j_uk_dev Re: inFamous - recenzja 30.05.09, 22:04 @d_pawel, jestem w drugim dystrykcie, walka z Sashą była troszkę długa, ale nie stanowiła problemu, wrogowie w drugim dystrykcie odrobinę silniejsi, ale działają na nich te same taktyki Innymi słowy nie jest tak trudno. Może to rzeczywiście kwestia wprawy, trudno powiedzieć. W każdym razie jako ten "infamous" zagram już raczej na hard na razie mierzę w "hero" Swoją drogą przyszła mi do głowy wymówka Rockstar dlaczego nie było dema GTA4. Według nich duże miasto no i generalnie sandbox uczyniły niemożliwym zrobienie dema. Ciekawe, że twórcom inFamous podobne środowkisko nie przeszkadzało. Co do filmików 4:3 sprawa jest prosta, ustaw na konsoli 16:9, filmik będzie "ściśnięty" w poziomie. W czasie edycji wystarczy nadać prawidłowe aspect ratio i gotowe. Brakujące piksele upscaler doda i nie będzie to źle wyglądało Mój grabber również nie ma trybu 16:9 tak swoją droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michi16 Re: inFamous - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 23:44 Co wy chcecie od tego tłumaczenia wiecie jak trudno jest takie kwestie nagrać ? Wiecie ile aktorzy muszą w to wysiłku wkładać?! Odpowiedz Link Zgłoś
aima_m Re: inFamous - recenzja 30.05.09, 23:54 @Michi16 bardzo trudno jest takie kwestie nagrać, aktorstwo to w ogóle nie jest łatwe zajęcie, a granie tylko głosem na prawdę sporo wymaga... a niestety tutaj jak i w większości przypadków polskich głosów w grach, jest po prostu kiepsko i sztucznie. Chociaż nadal Killzone2 i głosy jak w Toy Story "wygrywają". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMI = 21.04 Re: inFamous - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 21:07 Tylko racjonalna dieta + slim fast + etopiryna + fat burner! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: inFamous - recenzja IP: *.archive.com.pl 01.06.09, 13:11 A tutaj inny człowiek zarówka. Słynny Dynamo z filmy "The Running Man" www.youtube.com/watch?v=Cy8rT8oHCbI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZATAN Re: inFamous - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.09, 10:38 do okopawia: Lepiej dziecko idz do szkoly, poniewaz nawet po polsku poprawnie pisac nie umiesz. Wypisujesz glupoty, nie majac pojecia co piszesz ... coz Twoj swiat, Twoje zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś