razermail Re: Trailer: Scratch: The Ultimate DJ 14.06.09, 03:18 No, kontroler wygląda IMO fajniej niż ten z DJH, teraz tylko czekać na gameplaye. Odpowiedz Link Zgłoś
wugie.ben Re: Trailer: Scratch: The Ultimate DJ 14.06.09, 03:25 Jak narazie przekonało mnie do siebie bardziej jednak DJ Hero. Zobaczymy co z tego wyjdzie. No i czekamy na trackliste. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Trailer: Scratch: The Ultimate DJ 14.06.09, 11:50 Jak sie nazwya ta nuta na koniec? Bo juz ja gdzies slyszalem ale nie znam tytulu Odpowiedz Link Zgłoś
frosty-pl Re: Trailer: Scratch: The Ultimate DJ 14.06.09, 14:40 @luk4sho-pl: Murs Feat. Will.i.am - Lookin? Fly Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Trailer: Scratch: The Ultimate DJ 14.06.09, 16:18 Dzieki wielkie frosty Wlasnie tak mialem podejzenia ze to moze byc cos z Will.I.Am ale nie bylem pewien. Jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: Scratch: The Ultimate DJ 14.06.09, 21:45 Wygląda to 100 razy bardziej profesjonalnie niż DjH. Sam jestem scratch dj'em i raczej tego nie kupię bo mam normalne decki ale od razu widać, że dla fanów scratchu ta gra będzie lepszym wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś