anula001 09.07.05, 10:01 zdaje mi sie, ze wiecej mamy tu pan-singielek. Panowie sie wykruszaja, znajduja pary Dlaczego? Czy to znaczy, ze my kobiety mamy wyzsze wymagania?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:18 Mężczyzna ma w sobie cos z odkrywcy przy kazdej dziurze sie zatrzyma,pooglada,"zbada" ..a kobieta...hmmmmm ona woli czystsza "robote" dziury je nie interesuja... Odpowiedz Link
anula001 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:22 czyli ze niby z was to taki Columb? Hmmm, chyba w takim razie wole byc kobieta, bo po co glowe sobie zawracac tymi wszystkimi nieodkrytymi ladami,nie daj Boze czlowiek na jakas mine trafi czy jak PS Subtelniutki jak zawsze Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:23 nieco sie rozminąłeś z prawdą. Kobieta szuka zawsze dziury (w całym), może jej potem nie ogłąda ale szuka z pewnością. Odpowiedz Link
jumar1 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:27 I tym oto skrótem Zeppelia przeszła do sedna sprawy! Szukanie dziury w całym.........może nad tym nalezałoby sie zastanowic nieco dłużej? Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:31 Nie ma się nad czym zastanawiać, wszystko jest jasne i oczywiste, przynajmniej dla mnie. Właśnie dlatego więcej tu bab. Tracą czas i energie na bezproduktywne rozważania i dyskusje zamiast śladem facetów ruszyć (w sensie swoje wydumania w czyn przeistaczać) Odpowiedz Link
anula001 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:32 ecco!! znaczy sie dokladnie! Ehh, Zeppelia, Ty i ja mamy chyba cos z faceta) Odpowiedz Link
jumar1 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:33 byle nie za duzo Anulka,byle nie za duzo! Odpowiedz Link
anula001 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:37 ) Dokladnie tyle ile potrzeba, spoko wasy nam jeszcze nie rosnaD Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:36 ano chyba ) to baaaardzo ułatwia życie. Odpowiedz Link
anula001 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:38 dokladnie,choc czasem lepiej sie z tym nie ujawiniac) Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:46 jasne, słodkim, nieświadomym blondynkom w życiu łatwiej Odpowiedz Link
jumar1 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:49 ...ale przeciez nie zawsze chodzi o to zeby było łatwiej! Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:52 ojjjj, ja coś o tym wiem. Moje motto zyciowe brzmi -po co sobie ułatwić jak można sobie utrudnić- Odpowiedz Link
anula001 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:54 no pewnie, przeciez dla was facetow im trudniej tym lepiej, chociaz i tu trzeba znalezc zloty srodek Odpowiedz Link
jumar1 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 10:59 popadanie w skrajności tylko nielicznym wychodzi na zdrowie ..choc faktycznie ciężko jest wyczuc kiedy juz dosyc utrudniania a kiedy jeszcze mozna znieśc! Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 11:00 anula001 napisała: > no pewnie, przeciez dla was facetow im trudniej tym lepiej, chociaz i tu trzeba > znalezc zloty srodek chyba zależy z której strony spojrzeć. Faceci właśnie wszystko upraszczaja. Do bólu. To my tej dziury przecież szukamy. Odpowiedz Link
anula001 Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 11:02 owszem upraszczaja, ale sa zdobywcami i jak maja cos podane na tacy to po prostu nie sa zainteresowani, albo biora i za chwile sie nudza. Jasne, ze nie mozna tez przesadzac z tymi trudami i byciem zimna twierdza nie do zodybycia Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 11:13 nie mozna tez przesadzac z tymi trudami i byciem zimna twierdza nie do zodybycia > o właśnie i to kolejna odpowiedz i kolejna prawidłowa Odpowiedz Link
wenecka Re: Wiecej facetow!!!!!!!!!!! 09.07.05, 20:44 nie, kobiety potrzebują się socjalizować w grupach podobnych do siebie. i roztrząsać problemy z osobami podobnymi sobie. nawet jesli miałby to być jeden i ten sam i miałyby go wałkować na 100 sposobów każdego dnia. mężczyźni powiedzą raz, a dobitnie. jak np. Łosiek. Odpowiedz Link