Gość: oligoll IP: *.se.com.pl 23.04.01, 16:42 OLI nie zagra ze Szkocją napewno siła polskiej drużyny spada o jakieś 40%, kto waszym zdaniem powinien go zastąpić i czy w tej sytuacji strzelimy jakieś bramki -moim zdaniem będzie trudno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechita Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.icom.ca 23.04.01, 17:01 PORADZIMY! 40%? Skad ta liczba? Moze troche spadnie ale nie o 40%. Mysle ze napewno damy sobie rade. Bardziej niz nieobecnosc Oliego na glupi mecz towarzyski, martwi mnie nieobecnosc Kaluznego i Swierczewskiego na mecz z Walia. A mozliwe ze nie bedziemy mieli Karwana. Bez Oliego Kryszal bedzie musial strzelac bramki, i wierze ze mu sie uda, bo nie jest gorszy niz Oli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 17:38 karwan nie zagra NA PEWNO Też uważam, że bardziej niepokojący jest brak pomocników na wyjazdach o punkty niż Oliego w meczu ze Szkocją. Jak ktoś oglądał mecz legii z pogonią to chyba się ze mną zgodzi , że poważnie należy rozpatrzyć kandydaturę Piekarskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: 155.128.143.* 23.04.01, 17:46 mario piekario powinien zagrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re:Powinniśmy ! IP: 212.244.177.* 23.04.01, 17:53 Szkoda Emsiego,ale to dobra okazja przetestowania zespołu bez niego.To tylko sparing,nie zapominajmy o tym. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusqua Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 19:42 Na rzie nie, ale za miesiac kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinia Dlaczego Oli nie zagra? IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 23.04.01, 17:55 MOze mi ktos wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re:Nie zagra bo ma kontuzje. IP: 212.244.177.* 23.04.01, 17:58 Co?To że Oli nie zagra? No nie zagra bo ma naciągnięty mięsień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton Re:Nie zagra bo ma kontuzje. IP: 155.128.143.* 23.04.01, 18:00 ...miesien dwuglowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re:Nie zagra bo ma kontuzje. IP: 212.244.177.* 23.04.01, 18:02 no właśnie anton!Mięsień dwugłowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinia Re:Nie zagra bo ma kontuzje. IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 23.04.01, 18:04 Szkoda,ze nie zagra.Dzieki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baster Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 23.04.01, 19:21 Żewłakow jest w wysokiej formie i z Kryszałowiczem Szkotów rozklapią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.bci.net.pl 23.04.01, 20:28 A może sięgniemy po emerytów i rencistów. Majak z Kowalczykiem grają jak za dawnych lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 01:44 No cóż, źle się stało, że odniósł kontuzję, ale przynajmniej teraz dowiemy się, czy polski atak to tylko Oli czy ktoś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: 194.134.232.* 24.04.01, 10:21 taa, ja tam o brak Oli'ego sie zbytnio nie martwie.. bardziej, jak padlo powyzej, o brak pomocy..no bo kto zastapi Swierszcza i Kaluznego w meczu z Walia??? wiecie co tam Engel planuje? troche mnie to przeraza.. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: 213.134.128.* 24.04.01, 13:42 Szykuje na środek chyba Zdebela z Krzynówkiem - też się boję ale nie są najgorsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.icom.ca 24.04.01, 17:44 Gość portalu: Puchatek napisał(a): > taa, > ja tam o brak Oli'ego sie zbytnio nie martwie.. > bardziej, jak padlo powyzej, o brak pomocy..no bo kto zastapi Swierszcza i > Kaluznego w meczu z Walia??? > wiecie co tam Engel planuje? > troche mnie to przeraza.. > P. Na miejscu Kaluznego NAPEWNO zagra Hajto. Nie wiem kto zastapi Swierczewskiego, albo Karwana. Dobra wiadomosc to to ze z Walia moze zagra Jacek Bak. Moze w Obronie zagraja Waldoch i Bak. Mamy jeszcze Zewlakowa, Zielinskiego, Klosa. Jakos to bedzie. Oli zagra z Walia na 100%. Trzeba tylko zastapic Swierczewskiego i bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Polska - Szkocja : nie będzie łatwo... IP: *.szkola.kolfer.com.pl 25.04.01, 09:06 Uważam, że dzisiejszy mecz ze Szkotami będzie naprawdę bardzo ciężki (mimo, że jest to mecz towarzyski), ponieważ Szkoci grają bardzo dobrze i zdecydowanie. Myślę, że z Olisadebe nie byłoby wcale łatwiej, ale wierzę w zwycięstwo naszych! Odpowiedz Link Zgłoś