gnysek 21.05.09, 15:06 No cóż, Burnout to nie jest, wiec kolizje liche, ale "nierówności asfaltu" zapowiadają się świetnie. Może być dobrą, arcadową grą, ale jeśli chodzi o symulacje, to do Forzy czy GT daleko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valium104 Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 15:30 Model jazdy wyglada na troche bardziej arcade'owy od GRID'a. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 15:36 Ja w NfS-ach się zatrzymałem na Most Wanted, może do Shifta wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sz-pl Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 16:40 Efekt predkosci oraz dzwiek slinika jest kozacki. A co do tego czy bardziej arcadowy model niz w Gridzie to jak dla mnie Shift jest o wiele dalej. W grze Codemasters efektu predkosci z kokpitu prawie nie bylo i jezdzilo sie w miare latwo. A co do porownania z Forza i GT to w nowym PSX Extreme jest opis shifta i autor jest bardzo podjarany. Stwierdza nawet ze wlasnie blizej mu do Forzy niz Porsche Unleashed. Ja tam czekam na ta czesc bardziej niz na jakakolwiek inna od czasow Undergroundow i Most Wanted Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_oko Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 18:40 Ogólnie straszna bieda jest jeśli chodzi o gry samochodowe na ps3 (w moim przypadku) więc chyba warto będzie w to zagrać , GT prologue mi się szybko znudził i wrażenia na mnie nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
gulczkwas11 Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 19:09 U mnie NFS skończył się na Hot Pursuit 2 i ewentualnie, bo to jednak coś nowego było - pierwszy Underground - ale gdzieś trzy dni temu testowałem u szwagra z jego 7 letnim synkiem najnowszego undercover i zauważyłem na jego twarzy podjaranie takie jak mi towarzyszyło mając 12, grając w NFS II SE wiec chyba nie taki zły ten NFS, tylko nie moja grupa wiekowa, nie ten target Odpowiedz Link Zgłoś
kevinkai Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 19:32 Chciałbym jeszcze dostać w swoje ręce coś w klimacie Underground 1 i 2, bez tych wszystkich pościgów policyjnych oraz koszmarnych filmików z aktorami, ale chyba się nie doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
lutoslav Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 22:22 W nowym PSX Extreme pisza, ze to czy uszkodzenia beda wplywaly na prowadzenie samochodu mozna wlaczyc w opcjach. BTW ta muzyka jest z gry czy leci sobie w tle? Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 22:50 Dokladnie gdzie ten Underground?! Seria ktora pokazala mi klimat KLIMAT!! klimat to 80% gry jak gra ma kimat to niewazne jaka grafa czy fizyka POPROSTU GRASZ! Odpowiedz Link Zgłoś
4xi_kspmill Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 22.05.09, 07:42 NFS'a znam wszystkie serie, a z miłością przypominam sobie czasy grania NFS2SE po sieci... NFS4 do dziś gram =) a te nowe w klimatach Underground (1&2, Most Wanted, Carbon, Undercover) nigdy nie traktowałem jako prawdziwy NFS - to były gry, które miały NFS w tytule, a nie były prawdziwymi NFS'ami. Miałem też nadzieje, ze Pro Street powróci do właściwego kanonu NFS, ale się zawiodłem... Natomiast NFShift do mój faworyt - na taka grę długo czekałem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 26.05.09, 18:24 graja w to na padzie = gra rownie denna, co GRID. IMO. Odpowiedz Link Zgłoś