Dodaj do ulubionych

idSoftware kupione przez ZeniMax

24.06.09, 18:19
No to czekam na RPG w świecie Quake`a i Dooma ;D
Obserwuj wątek
    • bigdaddyy Re: idSoftware kupione przez ZeniMax 24.06.09, 18:30
      ciekawe czy id ma szanse wrócić do dawnej świetności
    • polychessman Re: idSoftware kupione przez ZeniMax 24.06.09, 19:05
      Omg pierwszy raz słyszę o tej firmie, w sensie o ZeniMax. Jeszcze są właścicielem Bethesdy, ale te powiązania firmowe są zakręcone tongue_out
    • hansatan Re: idSoftware kupione przez ZeniMax 24.06.09, 19:17
      Jakby nie patrzeć to iD jest w ostrym dołku od wydania Doom 3 crying troszkę szkoda bo marnują swój potencjał.
    • gregmcrazy Re: idSoftware kupione przez ZeniMax 25.06.09, 06:54
      Już dawno nie widziałem dobrej gry od iD. Ostatnio to był chyba doom2 (chyba, że o czymś zapomniałem). Quake to była porażka technologiczna w porównaniu do tego co pokazywał wtedy unreal. Choć swoich fanów ma i podobno był grywalny. Mnie odrzucił na kilometry.
    • axiomat Re: idSoftware kupione przez ZeniMax 25.06.09, 07:31
      Ja w pierwsza czesc Quake gram do dzis i nie narzakam. Z cala pewnoscia jedna z najlepszych gier w jakie mialem przyjemnosc zagrac smile
    • siarkus Re: idSoftware kupione przez ZeniMax 25.06.09, 08:14
      @gregmcrazy
      "Już dawno nie widziałem dobrej gry od iD. Ostatnio to był chyba doom2 (chyba, że o czymś zapomniałem)"

Zapomniałeś o Doom3! Cokolwiek by o tej grze nie mówić, to każdy musi przyznać, że była na bardzo wysokim poziomie, zarówno pod względem graficznym, jak i gameplayu. Dla mnie jest to jak dotychczas FPS, który dostarczył mi najwięcej emocji ze wszystkich (nerwy mi wysiadały, jak grałem dłużej niż 1-1,5 godziny bez przerwy big_grin)

"Quake to była porażka technologiczna w porównaniu do tego co pokazywał wtedy unreal."

Nie zapominaj, że Quake miał swoją premierę 3 lata wcześniej, niż Unreal Tournament.

Oby ZeniMax wpłynęło na szybszą produkcję Dooma4!
    • simplex Re: idSoftware kupione przez ZeniMax 25.06.09, 09:39
      ""Quake to była porażka technologiczna w porównaniu do tego co pokazywał wtedy unreal."

Nie zapominaj, że Quake miał swoją premierę 3 lata wcześniej, niż Unreal Tournament."

Ale on nie mowi o grze Unreal Tournament, tylko o grze Unreal.
      en.wikipedia.org/wiki/Unreal
    • gregmcrazy Re: idSoftware kupione przez ZeniMax 25.06.09, 13:28
      @siarkus
      Nie zapomniałem o Doom3. Uważam ją za crap. smile
      Quake ][ (hihihi) również był słaby w porównaniu do Unreal. Kwadratowe piksele krwi odpadające od wroga po prostu mnie rozbrajały. Konkurencja robiła to o wiele lepiej. A może po prostu klimat mi nie podpasował?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka