Gość: dogsoup IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 11:56 Ciekawe, czy gry będą promowane takimi retro opisami, np. "quake 4 - biegasz i strzelasz..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radek.zaleski Re: Giełda wraca! 24.06.09, 11:58 @dogsoup LOL, dobre! trzeba by pozbierać takie opisy. ktoś jeszcze pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Giełda wraca! IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.09, 12:13 bij i zabij... kung fu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123321 Re: Giełda wraca! IP: *.magma-net.pl 24.06.09, 12:15 U mnie opisy były bardzo krótkie i treściwe. były "samolociki" (każda gra z rodzaju 1941), "rambo" (wszystko gdzie biegło się do przodu i strzelało, np contra), "samochody" (czyli jakakolwiek gra z samochodem) i jedyny dłuższy opis jaki znalazłem to coś w stylu "siedzi się w kabinie samolotu i lata" Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Giełda wraca! 24.06.09, 12:16 heh ja robiłem furorę na giełdzie w CK MUZA w Lubinie bo miałem północ południe na C=64 a amigowcy byli przeonanie, że to tylko ich tytuł... łza w oku C=64 x2 monitor (telewizor czerwony ) elektronika MEGALOL 5" 2 plecaki kaset i nadzieja na uzbieranie kasy na amigę.... Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Giełda wraca! 24.06.09, 12:20 Na Jagiellońskiej? Dalej się nie dało, przecież to prawie przedmieścia Gdańska? Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Giełda wraca! 24.06.09, 12:22 Moja Amisia już 18 lat chodzi. Północ południe dalej hula , że aż miło. A co do giełd.. no bywało się Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Giełda wraca! 24.06.09, 12:23 Fajnie i "nie-fajnie", impreza wyłącznie dla miejscowych. Nie mogli tego jakoś przez internet zrobić? ;P Ktoś z Was jedzie? Może byście byli tacy dobrzy i zrobili zakupy dla innych? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Giełda wraca! 24.06.09, 12:24 @RZ Mortal Kombat - kopanina, były też opisy typu "mordobicie" ^^ Green Beret - idziesz w prawo i strzelasz Takie były opisy w "katalogu" na giełdzie w Poznaniu ale najczęściej było po prostu "strzelanka", "strategia", "przygodówka", "symulator", "wyścigi". To wyczerpywało paletę gatunków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Worinberg Re: Giełda wraca! IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.06.09, 12:27 Dobrze pamiętam giełdę komputerową z MUZY w Lubinie, i zakup gier na Amigę. Ciekawe czy pamiętasz Raffyxxx sklep u Kobera. To były czasy, aż się łezka w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Giełda wraca! 24.06.09, 12:44 Ciekawe czy to nie wyjdzie tak jak w Media Market dni bez vatu. Wszyscy na hura rzucą się do kupowania mega tanich rzeczy, i będą się tratowali na wzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldman Re: Giełda wraca! IP: *.chello.pl 24.06.09, 12:47 stare dobre czasy - gielda w Gdansku ŻAKU ktos pamieta :] - Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Giełda wraca! 24.06.09, 12:50 Fakt. Można było bliżej centrum. Jagiellońska? To chyba to miasteczko za Wisłą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauryc Re: Giełda wraca! IP: 212.160.172.* 24.06.09, 13:01 najlepszy opis jaki pamiętam - "jaskiniowiec w sterowcu". UGH! rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Giełda wraca! 24.06.09, 13:05 Kurcze, taka oldschoolowa giełda, to był pierwszy "dystrybutor" moich własnych wypocin na C64 Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Giełda wraca! 24.06.09, 13:58 We Wrocławiu mieliśmy niezłą giełdę. A Mortal Kombat to był, gdy ktoś złodzieja dorwał (a tych na pęczki było). Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: Giełda wraca! 24.06.09, 20:03 A nie mógłby CD Projekt ciężarówki wysłać i po wszystkich większych miastach jeździć? Ehh... Jakby tak chociaż raz coś wydarzyło się w Łodzi, nie w Warszawie czy Krakowie... truten_org - Ale przynajmniej łatwiej się było połapać w takiej palecie gatunków niż tak jak teraz mamy "Gra akcji z elementami RPG i przygodówki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VanNguyen Re: Giełda wraca! IP: *.subscribers.sferia.net 24.06.09, 20:38 No wreście jakaś normalna odległość , całe 5 przystanków dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necrohronos Re: Giełda wraca! IP: *.chello.pl 24.06.09, 21:54 mogli zrobić przy Grzybowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka z Marsa Re: Giełda wraca! IP: *.chello.pl 25.06.09, 09:49 Dzisiaj takie krótkie opisy gier znaleźć można na różnych serwisach wypchanych grami flashowymi oraz na blogach nastolatek z linkami do takich gierek. Np. "Chodzisz ludzikiem i zbierasz bomby", "Zbieraj kolorowe kulki" i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
eloshav Re: Giełda wraca! 26.06.09, 20:25 Niema bata 500 zl gotowych an wydatki:d Odpowiedz Link Zgłoś