Dodaj do ulubionych

KOMU DAC GŁOS-SONDAŻ

IP: 10.10.70.* 09.07.01, 17:27
Na kogo głosujemy? Ja na PiS
Obserwuj wątek
    • Gość: remix Re: KOMU DAC GŁOS-SONDAŻ IP: 10.10.73.* 10.07.01, 12:05
      Cholera, nie mam na kogo głosować!!!! Do tej pory rzucałem kartkę na UW, ale mimo całego swojego
      gadania, unici nie potrafią dotrzeć z niezłym programem do ludzi (patrz wynki sondaży!). Na widok
      SLD-UP dostaję czerwonej wysypki. AWS w rozsypce, a jak wystawili Sobecką zamiast Wojtczaka, to
      znaczy, że AWS ze strachu przed tatą Rydzykiem zrobi nie tylko kupę, ale i największe głupstwo - a
      stąd już tylko droga na klęczkach i ze złotówą w ręce do siedziby RM. Platforma pokazała w Toruniu, że
      dla wyniku wyborczego zrobi wszystko: schleje ludzi, da im kiełbasy. Ale tylko raz - na głosowanie. A
      potem niech się każdy martwi o własną dupę, kiedy oni swoją dupę posadzą na Wiejskiej. Barcia
      Kaczyńscy wszem i wobec gadają o inwigilacji, sracjij, demokracji, ale żaden nie nic nikomu nie
      udowodnił. Chociaż trzeba przyznać, że minister K. pogonił zafajdane układami towarzystwo z tzw.
      wymiaru sprawiedliwości. O PSL wspomnę tylko przez litość, że istnieje - partia chłopów i nikogo
      więcej. Pozdrawiam w żalu - nie mam na kogo głosować!!!!
      • Gość: PSV Re: KOMU DAC GŁOS-SONDAŻ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 16:38
        Czytam sobie Wasze komentarze i dochodzę do wniosku, że frekwencja na
        najbliższych wyborach zbyt duża nie będzie. Na kogo głosować? SLD tylko wytyka
        błędy, no ale taka już jest rola opozycjonisty. Obawiam się, że jako partia
        rządząca też niewiele w ttym kraju dokona. AWS już pokazał na co go stać. PiS,
        to faktycznie chyba najlepszy wybór. Mam pewne zaufanie do pana Kaczyńskiego,
        jednak na 100 % zdecydowany nie jestem. Nie wiem na co stać PO, UW, itp. Jeżeli
        pójdę zagłosować, to pewnie będzie to Prawo i Sprawiedliwość. Do jesieni wiele
        jeszcze może się zmienić.
    • Gość: minus Re: KOMU DAC GŁOS-SONDAŻ IP: 192.168.0.* / *.torun.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 14:00
      Najlepiej byłoby nie głosować wcale. Zadne słowa krytyki, czy wzajemne
      obrzucanie się pomówieniami nie uświadomią bardziej braku zaufania do
      aspirujących do sprawowania władzy w naszym (moim osobliwie) imieniu jak
      totalny bojkot pustosłowia wyborczych progamów i obietnic, którymi nęci się
      społeczeństwo od jakichś dziesięciu lat. Sam kiedyś mocno zaangażowałem się we
      wspracie dla pewnej ekipy, która po latach walki miała wreszcie możliwość
      legalnego "wzięcia interesu we własne ręce". Na tę okoliczność kapitan tej
      drużyny przysłał mi do akademika kartkę z autoportretem, że dziękuje, że
      wreszcie, że będzie lepiej i takie tam. I co? Najzwyczajniej w świecie wykiwał
      mnie naiwnego, on i jego gracze. Sprzedali ideały, którym hołdowali i którymi
      mnie zwiedli.
      Dość powiedzieć, że każdej formacji można zarzucić to samo: zawiedli i
      wykiwali. Kogo nie okradła i nie oszukała tzw. komuna, tego oszukali
      postkomunistyczni włodarze Rzeczypospolitej. Nawet "...Prezydent wszystkich
      Polaków..." wyznał, że dla niego NAJWAŻNIEJSZYM wyzwaniem drugiej kadencji, po
      budowaniu demokracji w Polsce jest SPRAWA JEDWABNEGO. To nic, że 25% obywateli
      boryka się z problemem bezrobocia, że coraz mniej szans na pozytywne spojrzenie
      w przyszłość, że coraz mniej i coraz gorszej jakości osłony sockalne (służba
      zdrowia, ZUS).... WAŻNY JEST NAPIS NA POMNIKU INNEJ NACJI I KAJANIE SIĘ PRZED
      JEJ PRZEDSTAWICIELAMI ZA BÓG JEDEN RACZY WIEDZIEĆ CZYJE SPRAWKI. A skoro
      Prezydent jest w myśl swojego hasła wyborczego i moim prezydentem, to dlaczego
      nie pokaja się przede mną za swoje niespełnione obietnice (mieszkania i praca
      dla młodych!!!? Nie żebym siał nienawiść, nie. Ale uważam, że jest wiele
      ważniejszych spraw dla Polski i Polaków.
      DLatego nikomu nie oddam swojego głosu, nie chcę by po raz kolejny zrobiono ze
      mnie naiwnego obywatela. Nie wierzę w obietnice przywódcy partii z największym
      sondażowym popraciem. Z pustego i Salomon nie naleje, a opanowanej przez posła
      Wunderlicha toruńskiej SLD też wygodniej zamieścić na listach takich, którym
      najłatwiej wznosić tylko okrzyki i hasła-slogany bez pokrycia. Szkoda, że nie
      znaleźli się na niej ludzie z doświadczeniem życiowym i zawodowym, którzy już
      czegokolwiek dokonali i którzy mają potencjał i chęć cokolwiek zrobić.

"...nie wierzę politykom, nie..." :)))
      • Gość: tyk Re: KOMU DAC GŁOS-SONDAŻ IP: 216.104.228.* 12.07.01, 11:34
        Ja też nie wierzę politykom, ale głosować trzeba. Mi wychodzi drogą eliminacji, że na PiS
    • Gość: szteter Re: KOMU DAC GŁOS-SONDAŻ IP: 213.146.57.* 12.07.01, 11:59
      pozdrawiam pisowców ja na nich oddam swój głos .moim zdaniem trzeba iść na
      wybory by póżniej mieć prawo do krytyki polityków przez nas wybieranych.ja
      ostatnio głosowałem na aws i się raczej się nie zawiodłem np. na
      wojtczaku .dobrze że na sobecką nie głosowałem bo bym się chyba pochlastał.ta
      se wyszła z aws a teraz ją biorą na 1 miejsce na liście , dlatego awsp dziś
      wykluczam.może sondarze mówią że sld ma wygrać ale ja wierzę jeszcze w koalicję
      awsp pis po uw.narka
      • Gość: Skippy Re: KOMU DAC GŁOS-SONDAŻ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 14:36
        przecież PiS to farbowane lisy. Kaczyńscy są tacy prawi i sprawiedliwi,ze
        pękam ze śmiechu. Najpierw polubili Wałęsę z Wachowskim, potem się pożarli,
        następnie Telegraf i lustracja i znowu rozwód. polityków gawędziarzy mamy w tym
        kraju bez liku, ale od gadania nigdy nic nigdy nie ulepszono. Ja tam wolę posła
        Jasia Wyrowińskiego -solidna i uczciwa firma. Polecam wszytskim
        skippy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka