Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE

IP: *.se.com.pl 23.04.01, 16:42
    OLI nie zagra ze Szkocją napewno siła polskiej drużyny spada o jakieś 40%, kto
    waszym zdaniem powinien go zastąpić i czy w tej sytuacji strzelimy jakieś
    bramki -moim zdaniem będzie trudno
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lechita Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.icom.ca 23.04.01, 17:01
        PORADZIMY! 40%? Skad ta liczba? Moze troche spadnie ale nie o 40%. Mysle ze
        napewno damy sobie rade. Bardziej niz nieobecnosc Oliego na glupi mecz
        towarzyski, martwi mnie nieobecnosc Kaluznego i Swierczewskiego na mecz z
        Walia. A mozliwe ze nie bedziemy mieli Karwana. Bez Oliego Kryszal bedzie
        musial strzelac bramki, i wierze ze mu sie uda, bo nie jest gorszy niz Oli.
        • Gość: zbyszko Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 17:38
          karwan nie zagra NA PEWNO

Też uważam, że bardziej niepokojący jest brak pomocników na wyjazdach o punkty
          niż Oliego w meczu ze Szkocją. Jak ktoś oglądał mecz legii z pogonią to chyba
          się ze mną zgodzi , że poważnie należy rozpatrzyć kandydaturę Piekarskiego...
          • Gość: anton Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: 155.128.143.* 23.04.01, 17:46
            mario piekario powinien zagrac
            • Gość: campo Re:Powinniśmy ! IP: 212.244.177.* 23.04.01, 17:53
              Szkoda Emsiego,ale to dobra okazja przetestowania zespołu bez niego.To tylko
              sparing,nie zapominajmy o tym.
              Pozdr.
          • Gość: Rusqua Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 19:42
            Na rzie nie, ale za miesiac kto wie
      • Gość: Swinia Dlaczego Oli nie zagra? IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 23.04.01, 17:55
        MOze mi ktos wyjasnic?
        • Gość: campo Re:Nie zagra bo ma kontuzje. IP: 212.244.177.* 23.04.01, 17:58
          Co?To że Oli nie zagra?
          No nie zagra bo ma naciągnięty mięsień.
          • Gość: anton Re:Nie zagra bo ma kontuzje. IP: 155.128.143.* 23.04.01, 18:00
            ...miesien dwuglowy
            • Gość: campo Re:Nie zagra bo ma kontuzje. IP: 212.244.177.* 23.04.01, 18:02
              no właśnie anton!Mięsień dwugłowy.
              Pozdrawiam
              • Gość: Swinia Re:Nie zagra bo ma kontuzje. IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 23.04.01, 18:04
                Szkoda,ze nie zagra.Dzieki za informacje.
      • Gość: baster Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 23.04.01, 19:21
        Żewłakow jest w wysokiej formie i z Kryszałowiczem Szkotów rozklapią
        • Gość: Picasso Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.bci.net.pl 23.04.01, 20:28
          A może sięgniemy po emerytów i rencistów. Majak z Kowalczykiem grają jak za
          dawnych lat. :)
      • Gość: Valdor Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 01:44
        No cóż, źle się stało, że odniósł kontuzję, ale
        przynajmniej teraz dowiemy się, czy polski atak to
        tylko Oli czy ktoś jeszcze.
      • Gość: Puchatek Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: 194.134.232.* 24.04.01, 10:21
        taa,
        ja tam o brak Oli'ego sie zbytnio nie martwie..
        bardziej, jak padlo powyzej, o brak pomocy..no bo kto zastapi Swierszcza i
        Kaluznego w meczu z Walia???
        wiecie co tam Engel planuje?
        troche mnie to przeraza..
        P.
        • Gość: Luxc Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: 213.134.128.* 24.04.01, 13:42
          Szykuje na środek chyba Zdebela z Krzynówkiem - też się boję ale nie są najgorsi
        • Gość: Lechita Re: CZY PORADZIMY SOBIE BEZ OLISADEBE IP: *.icom.ca 24.04.01, 17:44
          Gość portalu: Puchatek napisał(a):

> taa,
          > ja tam o brak Oli'ego sie zbytnio nie martwie..
          > bardziej, jak padlo powyzej, o brak pomocy..no bo kto zastapi Swierszcza i
          > Kaluznego w meczu z Walia???
          > wiecie co tam Engel planuje?
          > troche mnie to przeraza..
          > P.

Na miejscu Kaluznego NAPEWNO zagra Hajto. Nie wiem kto zastapi Swierczewskiego,
          albo Karwana. Dobra wiadomosc to to ze z Walia moze zagra Jacek Bak. Moze w
          Obronie zagraja Waldoch i Bak. Mamy jeszcze Zewlakowa, Zielinskiego, Klosa. Jakos
          to bedzie. Oli zagra z Walia na 100%. Trzeba tylko zastapic Swierczewskiego i
          bedzie OK.

• Gość: kibic Polska - Szkocja : nie będzie łatwo... IP: *.szkola.kolfer.com.pl 25.04.01, 09:06
            Uważam, że dzisiejszy mecz ze Szkotami będzie naprawdę bardzo ciężki (mimo, że
            jest to mecz towarzyski), ponieważ Szkoci grają bardzo dobrze i zdecydowanie.
            Myślę, że z Olisadebe nie byłoby wcale łatwiej, ale wierzę w zwycięstwo naszych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka