acidspit Re: RIP Moonwalker 26.06.09, 14:32 Pojawił się również jako secret character w Ready 2 Rumble Boxing: Round 2 ps2.ign.com/objects/014/014724.html Ale to już nie ma znaczenia. Facet był kimś wielkim w muzyce ale i kimś niepokojącym jako postać. Cóż, wszystko przemija... Odpowiedz Link Zgłoś
gulczkwas11 Re: RIP Moonwalker 26.06.09, 14:41 Jego muzyka na zawsze zostanie z nami na RapidSharze. A co do gier z udziałem MJ to polecam już wymieniony przez was Plants vs Zombies niestety tylko dla posiadaczy PC, ale pod linuksem i macintoshem pod WINE działa, a tytuł naprawdę warty zagrania, a zrobili go ludzie od Peagle - casualowego hardkoru Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: RIP Moonwalker 26.06.09, 14:45 Co to było dla mnie za zaskoczenie, gdy na napisach Space Channel 5 part 2 wyczytałem, że Space Michaela grał właśnie Jackson - świetna gra i świetny występ artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
prisonbull Re: RIP Moonwalker 11.07.09, 22:08 Ready 2 Rumble Boxing Round 2 Pamiętam... Czasy PSX'a. Chyba była to jedna z moich ulubionych postaci w tej grze. Odpowiedz Link Zgłoś