krzysiek155-15 24.06.09, 15:36 podobają mi się jego dynamiczne ruchy większa interakcja z otoczeniem możliwość zaplanowania hmm serii ruchów i w ogóle wszystko!! nie mogę się doczekać tej gry już nazbierałem kase na nową grafikę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deamon-pl Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon 24.06.09, 15:52 Gra ma klimat i dobrą fabułę wiec 100% kupie ale na wszelki wypadek czekam na recenzje he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmgvmh Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:56 Zapowiada się ciekawie i do tego Fisher nie jest tak łysy jak to wyglądało na niektórych obrazkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.archive.com.pl 24.06.09, 15:59 > całkiem zręczny jest ten Sam Fisher, jak na > pięćdziesiątkę na karku ---------------------- Mój instruktor Capoeiry chyba zręczniejszy jest, a tez ma powyżej 50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.archive.com.pl 24.06.09, 16:02 sex Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon 24.06.09, 16:03 jeżeli mogą korzystać z nowego silnika UE3 to czemu korzystają ze zmodyfikowanego 2.5 ? BioShock korzystał z UE3 Krok w tył dla cieszenia oka ALE! : Gra wygląda i tak dla mnie świetnie. Z tego co widziałem na targach E3, grać będzie się super. A grafika nie musi być z Crisisa. Na pewno potem wyjdzie łatka i będzie można grać w na większych wymaganiach. Tak samo jak w GTA San Andreas można mieć grafikę taką jak w GTA IV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_o Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 16:10 @zycie_is_simple co to znaczy grać na większych wymaganiach? Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon 24.06.09, 16:44 to znaczy, że gra będzie miała większe wymagania sprzętowe po ulepszeniu oczywiście prawdopodobnie wyjdzie łatka dla tych co są żądni pięknych detali. Jak nie wygenerowana przez firmę, to z pewnością przez fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
twoes Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon 24.06.09, 17:11 Gra jak na razie zapowiada sie niezle, jednak musz eprzyznac, ze strasznie mi sie nie podoba to cale wyswietlanie zadan czy jakichs filmikow (retrospekcji?) na elementach otoczenia (scianach, budynkach, oknach itp.). Gra wyglada calkiem realistycznie i chyba miala taka wlasnie byc w zamierzeniach tworcow (stad najprawdopodobniej np. to uzywanie oberwanego lusterka samochodowego do zagladania za rog czy pod dzrwi) i nagle taka rzecz, ktora, moim zdaniem, kompletnie psuje caly realizm. Widac tu jakis potworny wrecz brak konsekwencji u tworcow gry. Szkoda... Ale i tak czekam z zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.kol.tke.pl 24.06.09, 17:14 Fatalnie się wyraziłeś ...bo to może oznaczać, że patch będzie tak skopany, że nawet wymagania gry się zwiększą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u1 Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.lanet.net.pl 24.06.09, 20:04 jedynka i dwójka bazowaly na unreal engine 1 i proszę jak łądnie się prezentowały (5 lat temu) Odpowiedz Link Zgłoś
gemtin Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon 24.06.09, 20:05 Hymm.. Jak już widze że gra ma na tym etapie wyświetlane na ekranie podpowiedzi typy "press A" to wiem, że rewolucji graficznej nie bedzie bo gra jest robiona pod konsole, a jak zwykle port na pc bedzie miał chore wymagania. Na oko zalecane: c2d 2.8ghz, 3gb ram, radek 4870. vs. radek x1950pro w x360 Wiec juz chyba lepiej kupic x360 za 800zł niż tego 4870 za 900zł.. cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubie_krykiet_podw Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:42 pytanko do koneserow dziela co to za nuta leci w tle? Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon 24.06.09, 21:10 @zycie_is_simple "BioShock korzystał z UE3" Bajoszok był nie na UE3, tylko na... przyprawionym UE2,5 "Tak samo jak w GTA San Andreas można mieć grafikę taką jak w GTA IV" Heh, noł koment. e dodali jakiś blur i hdr to już "poziom gta4", ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kao chen Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.zone6.bethere.co.uk 24.06.09, 21:57 @gemtin za 850zl kupilem ostatnio hd4890 PCS+ więc bajek nie opowiadaj. HD4870 za 550zl w wersji 512MB:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moody Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 00:01 mam tylko nadzieje ze gierka bedzie bardziej podobna do chaos theory niz double agent, bo to drugie to nie bylo to za co kocham splinter cella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bri Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: 213.199.193.* 25.06.09, 02:40 1. zastanawiam się dlaczego zarzucili poprzedni projekt SC5:C w poprzednim roku - sam wyglądał wtedy lepiej i silnik był lepszy i grafa lepsza (przynajmniej na zapowiedziach). 2. Poczekamy aż zrobią coś na podrasowanym silniku Quake3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo-Lolo Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 09:57 Nie,nie,nie,nie... Osobiście bardziej mi się podobał ten taki pierwszy pomysł na SC:Conviction, ze sie uciekało przed tą policją, ze broni było mało, chodziło się po miescie..A teraz? Teraz jest takie połączenie trzech pierwszych SC i tego SCouble Agent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Player1 Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: 217.197.70.* 25.06.09, 10:52 Jestem napalony na SC Conviction jak mały Kazio. Nie narzekałbym na zastosowanie "starego" silnika graficznego, jest szansa, że wyduszą z niego ile się da dopracowując detale zamiast iść na łatwiznę i zaimplementować nowszy silnik z większymi wymaganiami. Jak dla mnie wrażenie, jakie robi oprawa gry zależy w dużej mierze od fizyki i możliwości interakcji z otoczeniem i nawet najładniejsze tekstury i najwyższa rozdzielczość tego nie zastąpią. jak Sam wali głową gościa o umywalkę to ta powinna pęknąć a jak przykłada mu kolanem w nos to powinna z gościa tryskać jucha itd. Odpowiedz Link Zgłoś
unk1nd Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon 25.06.09, 11:41 Damn, wstyd się przyznać ale po obejrzeniu tego dorosły człowiek jest najarany na tą grę jak 12-latek Odpowiedz Link Zgłoś
nospoon00 Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon 26.06.09, 21:55 Ok, a czy nie pomyśleliście, że to jest ICH silnik i nikt nie powiedział, że jest gorszy od UE3 - poprostu kupili UE2.5 i rozwijają go we własnym zakresie, możliwe że gra na UE3 wyglądała by gorzej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Splinter Cell: Conviction korzysta z ulepszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 10:54 rozgrywka wygląda jak Hitman z większą dawkąstrzelania Odpowiedz Link Zgłoś