Gość: Maślanka Konecka Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 13:17 Coraz gorzej na gamecorner się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Na szybko - Girs of Łor 04.07.09, 14:44 www.youtube.com/watch?v=HmlOrx_6FiI&feature=related a może kolega Wasyl utknął w złej grze po prostu? jak ta dziewczynka z filmiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sulpicjusz Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.aster.pl 04.07.09, 19:56 Ludzie, wyluzujcie! Chłopak napisał, że nie lubi GoW, bo strasznie go nudzi i od razu atak agresji i buractwa. Jeśli ktoś się wyłamuje z owczego pędu, to od razu musi być gnojony?! Ja np. lubię "popykać" sobie w GoW-a, ale rozumiem, że ta gra może komuś się nie podobać. Miła strzelanka z ładną grafiką, ale obiektywnie rzecz biorąc, głupia jak but i totalnie infantylna. Ja też nie łykam niektórych powszechnie uwielbianych tytułów. Choćby Bioshocka, który jest dla mnie zbyt "wydumany", dziwaczny i wykręcony. Ale nie jestem fanem takich surrealistycznych klimatów przypominających halucynacje ześwirowanego artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Na szybko - Girs of Łor 06.07.09, 11:28 @Sulpicjusz No widzisz - nie można nie lubić popularnych gier. Mam jednak wrażenie, że gdybyś tak "nadepnął na odcisk" fanom Bioshocka, nie zostałbyś tak zjechany. Ale to tylko wrażenie. Pojęcie "kwestia gustu" dla niektórych jest zwyczajnie niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Na szybko - Girs of Łor 06.07.09, 21:01 jak arcade'owcy są ciągle atakowani tekstami że "szczelanki som Gupie", że konsole to, konsole tamto itd ... to się nie dziwię że w końcu nie wytrzymują i dają upust emocjom..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulpicjusz Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.aster.pl 07.07.09, 11:55 @wypisany Podejrzewam, że najwięksi pieniacze to po prostu dzieciaki wkurzone i obrażone na wszystkich, którzy mają inne zdanie. Ale z tego się najczęściej wyrasta. No chyba, że jakaś patologia w stylu dresiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś