Gość: dsa IP: *.budinet.info 09.07.09, 22:47 www.youtube.com/watch?v=hgtrwYxv0fc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g0ru Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.debica228.tnp.pl 09.07.09, 22:55 chyba WoW... za dużo przy nim posiedziałem ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cissek Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 23:04 Et Et Et Et! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.chello.pl 09.07.09, 23:08 quake Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xqwzts Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:38 Call of druty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibjanin Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 00:02 Tibia 4life! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 01:53 Yea dalej Cod! Rozwal Wowa w drobny mak Odpowiedz Link Zgłoś
kubatom3 Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 01:55 mój głos daj na...Call Of Duty a to tylko dlatego że mam prawie wszystkie części Odpowiedz Link Zgłoś
maciekson Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 08:59 Wole coda, wczoraj ściągnąłem wersję trial wow i zdziwiłem się jakim cudem jest aż tak popularna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL9414 Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.tktelekom.pl 10.07.09, 09:39 mialem problem pomiedzy call of duty a quake poniewarz obie sa swietne ale cod jest teraz a quake byl kiedys;/ czekamy na nowego z dobra grafika i grywalnascia z poprzednich czesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paroovka Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 10:32 jeżeli Quake przegra to gorzko się roześmieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metin2PROPLAYER Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 10:34 METIN 2 żondzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
fr000nc Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 10:51 pierwszą grą, w jaką grałem wieloosobowo (tzn w dwóch ) był Duke Nukem 3D przez modem... następny był Quake i lan parties. Głos na Quake, bez którego nie byłoby niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_puppy Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 11:09 Zawsze było tak że był jakiś Quake i inne Casualowe shootery dla noskilli, ale wlasnie dlatego że talent nie dotyka każdego moim zdaniem ta gra nie ma szansy w tym glosowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saint roos Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.48.rev.vline.pl 10.07.09, 11:11 1. Jest jeden Quake. 2. Quake jest sędzia sprawiedliwym któy za skilla wynagradza, a za camperstwo karze! 3. Są 3 osoby Quake'a: Doom Ojciec, Quake Syn i duch Wolfensteina. 4. Quake syn zstąpił na serwery i na LANy dla naszego zbawienia. 5. Dusza prawdziwego gracza jest nieśmiertelna a granie w Quake jest do jej zbawienia koniecznie potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
trupiec Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 11:36 W sumie, w tym zestawieniu znalazły się dwa przeciwieństwa. Z jednej strony jest WoW, przy którym nawet anemik w trybie bullet time może być ownerem, jeżeli wystarczajaco długo przy tym siedział. Z drugiej, jest Quake, do którego moim zdaniem (I jak widać powyżej, nie tylko moim) potrzebny jest faktyczny talent, bo zwykłe nołlajfowanie niewiele pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.chello.pl 10.07.09, 12:40 quake jest wszystkim, reszta jest niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.net137.okay.pl 10.07.09, 13:05 Quake to dno! Jednak widać że większość użytkowników na tym forum to ludzie kochający strzelanki! Żal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszy Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: 95.108.27.* 10.07.09, 13:07 Call of Duty! Nie ma to jak only rifle/toujane/s&d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shambler Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.48.rev.vline.pl 10.07.09, 13:11 @paranoja: "Quake to dno!" mógłbyś/mogłabyś uzasadnić? chętnie się pośmieję... Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 14:12 Enemy Territory. Pięknie się grało. W dodatku byłem w jednym z lepszych klanów europejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
william_dr Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 14:57 @trupiec Chyba nie masz pojęcia o WoW... może i będąc anemikiem i siedząc po 18h na dobę dasz radę jako tako zebrać kasę i trochę się ubrać. Ranku jednak na arenach nie wyjmiesz jeśli nie będziesz miał skilla i jeszcze 1-4 graczy ze skillem. Musisz taktyki znać itp. W rajdach jeszcze łatwiej, choć są trochę łatwiejsze niż kiedyś. Randomowe gildie z no-skillami zawsze są o kilka miesięcy jak nie dłużej w tyle i nie mają szans na systematyczne udane rajdy. Także długo siedzący anemik nigdy nie będzie ownerem... chrzanisz głupoty i tyle... oczywiście bo do WoWa to tylko czas wystarcza by być ownerem, nie ma znaczenia, że to RPG, nie ma znaczenia, że klimatyczne, nie ma znaczenia, że cały czas uczestniczysz w jakiejś fabule lub wydarzeniach które się rozwijają na tyle na ile MMO pozwala... uwielbiam laików ze spaczonym pojęciem... Quake to faktycznie przełomowa gra, godna uwagi, wielka gra Wygra CoD, a co był lepszy? Bardziej przełomowy? Czy głosowanie sprowadza się do tego ile kto grał? A argumenty w stylu "lepszej grafiki" to sobie wsadźcie... bo w roku wydania Quake'a to CoD nie miał żadnej grafiki! czyli kick go z głosowania... (tak też można argumentować ). Ciesze się że jesteś wielkim graczem Q. Bo to wymaga umiejętności, trzeba myśleć, rozwiązywać skomplikowane całki czy pisać powieści, wymaga to wielkich umiejętności... Faktycznie trzeba talentu, wielkiej inteligencji itp... świetne myślenie po prostu @truten_org ET szkoda, bo to naprawdę niesamowita gra zespołowa, tyle życia przy niej spędziłem i jestem z tego powodu zadowolony i na nią zagłosowałem. Mimo, że nie byłem highskill Odpowiedz Link Zgłoś
william_dr Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B 10.07.09, 14:59 Poza tym gram w WoWa i quakelive i w WoWie przekleństwa ograniczają się do "noob/spamer/noskill" a w QL to się dopiero nauczyć przeklinać można... to też powoduje, że Q jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert.pl Re: GameCorner Deathmatch XV - Grupa B IP: *.net137.okay.pl 10.07.09, 17:03 Zarówno WoW jak i Quake to gry przełomowe, tyle tylko że jedna to MMO a druga FPS. Dlatego porównanie tych dwóch gier jest bez sensu i mija się z celem! Co do CoD to oprócz popularności jaką zdobyła to tak naprawdę nie wnosi nic nowego! Odpowiedz Link Zgłoś