Gość: oko pawia IP: *.chelm.mm.pl 04.06.09, 12:54 firma nastawiła się na upodlenie, chalpia na kasę z wici Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belaam Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: 91.200.94.* 04.06.09, 13:12 wypaczają wizerunek falluota Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 13:30 Faaaaajno! Chyba jednak skuszę się na GOTY, mam nadzieję, że nie skopią gry i nie przesadzą z tymi RPGowymi nudami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.polskielng.pl 04.06.09, 13:30 rany julek, zombie jakieś. Kogo to kuchwa bawi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speQ Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 13:44 @han: o jakich "nudach" mówisz? Chodzi ci o taką wyrzutnię? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łolm! Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 14:31 jakieś to takie mało falloutowe... Odpowiedz Link Zgłoś
deohy Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 15:15 Właśnie... po pierwszym spojrzeniu na obrazek myślałem, że to jakaś inna gra ;l Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 15:28 Czekam na wersję GOTY. 5 dodatków - każdy po 800 punktów, w sumie 4000. Czyli około 150-160 zł. Plus gra to nawet jak za 199 zł będzie to będzie fajnie. Skoro 4200 punktów kosztuje 170 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 15:49 dlaczego "mroczne"??? to 3 zdjęcie z kolesiem zsiekierką jest bardzo przytulne, te lampy dają bardzo miękkie oświetlenie, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: som1 Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.mas.airbites.pl 04.06.09, 16:02 smutne jak z fallouta zrobili dojna krowe tymi pożal sie Boże "dodatkami"... A naiwni bulą pieniadze na takie cos, eh. Gralem we wszystkie te dodatki i uwazam, ze to po prostu wyciaganie kasy od graczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:19 to coś na 3 screenie siekierke trzyma w polu magnetycznym własnej ręki, jak nie wierzycie przyjżyjcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.biblpubl.waw.pl 04.06.09, 17:28 I bardzo dobrze. Mimo zabugowanych kolejnych patchy, dodatki wnoszą sporo nowego. W grę kupioną w październiku nadal gram właśnie dzięki oficjalnym i nieoficjalnym dodatkom. Poprzednio na tak długo przykuł mnie jedynie Operation Flashpoint... Oby więcej DLC! Do redakcji serwisu: a linków do oficjalnych trailerów zapodać nie łaska? fallout.bethsoft.com/eng/downloads/videos.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:30 zapowiada się niezgorzej, ale co do tego ma fallout, to ja nie wiem, zabijają tą grę doszczętnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.biblpubl.waw.pl 04.06.09, 17:37 Jak to co do tego ma Fallout? Postapokaliptyczna sceneria, zmutowani przeciwnicy... To, że powstają dodatki które dzieją się poza opuszczonymi Kryptami, wypalonymi budynkami i pustyniami działa jedynie na plus bo dzięki temu świat gry staje się bogatszy... Bethesda (pomijając wpadki stricte "techniczne") robi świetną robotę, a Wy marudzicie pff :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cl Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:48 Mroczny klimat bagien, ale z klimatu Fallouta to tam już niewiele zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanamingo Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.e-wro.net.pl 04.06.09, 18:31 Drzrewa w falloucie?! WTF?? A gdzie wasteland?! Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 19:30 To mi bardziej przypomina STALKERA a nie Fallouta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devdd Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: 80.48.190.* 04.06.09, 20:21 mi sie podoba, zawsze sie zastanawialem, jak beda wygladac tereny nie dotkniete bezposrednim bombardowaniem. W sumie moga dla mnie rozbudowywac swiat bez konca, im pelniejszy obraz apokalipsy tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cin Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.res.pl 04.06.09, 22:57 Cały Jożin z Bażin, proponuje taki podtytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lde Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: 87.204.115.* 04.06.09, 23:39 Drzrewa w falloucie?! WTF?? A gdzie wasteland?! -------------- I tu już się kolego przp***dalasz - w jedynkę co prawda nie grałem, ale w f2 było pełno lokacji, w których były drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fallout Fan Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.06.09, 08:21 A tam jak wy ludzie przesadzacie. Już przeszli z rzutu izometrycznego na 3D i narzekacie ,że to nie jest prawdziwy Fallout. Moim zdaniem twórcy doskonale odworowali klimat gry (no może nie licząc tych beznadziejnych perków z Broken Steel,powalony system dialogów,mało wyborów jak na RPG). Ja tam z niecierpliwością czekam na kolejne DLC ;D. W końcu pomyślcie 200 lat po wojnie i nadal pustynia i martwe drzewa? Odpowiedz Link Zgłoś