Dodaj do ulubionych

Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel

06.06.09, 13:40
Mikstura nieumarłej śmierci, to mnie zabiło nieumarle wink A co do oceny słuszna, gra, mimo że DUŻO lepsza od poprzednika jest strasznie monotonna, skillom brakuje mocy jak w Diablo, gdzie każdy atak miał w sobie "to coś". Tutaj wojownik machnie sobie mieczem ot tak bez wyrazu, a szkoda. Za to brawa należą się za Co-op, który byłby kompletny jakby można się było wymieniać przedmiotami oraz nieco przybliżyć kamerę. No, a co do poziomu trudności to naprawdę później są jakieś wyzwania? Ja na 12 levelu przeskoczyłem na chwilę na drugi poziom i spokojnie sobie dawałem radę...
Obserwuj wątek
    • thebit Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 14:36
      powtarzam się ale warto dla innych to napisać

Dla mnie tragedia.

Dwa razy już uświadczyłem bugi przez które musiałem cofać się do odległego ostatniego save,grafika pozostawia wieeele do życzenia,modele postaci wyglądają jak te z pierwszej części,słabo opisane klasy,nazwy skili miały być wyjątkowo mhroczne i klimatyczne a są żalosno-komiczne,tutorial kuleje i wszystkiego musisz domyślać się sam,muzyka całkowicie bez powodu zmienia się z tej która leci podczas walki na zwykła,kolorystyka cukierkowa aż bolą oczy nie to że nie lubię jasnych lokacji ale raczej skłaniałbym się do tego żeby paleta była taka jak np 2akt w diablo 2,zadania idiotyczne np "o zgubiłem coś przynieś mi bo złe potwory mi zabrały", całkowicie irracjonalny ekwipunek (broni nie zakładasz tylko "przypisujesz do przycisków")

dla mnie słabe 3
    • polychessman Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 15:26
      ",ja w tym czasie biegnę zwrócić do mm swojego sacreda 2 na xboxa 360" W jakim mieście to MM przyjmuje zwroty? Poza tym jak dla mnie gra na słabe 7/10.
    • anxion Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 15:58
      jak dla mnie innowacyjna gra na ps3 dla mnie mocne 8. jedynie bledy sa wkurzajacesmile
      ps
      a czy ktos wie jak z Nvidia phyxs na opakowaniu jest napise ze posiada ale nie zauwazylem tego
      pozdrawiam
    • thebit Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 16:41
      @polychessman

niestety w zadnym w dniu premiery o tym nie wiedziałem,na szczęście udało mi sie szybko spławić ten gniot na allegro
    • gurafikku Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 16:45
      grając coopa i popijając piwko, doliczając głód na konsolowego h&s, błędy da się przeboleć wink 6.5/10

@anxion
      "na opakowaniu jest napise ze posiada"
      napise ze posiada bo pchnij zwłoki a sie turla
    • anxion Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 17:28
      hmmm jak widzialem na filmikach phyxs w sacred2 to bylo cos wiecej niz pchanie zwlok smile Jestem ciekaw czy bedzie jakis patch ktory poprawi bledy i doda prawdziwy physx.
      dla zainteresowanych pokaz mozliwosci phyxs w sacred2
      www.youtube.com/watch?v=guOu-nXf46g&feature=related
    • polychessman Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 18:58
      Hmm ciekawe, na pewno tego nie ma już w grze? Nie zwróciłem uwagi na takie detale. A jeśli nie ma to jest wielce prawdopodobne że będzie patrząc na dotychczasowe wsparcie dla wersji konsolowej, od kupna Sacreda 2 już 2 patche ściągało smile
    • anxion Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 19:26
      hmmm mi jakos nie sciaga zandego patchasmile)
    • gurafikku Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 06.06.09, 20:27
      no mi tez 2 patche ściągnęło, ale te filmiki są dla wersji PC chyba? jak widać logo na pudełku i zabawa zwłokami to wszystko, wiecej rzeczy nie odnotowałem, no na upartego spływająca woda tworząca kaskady
    • polychessman Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 07.06.09, 07:57
      Nie no jest dużo fajnych kosmetycznych efektów w tym phyxs jak np grudki ziemi od uderzenia giganta itp.
    • polychessman Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 07.06.09, 11:49
      Pytanie czy są one w wersjach konsolowych.
    • freezer50 Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 08.06.09, 13:04
      Dziwnie jest oceniać grę która nie ma żadnej konkurencji na konsolę. Mi się podoba 7/10, co-op na jednym ekranie 9/10. Wielki plus za długość 20h i mam 10% przejścia gry.
    • adic83 Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 08.06.09, 15:29
      polychessman
      Poza tym jak dla mnie gra na słabe 7/10.

Co to jest "słabe 7" ???

Na pc nie uświadczyłem bugów, dziwnesmile Acz, tak czy siak, gra to krap. Pisałem już kiedyś żeby konsolowcy nie czekali na to cośsmile
    • argeth Re: Recenzja: Sacred 2: Fallen Angel 08.07.09, 12:03
      OMG, bez komentarza. Nie polecam tego gówna - gram, gram, 8. rozdział (na 10), wczytuję grę i wyskakuje komunikat "Save uszkodzony, usuń go by kontynuować". Żeby było jasne, że to nie moja wina - grałem zawsze na coopie lokalnym i save brata działa bez problemu. Dodam tylko, że na X360 wszystkie postaci są na jednym save, czyli jak nam takowy padnie to musimy usunąć WSZYSTKIE postacie. CO ZA J... CRAP, nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka