Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Soul Calibur: Broken Destiny

09.07.09, 17:22
Moja ulubiona seria po Dead od Alive. Całkiem ładnie to wygląda. Najważniejsze jednak, że nie widać na filmikach uproszczeń o których wspominano wcześniej.
Obserwuj wątek
    • wielki_mistrz_krocza_powraca Re: Rozgrywka: Soul Calibur: Broken Destiny 09.07.09, 18:05
      To co najbardziej mnie odrzuca od tej serii to design postaci a w szczególności ubiorów no i te pstrokate kolorki. Obrzydlistwo. Zresztą Tekken i Street Fighter też nie są lepsze pod tym względem. Właśnie dlatego wśród bijatyk najbardziej cenię sobie VF. Dlaczego współcześnie brakuje bijatyk ze stonowaną kolorystyką i poważniejszym designem ? Kurde bele, nie mogę odżałowac czasów starych dobrych Mortalów ehh...
    • wielki_mistrz_krocza_powraca Re: Rozgrywka: Soul Calibur: Broken Destiny 09.07.09, 18:08
      A tak w ogóle to co z nowym Killer Instinct ? Tyle się o nim mówiło i co ? Gó.... Do cholery, co właściwie teraz robi Rare ? Pewnie udają że coś tam robią hłe hłe !
    • wielki_mistrz_krocza_powraca Re: Rozgrywka: Soul Calibur: Broken Destiny 10.07.09, 02:19
      No.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka