Dodaj do ulubionych

Battlefront: Elite Squadron - kontynuacja serii...

IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 12:23
Czy jesteś katolikiem, ateistą, masochistą lub sadystą! Żyj i daj żyć innym! Religia jak i jej brak jest tylko przyczyną sporów jak to widać w polityce oraz innych dziedzinach życia! Zamiast ludzie robić coś pożytecznego kłócą się czy Bóg istnieje lub nie! Głupota i strata czasu na rozprawianie o tym. Czy człek wierzący też czy powinien być na tyle rozumny by nie SPAMować na forach.
Obserwuj wątek
    • Gość: RaVek Re: Battlefront: Elite Squadron - kontynuacja ser IP: 91.197.155.* 22.05.09, 12:51
      dlatego spamujesz na blogach? smile
    • Gość: DEAMON Re: Battlefront: Elite Squadron - kontynuacja ser IP: *.axit.pl 22.05.09, 12:56
      Zapowiada HIT. Lubił ja gra STARWARS.
      p.s. A o ludzie odwalą od ja! Wy nie śmieją ja język pisze! Ja urodził w CHINY 2 rokiem POLSKA mieszkaj. Polski lubię i uczą długo został.
    • aquiller Re: Battlefront: Elite Squadron - kontynuacja ser 22.05.09, 13:07
      to dziwne ale jestem w stanie stwierdzic, ze powyzszy DAEMON to NIE TEN prawdziwy. smile

To juz jest ZUO...
    • Gość: nic Re: Battlefront: Elite Squadron - kontynuacja ser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:50
      Super seria mam jedynke Battlefronta, zabawa przednia

pozdrawiamy Chiny big_grin
    • Gość: Oskar Re: Battlefront: Elite Squadron - kontynuacja ser IP: *.chello.pl 11.11.09, 18:07
      Ta seria naprawdę istnieje ma ją to jest tak jestes na jakiejś planiecie znajdujesz myśliwiec i albo lecisz na krążownik w pole bitwy kosmicznej nad planetą,albo atakujesz wrogów z myśliwca lub bombowca wrogów na ziemi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka