Dodaj do ulubionych

Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny kl...

IP: *.chelm.mm.pl 04.06.09, 12:54
firma nastawiła się na upodlenie, chalpia na kasę z wici
Obserwuj wątek
    • Gość: belaam Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: 91.200.94.* 04.06.09, 13:12
      wypaczają wizerunek falluota
    • han_solo_79 Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 13:30
      Faaaaajno! Chyba jednak skuszę się na GOTY, mam nadzieję, że nie skopią gry i nie przesadzą z tymi RPGowymi nudami.
    • Gość: Alex Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.polskielng.pl 04.06.09, 13:30
      rany julek, zombie jakieś. Kogo to kuchwa bawi??
    • Gość: speQ Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 13:44
      @han: o jakich "nudach" mówisz? Chodzi ci o taką wyrzutnię? :]
    • Gość: łolm! Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 14:31
      jakieś to takie mało falloutowe...
    • deohy Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 15:15
      Właśnie... po pierwszym spojrzeniu na obrazek myślałem, że to jakaś inna gra ;l
    • the_emjoot Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 15:28
      Czekam na wersję GOTY. 5 dodatków - każdy po 800 punktów, w sumie 4000. Czyli około 150-160 zł. Plus gra to nawet jak za 199 zł będzie to będzie fajnie.

Skoro 4200 punktów kosztuje 170 zł.
    • tow.stalin Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 15:49
      dlaczego "mroczne"??? to 3 zdjęcie z kolesiem zsiekierką jest bardzo przytulne, te lampy dają bardzo miękkie oświetlenie, hahahaha smile
    • Gość: som1 Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.mas.airbites.pl 04.06.09, 16:02
      smutne jak z fallouta zrobili dojna krowe tymi pożal sie Boże "dodatkami"... A naiwni bulą pieniadze na takie cos, eh. Gralem we wszystkie te dodatki i uwazam, ze to po prostu wyciaganie kasy od graczy
    • Gość: Ace Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:19
      to coś na 3 screenie siekierke trzyma w polu magnetycznym własnej ręki,
      jak nie wierzycie przyjżyjcie sie
    • Gość: Air Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.biblpubl.waw.pl 04.06.09, 17:28
      I bardzo dobrze. Mimo zabugowanych kolejnych patchy, dodatki wnoszą sporo nowego. W grę kupioną w październiku nadal gram właśnie dzięki oficjalnym i nieoficjalnym dodatkom. Poprzednio na tak długo przykuł mnie jedynie Operation Flashpoint... Oby więcej DLC! smile

Do redakcji serwisu: a linków do oficjalnych trailerów zapodać nie łaska?
      fallout.bethsoft.com/eng/downloads/videos.html
    • Gość: ki Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:30
      zapowiada się niezgorzej, ale co do tego ma fallout, to ja nie wiem, zabijają tą grę doszczętnie
    • Gość: Air Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.biblpubl.waw.pl 04.06.09, 17:37
      Jak to co do tego ma Fallout? Postapokaliptyczna sceneria, zmutowani przeciwnicy... To, że powstają dodatki które dzieją się poza opuszczonymi Kryptami, wypalonymi budynkami i pustyniami działa jedynie na plus bo dzięki temu świat gry staje się bogatszy... Bethesda (pomijając wpadki stricte "techniczne") robi świetną robotę, a Wy marudzicie pff :]
    • Gość: cl Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:48
      Mroczny klimat bagien, ale z klimatu Fallouta to tam już niewiele zostało.
    • Gość: wanamingo Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.e-wro.net.pl 04.06.09, 18:31
      Drzrewa w falloucie?! WTF?? A gdzie wasteland?!
    • ciastoludek Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny 04.06.09, 19:30
      To mi bardziej przypomina STALKERA a nie Fallouta.
    • Gość: devdd Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: 80.48.190.* 04.06.09, 20:21
      mi sie podoba, zawsze sie zastanawialem, jak beda wygladac tereny nie dotkniete bezposrednim bombardowaniem. W sumie moga dla mnie rozbudowywac swiat bez konca, im pelniejszy obraz apokalipsy tym lepiej.
    • Gość: cin Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.res.pl 04.06.09, 22:57
      Cały Jożin z Bażin, proponuje taki podtytuł.
    • Gość: lde Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: 87.204.115.* 04.06.09, 23:39
      Drzrewa w falloucie?! WTF?? A gdzie wasteland?!
      --------------

I tu już się kolego przp***dalasz - w jedynkę co prawda nie grałem, ale w f2 było pełno lokacji, w których były drzewa.
    • Gość: Fallout Fan Re: Screeny z Fallout 3: Point Lookout - mroczny IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.06.09, 08:21
      A tam jak wy ludzie przesadzacie. Już przeszli z rzutu izometrycznego na 3D i narzekacie ,że to nie jest prawdziwy Fallout. Moim zdaniem twórcy doskonale odworowali klimat gry (no może nie licząc tych beznadziejnych perków z Broken Steel,powalony system dialogów,mało wyborów jak na RPG). Ja tam z niecierpliwością czekam na kolejne DLC ;D. W końcu pomyślcie 200 lat po wojnie i nadal pustynia i martwe drzewa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka