marekggg 24.07.25, 19:28 no szkoda... pierwszy raz go widzialem jakies 35 lat temu. mial niezle samochody: Take A Peek Into Hulk Hogan’s Garage Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 19:36 Szkoda czego? Co on takiego pozytywnego po sobie zostawil? Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 19:59 zapytaj milionow amerykanow. nawet w paru filmach zagral. choc nie jest to sportowiec za ktorym byl przepadal. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 21:22 kliknij na linka i zobacz co mial w garazu. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 23:24 marekggg napisał: > kliknij na linka i zobacz co mial w garazu. Zapytaj żony albo najlepiej córkę… Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 23:53 no wlasnie tez sie doczytalem ze to wcale nie bylo takie kolorowe. ale obawiam sie, ze nie wiele osob mialo super fajne dziecinstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 01:15 marekggg napisał: > no wlasnie tez sie doczytalem ze to wcale nie bylo takie kolorowe. ale obawiam > sie, ze nie wiele osob mialo super fajne dziecinstwo. AI go tak podsumowalo "Hulk Hogan's legacy is complex. While he inspired generations and helped shape American pop culture, his controversies and actions also left a significant negative impact on his reputation and the wrestling industry." Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 01:17 marekggg napisał: > no wlasnie tez sie doczytalem ze to wcale nie bylo takie kolorowe. ale obawiam > sie, ze nie wiele osob mialo super fajne dziecinstwo. Nie pierwszy to przypadek ze facet który wali sterydy ma problemy tego typu…Nie keytyje go dla zasady bo zrobił też wiele dobrego ale jego rodzina zapłaciła za to słono… Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 19:37 Leze na lozku i placze, nie wiem co zrobic. Wlasnie dokonala zywota, po osmiu latach dostarczania mi rozrywki, Pani Kura, moja ulubiona wrecz towarzyszka zycia, nieodzalowana, na imie miala Koko. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 19:40 To nie byla kura, tylko kokosza. Kokosza Nel. RYP jej pamieci Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 19:46 Nie zartuje, sposrod mnostwa zwierzat ktore sie w moim zyciorysie przewinely, dwa kompletnie nietypowe jako zwierzeta domowe zapisaly sie dozgonnie w mojej pamieci, Basia (wiewiorka) i Koko. A tego tam Kulk Chogan pierdolic. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 19:51 Oj to przepraszam, ze glupio zazartowalam. Myslalam, ze ty mieszkasz w miescie i w zyciu bym cie nie posadzila o posiadanie kury. Przykro mi, ze twoja ulubienica odeszla. Trzymaj sie, chlopie! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:02 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Oj to przepraszam, ze glupio zazartowalam. Myslalam, ze ty mieszkasz w miescie > i w zyciu bym cie nie posadzila o posiadanie kury. Przykro mi, ze twoja ulubien > ica odeszla. Trzymaj sie, chlopie! Kura nielegalna oczywiscie? No tak co moze byc gorszego jak zostawic chlopa bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:06 Akurat mieszkam w takim unikalnym miejscu jak sam konkretny brzeg miasta. Z przodu domu ulica co prawda malo ruchliwa ale troche dalej calkiem calkiem, a z tylu pola sady i ogrody. Za plotem na wielkim drzewie zyja wiewiorki ktore dokarmiam niesolonymi orzeszkami ziemnymi, a w ogrodku co rano widze kroliki a moze to i zajace jak mi opierdzielaja salate. Staram sie ich nie ploszyc. Pani Kura gospodarzyla na podworku ale na noc wchodzila do domu i spala na swojej zerdzi, ptakow nie mozna nauczyc "bathroom manners" ale jej nie musialem uczyc, byla pod kazdym wzgledem wyjatkowa. Lubila jezdzic w samochodzie i chodzic ze mna po parku jak na smyczy. Ze wzgledu na osobowosc tej wiewiorki i kury zaczalem sie zastanawiac czy to moze jednak ktos z przeszlosci nie wrocil do mnie z tamtej strony tylko ze w innej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:17 Powiem ci cos, co kiedys mi ktos powiedzial: wyjatkowi ludzie maja wyjatkowe zwierzeta ❤️ Nie wiem, czy twoja kura to byla jakas dusza z przeszlosci, czy po prostu swietny, madry zwierzak. Ale napisales o niej tak zajebiscie, ze mam ochote cie usciskac ;* Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:19 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Powiem ci cos, co kiedys mi ktos powiedzial: wyjatkowi ludzie maja wyjatkowe zw > ierzeta ❤️ Nie wiem, czy twoja kura to byla jakas dusza z przeszlosci, czy po p > rostu swietny, madry zwierzak. Ale napisales o niej tak zajebiscie, ze mam ocho > te cie usciskac ;* To nawet ma nazwe " kura domowa" Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:27 Czy to domowa kura... Czy korpolaska z biura Kazda lepsza od koguta Ktory dba tylko o koniec fiuta Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 21:33 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Czy to domowa kura... > Czy korpolaska z biura > Kazda lepsza od koguta > Ktory dba tylko o koniec fiuta 1. Jeden kogut, siedem kur - Jak tu zatkać tyle dziur? Kogut mówi: zrobię hecę - Pokupuję kurom świece! x2 ..... 2. Jeden kogut, siedem kur - Jak tu zatkać tyle dziur? Koniec z końcem tak się wiąże - wszystkie kurwy zaszły w ciążę. 3. Jeden kogut, siedem kur - Jak tu zatkać tyle dziur? Kogut mówi: Ja pierdolę! Od dziś babki dupę wolę! Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 21:56 Engin, miej litosc! 🤣🤣🤣 Bardzo piekny wiersz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 02:49 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Ale napisales o niej tak zajebiscie, ze mam ochote cie usciskac ;* To masz jeszcze jedna opowiesc. Pani Kura czasami wskakiwala na stol i probowala co ja spijam z mojej szklanki. Raz przegladalem stara ksiazke kucharska po babci, Koko wskoczyla na stol i polozyla lape na kartce. Po jakims czasie ja odsunelem i przewrocilem kartke. A tam byl przepis na ROSOL. Powaznie, nie zartuje. Do dzis nie wiem co o tym myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 09:19 To ta sama kura, co przewracała strony Biblii na trumnie Wojtyły? Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 09:36 Nie, moja na widok Biblii zaslaniala sobie oczy skrzydlami. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 10:49 vogon.jeltz napisał: > To ta sama kura, co przewracała strony Biblii na trumnie Wojtyły? 🤣🤣🤣 oplulam sie kawa ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 13:47 Do przewrocenia stron Biblii uzyli tego czubka (druga czesc filmiku). www.youtube.com/watch?v=7CASghTzNhc Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:01 waga170 napisała: > Leze na lozku i placze, nie wiem co zrobic. Wlasnie dokonala zywota, po osmiu l > atach dostarczania mi rozrywki, Pani Kura, moja ulubiona wrecz towarzyszka zyci > a, nieodzalowana, na imie miala Koko. No to bez jaj zostales? Ale ciesz sie ze wiesz co bedzie jutro na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 19:48 Ciekawa postac, w kazdym razie kultowa, choc za wrestlingiem nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:03 wislok1 napisał: > Ciekawa postac, w kazdym razie kultowa, choc za wrestlingiem nie przepadam I do tego ten wrestling to fejk.. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:21 marekggg napisał: > przeciez to kazdy wie No tak jak z fejk orgazm... wiemy ze to robia ale co tam - niech sobie fejkuja i najwaznejsze abysmy my mieli ucieche LOL Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 20:46 25 operacji przeszedł. Ostatnio na serce. Mimo zaliczonych szpryc, miałem sympatię do tego gościa. RIP. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 21:30 hrasier_2 napisał: > 25 operacji przeszedł. Ostatnio na serce. Mimo zaliczonych szpryc, miałem sympa > tię do tego gościa. RIP. Za co? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 21:50 kolejny RIP. może z Ozzym teraz walczą w kisielu na niebiańskim ringu? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: R.I.P. - Hulk Hogan 24.07.25, 23:44 bywalec.hoteli napisał: > kolejny RIP. > może z Ozzym teraz walczą w kisielu na niebiańskim ringu? Idole przeciez.. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 01:21 engine8t napisał: > bywalec.hoteli napisał: > > > kolejny RIP. > > może z Ozzym teraz walczą w kisielu na niebiańskim ringu? > > Idole przeciez.. Jest duża różnica: ten Ozzie srozi brał bo było mu dobrze ( przynajmniej na początku) a Hogan brał bo bez tego byłby nikim. Dla mnie zasadnicza różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 25.07.25, 11:09 Hulk Hogan poparł kandydaturę Trumpa. Dużo ciepłych słów wtedy o nim napisał. Takie to paskudne życie człowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: R.I.P. - Hulk Hogan 26.07.25, 09:13 Może samochody miał niezłe , ale i 21 operacji przeszedł-a i to nie pomogło. Wiekszośc z nich umiera przedwcześnie-tak jak i kulturyści. Odpowiedz Link Zgłoś