORA z Czestochowy PIOTRA KURPIOSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 08:51
      Wybierzmy SENATORA z Czestochowy PIOTRA KURPIOSA
      • Gość: gosc Re:TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 06.01.06, 09:00
        ja jestem przeciwko Piotrowi Kurpiosowi-jest to czlowiek bez kultury wiem bo
        mialem znim doczynienie.ODRADZAM!!!!!!.NIECH SIE ZAJMIE LECZENIEM LUDZI!!!!.A
        NIEBEDZIE SIE WPYCHAC DO POLITYKI O KTOREJ NIEMA POJECIA,A POZATYM Z TAKIM
        WYGLADEM TO NIE DO SENATU!!!!!!.WSTYD!!!!.GLOSUJE NA KOBIETE KTORA DUZO ZROBILA
        DLA CZESTOCHOWY,POMAGA LUDZIOM W WIELU SPRAWACH ZNA SIE NA POLITYCE.CZAS NA
        KOBIETY!!!!!
        • Gość: gość Re:TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:10
          Gdybyś miał z nim do czynienia to nie pisałbyś tak. Na polityce się zna i jest
          bardzo miły. To on pomaga ludziom co dzień! No i jest z CZĘSTOCHOWY. PIOTR
          KURPIOS !
          • Gość: wyborca DO SENATU LASECKI IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 18:20
            ja zaglosuje na niego
    • Gość: dobry człowiek Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:54
      www.kurpios.pl/
      • Gość: Papajapa2 Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 12:18
        www.jaroslawlasecki.pl/
    • Gość: Jurek Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:13
      Tylko Kurpios!!! Kandydaci z PiS na senatorów to tragiczna pomyłka.
      T Y L K O K U R P I O S 111111111
    • Gość: Papadance Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 12:15
      reasumując wszystkie powyższe posty:
      "..a do Senatu LASECKI!" ;)
    • Gość: Papajapa Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 12:17
      www.jaroslawlasecki.pl
      • Gość: Adrian Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:34
        a po co nam ktoś z Myszkowa? Mamy swojego Kurpiosa. Tylko PO i tylko Kurpios!
        • Gość: fr33 Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:05
          wydaje mi sie ze pochodzenie z myszkowa to jest nie problem. troche slychac o Laseckim. wlokniaz, huta, pomaga ludziom itp. mysle ze to dobry kandydat. kurpios moze byc ewentualnie na "uzupełnienie" drugiego glosu - bo mamy dwa glosy na senatorow z naszego okregu:) Ryszka byl by spoko tylko ze Czeladz i zajmowanie sie sprawami ze wsi Kozy pod Bielsko biala to .. przesadzil troche:D - kandydat z niego dobry ale dla - Sosnowca :P
    • Gość: Gość Re: Po co te wybory? IP: *.hcz.com.pl 06.01.06, 12:38
      Przecież na wiosnę będą wybory krajowe. "Czemuś biedny boś głupi, głupi żeś bo
      jestes biedny" !!!!
    • Gość: leon Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.ferronet.finn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:09
      tylko nie lasecki
    • Gość: lolo Re: Ilu kandyduje do Senatu? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.06, 10:23
      głosujcie na prof.Wacława PRZYBYŁO !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka