loola_kr 11.07.09, 20:48 od wczoraj (chyba) zauwazyłam, że wszystko mam drobnniejszym drukiem... u siebie i u wszystkich. tez tak macie? czy cos sobie niechcący przestawiłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennya Re: DC-pomniejszone litery 11.07.09, 22:39 też tak mam... dałam sobie w widoku normalny rozmiar czcionki i nic się nie zmieniło, nadal małe... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: DC-pomniejszone litery 11.07.09, 23:00 tez mam male litery i dodatkowo zazadalo wylaczenia adblocka Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: DC-pomniejszone litery 12.07.09, 20:14 aganoreg napisała: > tez mam male litery i dodatkowo zazadalo wylaczenia adblocka Małe litery załatwia ctrl i +. No a z adblockiem świiiinie Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: DC-pomniejszone litery 12.07.09, 21:54 ooooooooooo dzieki!!!! Juz mam duze! Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: DC-pomniejszone litery 13.07.09, 09:04 ale powiększanie liter to tylko u na komputerze - oni tam sami zrobili mniejsze, bo u mnie na innych stronach są normalne, a na DC tylko zmniejszone Odpowiedz Link Zgłoś