jakec1 24.06.09, 12:32 Oprócz tego, że nie muszą być założone przez PS3 należy pamiętać, że sporo osób, które właśnie przez PS3 założyło po kilka kont... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigdaddyy Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 12:42 dokładnie, czyli 25:5=5mln użytkowników sam mam 6 kont żeby co jakiś czas obczaić co jest w innych pss A są świry co robią po 50kont dla pucharów w takim lbp żeby sobie oceny wstawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
jakec1 Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 14:02 Kurde... To ja chyba jakiś nienormalny jestem, bo nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby sobie samemu ocenę wystawić z innego konta Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 15:06 @gibgibbon - to wejdź na forum psx extreme i poczytaj temat najtrudniejsze trofea hehe a ile jest takich świrów to nie wiem no i chyba nie zaprzeczysz że każdy posiadacz ps3 ma kilka kont, no może poza takimi co konsoli pod neta nie podłączali Odpowiedz Link Zgłoś
gibgibbon Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 15:16 Zacznijmy od tego, że nie wszyscy tworzą kilka kont, więc dzielenie przez 5 jest be. Po drugie na konsoli można mieć maksymalnie 16 kont. Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 15:23 16 kont? pierwszy raz słyszę, to równie dobrze takie osoby tworzą 10 kont i wywalają 10 kont i znowu robią 10 itd.... no może nie wszyscy mają po kilka kont bo 3-4 nie można nazwać kilkoma, dodaj do tego konta na psp i www, dodaj świrów co robią kilkadziesiąt kont choćby dla takiego lbp czy innych gier O_o to spokojnie można podzielić przez 5 jeżeli nie większą liczbę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 16:05 @bigdaddyy - mówiąc 5mln użytkowników sugerujesz 5mln konsol w domach? ;] Może zamiast dzielić powinieneś zacząć mnożyć? W dzisiejszych czasach nie trudno o internet, więc prawie każdy użytkownik zakłada konto. Jeśli pomnożysz ilość sprzedanych konsol x5 wyjdzie Ci antyteza twojej teorii (wynik wyższy niż 25mln). Więc może jednak niewiele osób zakłada multikonta (np w USA, na cholerę im, tak samo JP. Zostają państwa jak PL) Myślę że fikcyjnych kont będzie ze 3-4mln max Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 18:14 hmmm 3-4 to parę? od..do 10 - kilka, nie wiem jak to jest z tym ;p nie sugeruje 5mln konsol w domach, ale wiele osób kupiło ps3 jako odtwarzacz b-r, ps3 jest 23mln sztuk na rynku, odejmij konta z psp (ponad 50mln konsol), odejmij www, odejmij multikonta... Właśnie amerykanie czy japońce też mają przynajmniej 2-3 konta, poczytaj trochę zagranicznych for Spokojnie można powiedzieć że jeżeli chodzi o konta na ps3 to 25:4/5 ps. czemu sony nie poda jak MS swoich aktywnych konsol onlinme przez ostatnie 6 miesięcy ?, no właśnie...rzucili wszystkie konta z ps3,psp,pc z 3lat LOL Odpowiedz Link Zgłoś
szakalaka24 Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 18:47 Bigdaddy - nie zapędziłeś się trochę bo z twoich obliczeń JUZ wychodzi liczba ujemna a ty dalej napierasz i jesteś święcie przekonany, że masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś