Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Vampire Origins

24.06.09, 19:26
Tlo jest statyczne czy mi sie wydaje?
Obserwuj wątek
    • ghettosoldier Re: Rozgrywka: Vampire Origins 24.06.09, 19:54
      może i tak, ale na gierkę w którą można popykać w pociągu lub metrze jadąc do pracy wydaje się idealna.
    • xello Re: Rozgrywka: Vampire Origins 24.06.09, 20:10
      Ta, znowu dostajemy niusy gry ajfonowej, pewnie pojawią się jeszcze ze dwa, trzy, w tym przypomnienie o premierze, a gdy okaże się, że gra jest kiepska, na pewno nie usłyszymy o tym na poly. Czy wy w redakcji iphony dostajecie jako "prezenty"?
    • xello Re: Rozgrywka: Vampire Origins 24.06.09, 20:14
      Niusujcie gry iphonowe dopiero, gdy okazują się dobre (bardzo rzadki przypadek) - po co czytać o chłamie? Nawet ładnym graficznie?
    • kevinkai Re: Rozgrywka: Vampire Origins 24.06.09, 22:15
      Czy o takich szmirach warto pisać?

"przecież to spokojnie poziom PSP" no proszę Ciebie, bez komentarza!

"Rozgrywka może nie wygląda najciekawiej, ale to akurat spowodowane jest brakiem normalnego kontrolera."

Rozgrywka nie wygląda ciekawie, bo pacanie paluchem po ekranie nie może być fajne.

• stawip01 Re: Rozgrywka: Vampire Origins 24.06.09, 23:16
      jak na TELEFON może być
      jak na konsole przenośne - padaka
    • ddareq Re: Rozgrywka: Vampire Origins 25.06.09, 00:50
      Z takimi tlami to i ds by pociagnal bardzo zblizona grafike, juz nie wspominajac o poziomie psp
    • oirf Re: Rozgrywka: Vampire Origins 25.06.09, 01:07
      Heh, pamiętam jakie wrażenie zrobiły na mnie pierwsze screeny z gry. Jak się okazuje, gra jest wręcz prostacka, a czarująca początkowo grafika okazała się prerenderowanymi tłami. Żenada.
    • kevinkai Re: Rozgrywka: Vampire Origins 25.06.09, 08:15
      Ale przecież to poziom PSP lool.

Wydaje mi się, że newsman wrzuca coś, aby po prostu było, a sam nie weryfikuje tematu. Naprawdę skończcie zaśmiecać poly tymi pierdołami z App Store.
    • cienki_bolek_2 Re: Rozgrywka: Vampire Origins 25.06.09, 10:46
      Co to ma w ogóle być ?! Kaszana totalna ... To na atari800 robili lepsze
    • mateuszart Re: Rozgrywka: Vampire Origins 25.06.09, 11:19
      "Rozgrywka nie wygląda ciekawie, bo pacanie paluchem po ekranie nie może być fajne."

I tu sie mylisz jest to cos zupelnie innego i przystepnego. Proponuje sprawdzic zanim wyglaszasz opinie. Ja tam wole ipod niz psp milion glupich portow gier z ps2 i ps3. PSP lezy i sie kurzy, a ipod do czerwonosci rozgrzany. Wiadomo, ze nie wszystkie gry są dobre ale to dotyka wszystkich platform. Jeszcze jedno te gry w momencie premiery kosztuja 10 euro czyli sa 3krotnie tansze.
    • kevinkai Re: Rozgrywka: Vampire Origins 25.06.09, 21:48
      Ale mistrzu ja grałem w takie gry na ajfonie i pacałem paluchem i po kilkunastu minutach dawałem sobie spokój, bo było to tragicznie nudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka