Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Need for Speed: Shift

21.05.09, 15:06
No cóż, Burnout to nie jest, wiec kolizje liche, ale "nierówności asfaltu" zapowiadają się świetnie. Może być dobrą, arcadową grą, ale jeśli chodzi o symulacje, to do Forzy czy GT daleko.
Obserwuj wątek
    • valium104 Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 15:30
      Model jazdy wyglada na troche bardziej arcade'owy od GRID'a.
    • lethaldoze Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 15:36
      Ja w NfS-ach się zatrzymałem na Most Wanted, może do Shifta wrócę.
    • luk4sz-pl Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 16:40
      Efekt predkosci oraz dzwiek slinika jest kozacki. A co do tego czy bardziej arcadowy model niz w Gridzie to jak dla mnie Shift jest o wiele dalej. W grze Codemasters efektu predkosci z kokpitu prawie nie bylo i jezdzilo sie w miare latwo. A co do porownania z Forza i GT to w nowym PSX Extreme jest opis shifta i autor jest bardzo podjarany. Stwierdza nawet ze wlasnie blizej mu do Forzy niz Porsche Unleashed. Ja tam czekam na ta czesc bardziej niz na jakakolwiek inna od czasow Undergroundow i Most Wanted
    • daniel_oko Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 18:40
      Ogólnie straszna bieda jest jeśli chodzi o gry samochodowe na ps3 (w moim przypadku) więc chyba warto będzie w to zagrać , GT prologue mi się szybko znudził i wrażenia na mnie nie zrobił
    • gulczkwas11 Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 19:09
      U mnie NFS skończył się na Hot Pursuit 2 i ewentualnie, bo to jednak coś nowego było - pierwszy Underground - ale gdzieś trzy dni temu testowałem u szwagra z jego 7 letnim synkiem najnowszego undercover i zauważyłem na jego twarzy podjaranie takie jak mi towarzyszyło mając 12, grając w NFS II SE
      wiec chyba nie taki zły ten NFS, tylko nie moja grupa wiekowa, nie ten targetwink
    • kevinkai Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 19:32
      Chciałbym jeszcze dostać w swoje ręce coś w klimacie Underground 1 i 2, bez tych wszystkich pościgów policyjnych oraz koszmarnych filmików z aktorami, ale chyba się nie doczekam. uncertain
    • lutoslav Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 22:22
      W nowym PSX Extreme pisza, ze to czy uszkodzenia beda wplywaly na prowadzenie samochodu mozna wlaczyc w opcjach. BTW ta muzyka jest z gry czy leci sobie w tle?
    • hqpoznan Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 21.05.09, 22:50
      Dokladnie gdzie ten Underground?! crying
      Seria ktora pokazala mi klimat KLIMAT!!
      klimat to 80% gry jak gra ma kimat to niewazne jaka grafa czy fizyka POPROSTU GRASZ!
    • 4xi_kspmill Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 22.05.09, 07:42
      NFS'a znam wszystkie serie, a z miłością przypominam sobie czasy grania NFS2SE po sieci... NFS4 do dziś gram =)
      a te nowe w klimatach Underground (1&2, Most Wanted, Carbon, Undercover) nigdy nie traktowałem jako prawdziwy NFS - to były gry, które miały NFS w tytule, a nie były prawdziwymi NFS'ami. Miałem też nadzieje, ze Pro Street powróci do właściwego kanonu NFS, ale się zawiodłem...
      Natomiast NFSsmirkhift do mój faworyt - na taka grę długo czekałem <3
    • jurget Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 22.05.09, 09:02
      ale drewno...
    • glupota_mnie_drazni Re: Rozgrywka: Need for Speed: Shift 26.05.09, 18:24
      graja w to na padzie = gra rownie denna, co GRID. IMO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka