filofun Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:10 no i po konferencji... najwieksze zaskoczenie to bez wątpienia FF XIV, a najprzyjemniejsze momenty to te fajne wyścigi a'la LBP, zapowiedzi tegorocznych produkcji na PSP i oczywiście gameplay z GoW III. Żenujące było za to urządzenie zwieńczone różową kulka przypominającą [CENZURA - uzupełnię po 23.00] Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:10 Ani, sony, ani MS nie pokazali wszystkiego.. ale mimo to, było dobrze. Niezłe E3 Odpowiedz Link Zgłoś
psn_arcadiush Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:11 PS3 slima pokaża na TGS we wrześniu, za dużo mają PS3 wyprodukowanych muszą je najpierw opchnąć Odpowiedz Link Zgłoś
psn_arcadiush Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:11 LA Noire skasowane/przemianowane na Agent Odpowiedz Link Zgłoś
nechrist_pl Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:11 zawiodlem sie. jedyne co mnie naprawde zaciekawilo, to fat princess. tyle ze w ujeciach z grami na psp. generalnie lipa. poza multiplatformowym AC2 (i ww FP) nie pokazali niczego szczegolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonow20 Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:11 No i pozamiatane, 4 nowe zapowiedzi!!! I Uncharted2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gulczkwas11 Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:12 te różczki są super.. w końcu będzie można zrobić symulator zabijania z prawdziwego zdarzenia!! jestem na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:12 Growo bardzo dobrze, społecznościowo jednak bardziej popisał się MS. Kontroler ruchu wygląda na taki, który rzeczywiście będzie można wykorzystać w sensowny sposób w grach ze względu na jego precyzję - w końcu chlusnąć na ścianę wiaderkiem farby to rzecz trochę innego kalibru, niż np. czytelnie i ładnie podpisać się... Odpowiedz Link Zgłoś
psn_arcadiush Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:13 "chodzi o to że ta KOBIETA to nie Raiden" nie Raiden tylko Sunny czerwone oczy, Raiden miał zielone Odpowiedz Link Zgłoś
capoman1986 Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:13 Spoko konferencja, ale ogólnie not impressed, może nie powaliła, ale przynajmniej w tym roku Sony nie zawiodło. Odpowiedz Link Zgłoś
rashefster Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:14 Sony - najlepiej dopracowana konferencja tych targów. Ubisoft - ok, pomijając Camerona spojlującego pół godziny film. Reszta... dała ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
box3r Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:14 Tylko czemu wiekszosc z tych gier ma premiere w 2010 albo wogole nie ma jeszcze daty!? Odpowiedz Link Zgłoś
x-boxer Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:14 Jestem zawiedziony na maxa;/ Poza wyscigami kartingow nie zobaczylismy ani nie uslyszelismy o niczym nowym;/ A co z MGSRaiden? GOW3 marzec 2010, zamiast GT5 puscili renderek ehh wedlug mnie srednio wyszla ta konferencja.. Jedyne co moja uwage w niej przyciaglo, to Uncharted2, AssasinCreed2 oraz nowy kontroler do gier. MS luzno wygral cale E3 pod wzgledem nowych gier i oczywiscie nowego kontrolera, ktory wydaje mnie sie ciekawszy z wiekszymi mozliwosciami (skaner, rozpoznawanie mowy itp) niz ten Sony, ale wszystko ladnie czas pokaze kto wyjdzie zwyciesko z tego boju. Odpowiedz Link Zgłoś
box3r Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:15 Tylko czemu wiekszosc tych gier ma premiere w 2010!? Odpowiedz Link Zgłoś
brutetzki Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:16 exy na xboxa 1. crackdown 2 2. conviction 3. forza 3 4. odst 5. tony hawk ride 5. reach exy na ps3 1. among thieves 2. mag 3. gt5 4. agent 5. ff14 6. last guardian 7. god of war 3 8. Crack in time Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:16 OWNED PWNED !! Yeah sony mnie nie zawiodło! Odpowiedz Link Zgłoś
hill.01 Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:17 No, lekkie rozczarowanie. Naprawdę myslałem, że Sony wyciagnie jakiegoś asa z rękawa, a tu same znajome juz rzeczy. Zaskoczył mnie tylko FFXIV ale to gra _online_, nie rusza mnie ni huhu. Wynudziłem sie porzadnie, jedyną zabawe zapewniły mi te dildopodobne cosie, ale to zabawe z gatunku "o LOL, jaka wtopa". Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:17 szkoda ze zamiast tego PSP GO które w mojej opini niwiele wnosi zmian nie zaprezetowano PSP 2 gdzie byłyby dwa analogi.No cóz pomarzyć dobra rzecz , moze w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
averian Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:18 Raiden miał niebieskie chyba... ale właśnie o to chodzi, że Kojima sam powiedział że to Raiden, i dlatego mówię, że albo Kojima znowu nas robi w balona albo grafikom się coś popiórkowało albo to będzie badziew nad badziewami z niespójną historią i Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:20 co nam jeszcze powiesz ? ty organizowałeś E3 ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:23 Aaaa, właśnie, a gdzie Heavy Rain ?? - Fail. Ogólnie chyba najlepsze E3 jakie widziałem - nawet Nintendo się postarało (jak na nich), chociaż i tak nie musieli - nowe Mario na Wii, Metroid i WM+ sprzedałyby się i bez E3 w milionach. Za to fail był z WF+ - to już do natrzepania kasy - i z pulsometrem - po prostu spadłem z fotela. Kto to wymyślił ??!! Ale znając Ninny, nawet na pulsometrze nabije taki szmal, o jakim Sony i M$ mogą tylko pomarzyć (różdżka z kulką dla dorosłych i Natal). Moja skromna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
macieja00000 Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:24 GoW3 i The Last Guardian bardzo mi się podobały, tylko szkoda, że nic o obciżce cen, za tą paskudą konsolę. Odpowiedz Link Zgłoś
x-boxer Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:24 exy na xboxa 1. crackdown 2 2. conviction 3. forza 3 4. odst 5. tony hawk ride 5. Halo reach 6. Mass Effect 2 7. L4D2 8. AlanWake 9. ProjectNatal and more Odpowiedz Link Zgłoś
mandella Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:24 W tym roku jeszcze PS3 nie kupie, ale lineup na 2k10 zapowiada sie niesamowicie i wtedy dostana moja kaske i zapewne tez w 2k10 wyjdzie slim+price drop. Odpowiedz Link Zgłoś
psn_arcadiush Konferencja Sony z Polygamią 02.06.09, 22:25 Wracając do śmierci Wii Wydaje się, że kamerki M$ są lepsze od "pałeczki" Sony, ale: -Pałeczka Sony umożliwia granie z widokiem FPP w FPSy -Kamerki pewnie będą potrzebować światła, więc nici z grania po ciemku np. -Kamerki nie oddadzą tak precyzyjnie sterowania bez dodatku w postaci jakiejś "pałeczki" nie oszukujmy się Odpowiedz Link Zgłoś