Dodaj do ulubionych

inFamous - recenzja

• j_uk_dev Re: inFamous - recenzja 30.05.09, 22:04
      @d_pawel, jestem w drugim dystrykcie, walka z Sashą była troszkę długa, ale nie stanowiła problemu, wrogowie w drugim dystrykcie odrobinę silniejsi, ale działają na nich te same taktyki smile Innymi słowy nie jest tak trudno. Może to rzeczywiście kwestia wprawy, trudno powiedzieć. W każdym razie jako ten "infamous" zagram już raczej na hard smile na razie mierzę w "hero" wink

Swoją drogą przyszła mi do głowy wymówka Rockstar dlaczego nie było dema GTA4. Według nich duże miasto no i generalnie sandbox uczyniły niemożliwym zrobienie dema. Ciekawe, że twórcom inFamous podobne środowkisko nie przeszkadzało.

Co do filmików 4:3 sprawa jest prosta, ustaw na konsoli 16:9, filmik będzie "ściśnięty" w poziomie. W czasie edycji wystarczy nadać prawidłowe aspect ratio i gotowe. Brakujące piksele upscaler doda i nie będzie to źle wyglądało smile Mój grabber również nie ma trybu 16:9 tak swoją droga.
    • Gość: Michi16 Re: inFamous - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 23:44
      Co wy chcecie od tego tłumaczenia uncertain wiecie jak trudno jest takie kwestie nagrać ? Wiecie ile aktorzy muszą w to wysiłku wkładać?!
    • aima_m Re: inFamous - recenzja 30.05.09, 23:54
      @Michi16 bardzo trudno jest takie kwestie nagrać, aktorstwo to w ogóle nie jest łatwe zajęcie, a granie tylko głosem na prawdę sporo wymaga... a niestety tutaj jak i w większości przypadków polskich głosów w grach, jest po prostu kiepsko i sztucznie.

Chociaż nadal Killzone2 i głosy jak w Toy Story "wygrywają".
    • Gość: BMI = 21.04 Re: inFamous - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 21:07
      Tylko racjonalna dieta + slim fast + etopiryna + fat burner!
    • Gość: Dexter Re: inFamous - recenzja IP: *.archive.com.pl 01.06.09, 13:11
      A tutaj inny człowiek zarówka. Słynny Dynamo z filmy "The Running Man"
      www.youtube.com/watch?v=Cy8rT8oHCbI
    • Gość: SZATAN Re: inFamous - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.09, 10:38
      do okopawia: Lepiej dziecko idz do szkoly, poniewaz nawet po polsku poprawnie pisac nie umiesz. Wypisujesz glupoty, nie majac pojecia co piszesz ... coz Twoj swiat, Twoje zabawki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka