argeth 08.06.09, 23:06 Cóż za perfidny cytat. Może by kupowali więcej, jakby nie był to odgrzewany kotlet, a o tym już szanowny pan skośnooki nie wspomniał. Mało tego, jak zepsują tę markę to chyba będzie prawdziwy koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qsay Re: Więcej Chrono? Więcej się musi sprzedać 08.06.09, 23:50 A jak juz ktos chcial robic remake to go sadami chcieli zniszczyc www.youtube.com/watch?v=vxxwZSafh3E obadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: Więcej Chrono? Więcej się musi sprzedać 09.06.09, 00:50 Po 1. gra już przecież wyszła na SNESA - więc jak na odgrzewanego kotleta to wynik genialny. Inna sprawa, że ten tytuł (wersja DS) jest szalenie ciężko dostać - a w Polsce nie mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
kszaqu Re: Więcej Chrono? Więcej się musi sprzedać 09.06.09, 07:51 Uważam, że jak zrobią nowe Chrono, to dopiero sprzedaż poleci w górę. Gry i konsoli na która owa gra wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: Więcej Chrono? Więcej się musi sprzedać 09.06.09, 11:14 Drodzy współgracze, muszę was uświadomić, że kontynuacja Chrono Trigger istnieje na psx i zwie się Chrono Cross (swoją drogą jedna z bardziej przereklamowanych gier z jakimi się spotkałem). Odpowiedz Link Zgłoś
oirf Re: Więcej Chrono? Więcej się musi sprzedać 09.06.09, 11:34 Hip hip HURA dla piractwa na DSie! Dzięki niemu square-ENIX nie zepsuje kontynuacji Chrono Triggera, yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Więcej Chrono? Więcej się musi sprzedać 09.06.09, 12:17 @xello - uswiadamiac to raczej nie musisz tylko ze CC nie mial juz jako glowneo hiro naszego Crono @oirf - mysle, ze jednak i tak sie ladnie sprzedalo, a kolejna czesc nie musialaby byc gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Więcej Chrono? Więcej się musi sprzedać 09.06.09, 15:00 Nie zgodzę się z przereklamowaniem Crossa. Gra ma świetną fabułę, NIESAMOWITĄ muzykę Yasunori Mitsudy, grafikę wręcz niemożliwą na PSX (te czary, wciąż efektowne!) oraz bonusy po przejściu gry. Z minusów bym wymienił jedynie niepotrzebne infantylne postaci typu Mojo (lalka voodoo przebita gwoździem), jakieś chodzące grzyby (Funguy) czy Leena bijąca... patelnią. Moja ocena 9+. Odpowiedz Link Zgłoś
morosn Re: Więcej Chrono? Więcej się musi sprzedać 11.06.09, 12:11 Akira Toriyama = Bóg kreski. Odpowiedz Link Zgłoś