Gość: Aha Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 10:40 Znow wypuntktuje: 1) NFS nigdy nie byl realistyczny 2) wyglada swietnie (az nie wierze, druga po ME gra EA ktora mnie interesuje - moze jestem niewyspany?) Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: NFS:Shift - Król jest nagi? 19.05.09, 11:03 @marcin GRID i kierownica? Tylko w Le Mans, gdzie jest trochę upierdliwych łuków na których pad i klawiatura ma problemy, tak to kierownicę wyciągam tylko dla gier Simbina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhex Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 11:19 nfs zszedl na psy i tyle. z super serii zrobili kawal wielkiego g***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: 80.249.6.* 19.05.09, 12:02 @devdd, jak już Ci się znudzi jeżdżenie w HistoricX offline, to wpadnij na simracing.pl, tam jest liga online'owa oparta o tego moda Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: NFS:Shift - Król jest nagi? 19.05.09, 12:17 Nfs jak nfs, wiadomo, że arcade. Nie będzie takich kraks jak w RD:Grid na minus. Pogrzebałbym tą grę, ale zagram na pewno z dwóch powodów. Pierwszy to opinia Radka Zaleskiego, który widział grę w akcji, druga to relacja zooltara w neo plus i jego wypowiedzi dotyczące Shift-a. Jeśli będzie to gra, która według relacji dostarcza niespotykane dotąd poczucie prędkości to łyknę ją nawet jeśli jest kalką grida i ma kiepski model zniszczeń. Nie widzę sensu rozdzierać szat symulator/arcade i roztrząsać co obiecali twórcy a czego nie. Konami np. co rok obiecuje rewolucję itp. itd. i co? Nic, gram dalej w pesa czasem narzekając ale nie widząc altenatywy i liczę na poprawę. Ciekawy jestem ilu ludzi wogóle chciałoby, żeby nfs był super realistyczny? Nigdy nie był symulatorem i raczej nie będzie. Chcesz symulacji to grasz rFactory czy inne Gt Legends. Mnie wystarczyłby model jazdy jak w nfs Porsche. Nie potrzebuję siwych włosów podczas grania a gra zawsze będzie tylko grą, substytutem dzięki któremu mogę pośmigać Porsche, rozerwać się i poczuć namiastkę prowadzenia takiego auta. Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: NFS:Shift - Król jest nagi? 19.05.09, 12:33 A może to tylko tak arcadowo wygląda, bo koleś na filmiku jest mega super pro racerem... i tylko wyprzedzać się nie nauczył Co do trudności grania w symulatory, to powiem tylko tyle, że w takim np. rFactorze po włączeniu całego wspomagania jeździ się banalnie prosto i nawet na klawie nie ma problemu z opanowaniem samochodu. Nie widzę więc problemów by zrobić grę, która byłaby średnio zaawansowanym symulatorem z możliwością wyłączenia odrobiny realizmu i przejścia w arcadówkę. Takie coś chyba próbuje Codemasters zrobić z F1. Odpowiedz Link Zgłoś
biom3dic Re: NFS:Shift - Król jest nagi? 19.05.09, 14:45 Jedno uscislenie Na Xboxie 260 rzadzi i pewnie dlugo bedzie rzadzic Forza :] Odpowiedz Link Zgłoś
biom3dic Re: NFS:Shift - Król jest nagi? 19.05.09, 14:46 biom3dic: Jedno uscislenie Na Xboxie 260 rzadzi i pewnie dlugo bedzie rzadzic Forza :] Chodzilo mi oczywiscie o xbox 360 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:31 walicie smuty jak baba w ciąży... i tak zagracie (kupicie/sciagniecie) w NFS... po co ta złość więc spytam? żal was -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xDawo Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:33 Ech =/ Znowu to samo, tylko troszke ładniej wygląda. A już myślałem że mój stojący od pewnego czasu Logitech G25 wkońcu na coś sie przyda. A tu lipa. Mogli by zrobić jakąś gre na pożądnego kierowce i oczywiście jego sprzęt. A tak przy okazji... Kto zna jaką trudną gre (oczywiście symulator samochodowy ^^) z wmiare przystępną grafiką (powyżej średniej; Może być wysoka lub bardzo wysoka). No ale to tak przy okazji. PS: NFS zamiast zrobic krok w przód to zrobił (lub nawet sie nie ruszył) krok w bok =/ Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: NFS:Shift - Król jest nagi? 19.05.09, 21:43 Race07(+dodatki GTR:Evolution, STCC) wygląda nawet znośnie jak na dzisiejsze warunki. TDU ma jeszcze prostszy model jazdy, ale jeszcze lepiej wygląda. iRacing grafiką też nie powala graficznie i drogi, ale za to niby najlepsze wrażenia z jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: *.lewandow.net.pl 20.05.09, 09:45 Przy każdej nadarzającej się okazji wychodzi jakaś wojna: symulatory/arcade'ówki, konsole/PC, PS3/XboX i tak dalej i tak dalej... po co tak za każdym razem rozdzierać szaty? Poza tym, ktoś rzucił filmik (nawet nie bezpośrednio z gry, widać wszystko z pewnej odległości) i po obejrzeniu go już można stwierdzić, że ta gra to gniot? Nie no, nie kompromitujcie się ludzie tylko poczekajcie aż gra wyjdzie i w nią zagracie i wtedy proszę bardzo, każdy podzieli się WŁASNYMI subiektywnymi odczuciami. Albo poczeka na recenzję GC i wtedy zdecyduje, czy kupić. Prorokowanie o słabości gry po obejrzeniu jednego filmu to chyba lekka przesada? To tak jakby zobaczyć gdzieś film, w którym gość jedzie najnowszym Ferrari 60km/h i stwierdzić, że to może i ładny ale ch...wy samochód i że go nigdy nie kupicie bo za wolny jest. A może jazda próbna? Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: NFS:Shift - Król jest nagi? 20.05.09, 10:56 kompletnie nie rozumiesz do czego piję. Ja nie mówię, że gra jest kiepska (chociaż tak myślę, ale to swoją drogą). Zwracam uwagę na to, że nie jest tym, co obiecywano. Ba, nawet nie próbuje być tym! I nadal nie rozumiem jaki jest sens upychania się tam, gdzie konkurencja jest b. silna, a NFShift bardzo mało oferuje w stosunku do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 17:34 A po kij symulator, zacznij sie szkolic na prawdziwe rajdy... onanisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xDawo Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 21:45 Właśnie! Po kij symulator. Szkol sie na arcade to napewno zostaniesz najlepszym kierowcą na świecie xDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: NFS:Shift - Król jest nagi? IP: 192.100.112.* 22.05.09, 10:34 ehhh... teskno do Unleashed Porshe... Ostani NFS jaki sie nadawal do grania to chyba byl Underground, realizmu prawie wcale ale chociaż sie fajnie jezdzilo. Odpowiedz Link Zgłoś