djhubertus96 22.06.09, 10:30 jestem na tym forum kolo pol roku... na dragcave rowniez... i mam juz prawie wszystkie jajka dostepne na tej stronie... nie mam jeszcze tylko czerwonego i niebieskiego dino... teraz moja najnowsza zdobycza sa jaka letnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djhubertus96 ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 10:35 Zapomniałem ze jeszcze nie mam zielonego alta... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 10:59 nooo to gratulacje! to już pół roku minęło???????? Ja letniego nie mam bo konta zapchane Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 11:04 zrobiło mi sie miejsce, chciałam rozmnożyc letnie a wyszło srebro... ale tez super Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 11:16 a mi się właśnie dziabnąć udało ciekawe co wyjdzie ze środka... Hubertusie, gratulacje! już za pół roku Twoja rocznica! Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 11:55 Z jakiegoś dziwnego powodu myślałem, że masz krótszy staż ode mnie. Ja pierwszego smoka złapałem pierwszego marca tego roku, a na tym forum jestem tak mniej więcej od połowy marca- czyli 3 miesiące z hakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 12:06 mnie w nałóg wpędził ten Okropny Pan Nade mną, za co jestem mu ogromnie wdzięczna ^^ bo inaczej, nie dość, że nie spełniłabym swoich marzeń z wczesnego dzieciństwa (mamooo kupisz mi smokaaaa?), to jeszczenie poznałabym tylu niesamowitych ludziów! tak że, Romanie, jestem Ci dłużna co tam chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 12:34 az sprawdziłam, bo mnie się daty kompletnie "nie trzymają", forum Edycja założyła 07.03. Ja nie pamiętam kiedy złapałam pierwsze jajo ale pewnie ze 2 tygodnie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 13:36 Hubertus się pomylił, bo skoro przybył jak było zimno to myślał, że pół roku nie mógł być pół roku, bo nie ma zimowego smoka nawet jeszcze 3 miesiące nie minęło Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: ChwalĘ siĘ :D 22.06.09, 13:03 Ja nie mam złotego, żadnego dino ani - uwaga - fioletowego. Za to wszystkie moje smoki sa złapane lub wyhodowane własnoręcznie, i bez przenoszenia, i bez hydrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Oj tam... a ja i tak siĘ chwalĘ!! 23.06.09, 09:24 Nawet jeśli nie jestem na tym forum pół roku tylko koło 4 miesięcy to i tak jestem z siebie dumny... Wiele zawdzięczam Edycji.... no i oczywiście Rennya... to ONA mnie namówiła za co jej serdecznie dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Oj tam... a ja i tak siĘ chwalĘ!! 23.06.09, 15:07 Ha! A ja już mam dziewczynkę dwugłową I załapałam dwa paseczkowe, i jeszcze jedno splitowe Odpowiedz Link Zgłoś