loczyn 23.05.09, 13:04 Kurde jak to okropnie wygląda na DSie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michwil2 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 13:14 Wersja na DS'a grafiką przypomina mi Need For Speed Undercover z mojej komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 13:17 Prawda. Gry w Javie na średniej jakości komórkach już lepiej wyglądają :] Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 13:38 Nie no panowie zejdźmy z nich Jeszcze właściciele NDSa przerzucą się na iPhony i co będzie? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
makimura Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 14:44 Gorsze jest to, że na Wii wygląda niewiele lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 15:47 Beznadziejnie to wszystko wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 16:47 Panowie przecież nie samą grafiką gracz żyje, zwłaszcza na Wii. Jakiejś gospodyni czy maluchowi nie będzie to przeszkadzało, ważne żeby gra była efektywna i dostarczała sporo fun'u z gry. Choć mimo wszystko muszę przyznać, że te samochody mają się do otoczenia tak, jak pięść do nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
filippo240 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 17:15 obrazkami się nie sugerujcie ale lepiej zobaczcie ten filmik www.youtube.com/watch?v=29qdom4JhFY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 19:47 filippo240 ja mówię o tym: www.youtube.com/watch?v=1CkuGd5vr2c czasy GBA się kłaniają ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martinesspl Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 20:19 macie pierwsze obrazki na DSa, a ja mam pierwsze wideo - www.youtube.com/watch?v=1CkuGd5vr2c&feature=related - tak ciężko poszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
filippo240 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 21:11 wiesz co loczyn zdaje mi się że nie widziałeś poprzednich cześci nfs na ds-a, bo jeżeli chodzi o grafike to nitro wg mnie plasuje się pomiędzy u2,carbon,undercover (totalne szkarady) a carbon,pro street czyli nie jest tak żle (no chyba że masz psp i patrzysz z tego poziomu), całkowicie inna sprawa to design tras (jazda po kolejce górskiej i te sprawy oraz niszczenie palm- bardziej realistyczne niż przy użyciu euphorii :p), a model jazdy to arcade w stylu outrun i ridge racer (tak jak i w wersji na wii) - więc może być całkiem spoko, podsumowując napewno nie będzie to najładniejszy nfs na ds-a. zobaczcie te filmiki tak dla porównania z nitro -najładniejsze wyścigi na gba v-rally www.youtube.com/watch?v=hQ5NSAL_1gc oraz najładniejszy nfs na ds-a - pro street - www.youtube.com/watch?v=XhPO0oJnUug&feature=related widać postęp w stosunku do gier z gba ale też regres w stosuku do pro street Odpowiedz Link Zgłoś
filippo240 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 21:28 a ta wygląda największy parch z rodziny nfs na ds-a most wanted www.youtube.com/watch?v=rLQkyGmmCHk enjoy :pp Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 22:30 filippo240 -> No właśnie to jest to. Chyba patrzę przez pryzmat mojego PSP Ten ProStreet już klasa wyżej, ale nadal to nie to co mnie grzeje Odpowiedz Link Zgłoś