Dodaj do ulubionych

Xbox w klimatach Crackdown

15.05.09, 18:26
Bo to fajna gra była. Wskaż mi inną w tamtym okresie na xboxa w której można było robić taki roz* Poza tym jedna z pierwszych na 360ke z otwartym światem, dożo broni, jazda samochodem z trikami, wymagająca wspinaczka na wyższe budynki (i dzieki temu inne opcjie skasowania bosa), naprawdę fajne acziwki do zebrania i nieustanne pakowanie postaci. Słabo? Dorzuć sobie jeszcze coopa
Obserwuj wątek
    • seruch Re: Xbox w klimatach Crackdown 15.05.09, 19:26
      Dalibyscie jakis wpis z najfajniejszymi tematami premium bo akurat ten to jakis zlom uncertain
    • jojok21 Re: Xbox w klimatach Crackdown 15.05.09, 19:28
      Zgadzam się z genkamykiem, to naprawdę porządny tytuł, jeden z moich pierwszych na X'a. Miłe wspomnienia, ale poziom trudności potrafił dopiec smile
    • prezii Re: Xbox w klimatach Crackdown 15.05.09, 19:59
      Namyslalem sie nad kupnem i chcialem sprobowac demka, niedostepne dla lokalizacji ARGH!
    • charlesz Re: Xbox w klimatach Crackdown 15.05.09, 21:51
      Nie zapomnijmy, że była to jedna z pierwszych (jak nie pierwsza) gier w pełni zlokalizowanych PL (napisy + dubbing) na X360. Do tego pierwsza na tak szeroką skalę grafika wspierana była cel-shadingiem co w późniejszych tytułach pokroku Naruto było już normą. Bardzo fajny tytuł zarówno wizualnie jak i grywalnościowo.
    • corwin73 Re: Xbox w klimatach Crackdown 15.05.09, 22:36
      Fantastyczna gierka, gdybym się kierował tylko ocenami, to bym stracił wiele godzin wyśmienitej wyrzynki. Kupiłem ją za niecałe 40 zł w saturnie, co jak dla mnie jest absolutną rewelacjąsmile Jedyny minus, to się nie instaluje na twardym i wyje w napędziesad
    • dead-space Re: Xbox w klimatach Crackdown 16.05.09, 09:50
      Teraz ten hit kosztuje ze 30-40zl to nie duzo a zabawy co nie miara. Nie kazda gra musi byc graficznie oraz fabularnie jak Crackdown - tutaj bylismy Hulkem w roli policjanta wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka