Dodaj do ulubionych

sequel ktory kupilbym bez wahania

15.07.09, 11:28
Buszowałem sobie po necie w poszukiwaniu czegoś w co jeszcze nie grałem a co
jest skradanką i daje możliwość kombinowania, mordowania czy też okradania -
bo bycie złym jest fajne - i tak do głowy wpadła mi myśl "super by było gdyby
ktoś zrobił 2-gą część The Sting" (symulator złodzieja który wieki temu
kupiłem razem z czasopismem Play za śmieszne pieniądze).

Obawiam się jednak że jeszcze przez dłuuugi czas nie doczekam się kolejnej
części, ale... gdybym zapadł w śpiączkę i obudził się powiedzmy po 10 latach i
jakimś cudem zamiast ogarniać co działo się przez te 10 lat poszedł do sklepu
i zobaczył ten tytuł na półce to kupiłbym go bez zastanowienia. Podobnie
byłoby z Hitman'em, Splinter Cell'em czy Thief'em, ale co do tych serii to mam
jako-taką pewność że będą wydawane bez końca wink

A co wy byście kupili? wink
Obserwuj wątek
    • anarchius RE: sequel ktory kupilbym bez wahania 15.07.09, 21:00
      Kolejną część z serii przygodówek z Różową Panterą. Taaa...
      • don_wroc_love Re: RE: sequel ktory kupilbym bez wahania 15.07.09, 21:22
        fajny temat smile
        ja mam dwóch zdecydowanych faworytów od lat

pierwszy - BLOOD 3 - oj nie wahałbym się ani minuty smile
        drugi - heh - nowy DUKE NUKEM smile - nie musi być Forever, może być Begins... wink
    • Gość: Ja :D Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: 75.159.114.* 16.07.09, 19:02
      Odkąd zobaczyłem zwiastun dungeon keeper 3 nieprzerwanie czekam na ten tytuł
      • Gość: Yami Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.217.146.194.generacja.pl 16.07.09, 19:26
        Fifa 2020
        • radek.zaleski Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 16.07.09, 19:35
          LOL!

to prawda. 2021 też.
        • Gość: gość Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 19:36
          człowieku do tej części nie dojdzie bo w 2012 ma być koniec świata tongue_out
    • kubol.84 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 16.07.09, 19:26
      Bez wahania,w ciemno biorę Baldur's Gate 3. Swego czsu brałbym Fallout 3 ale
      życie zweryfikowało me zamiary....tongue_out
    • Gość: Psychol324 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.sileman.net.pl 16.07.09, 19:30
      STARY! SKĄD ŻEŚ SIĘ WYTRZASŁ!!!?!? The Sting to arcydzieło! jedna z moich
      ulubionych gier! myślałem, że każdy już zapomniał o tej grze, ta gra to coś
      niesamowitego ten klimat hmmm aahh! nie ma jak zagrać sobie w nią w deszczowe
      dni w dodatku ta muzyka! klimat jeden z lepszych, ta gra mocno stoi klimatycznie
      przy gta, gothic czy Cultures które też nie jest zbyt popularne ale dla mnie
      wypas. Bardzo chętnie ujrzałbym tą grę w 2 części ale nie ma co liczyć na to bo
      nie było zbyt dużego rozgłosu, też mam tą grę z Play'a ale mi ją mama kupiła
      ładnych parę lat temu jak chyba jeszcze do podstawówki chodziłem może 3 klasa?
      teraz już Technikum.
      Znacie może jakieś podobne gry do The Sting, bo chętnie bym sobie zagrał w jakąś
      o złodzieju? brak przemocy, planowanie skoków to coś oryginalnego może lubię tak
      tą grę bo mam coś w sobie ze złodzieja hehe, choć nigdy nic nie ukradłem to
      uwielbiam takie planowanie.
      • Gość: Yami Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.217.146.194.generacja.pl 16.07.09, 19:33
        IGI2 ?
      • mietas2 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 16.07.09, 21:09
        @Psychol324
        Może przemoc jest, ale np. mój brat kupił dzisiaj w Carrefoure AntologięThiefa
        (znaczy części I, II i III) za 15zł i bardzo jest zadowolony z tego zakupu smile

A Thiefa chyba nie trzeba przedstawiać =P Pamiętam, jak byłem mały, to
        siedziałem obok brata i patrzyłem, jak gra ^^,
    • han_solo_79 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 16.07.09, 19:51
      A mówimy o jakimś zapomnianym prtzez boga starociu czy też może o jakiejś świeżynce?
      Ze staroci to bym wziął Panzer Generala, Close Combat, Rebelliona X-Winga,
      Djuka, Patriciana. Z nowszych rzeczy to Republic Commando, Blazing Angels, Red
      Alerta, Total Wara, Brothers in Arms, Dawn of Wara i Half Life'a.
    • liske re 16.07.09, 19:52
      Bez wahania kupiłbym drugą część niesamowitej gry OUTCAST. Gra ta była swego
      czasu rewolucyjna pod wieloma względami. Wielka szkoda dla rynku gier
      komputerowych, że nie ukazał się sequel.

www.youtube.com/watch?v=-nA2WZbsPcc
    • rrrafael Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 16.07.09, 20:12
      Ja podpisuje się pod Half Life i Brothers in Arms (jedna z moich ulubionych serii), ale
      dodałbym jeszcze Warcraft. Nie żadne MMO, ale porządną strategię.
      W Warcraft III: Reign of Chaos i Frozen Throne (jakby jakiś człowiek cudem uniknął
      spotkania się z tą grą, to mała podpowiedź: to drugie to dodatek wink ) zagrywałem się bez
      opamiętania i ciągle się zagrywam i czekałem cały czas na Warcraft IV, nawet wtedy, gdy
      wyszedł World of Warcraft. Poddałem się dopiero, gdy usłyszałem o dodatku do WoW'a
      o nazwie: "Wrath of the Lich King". Ten dodatek tak jakby kontynuował wątek o Arthasie,
      teraz już Rycerzu Śmierci po zakończeniu Frozen Throne i objęciu władzy w krainie
      Northernd.
      • Gość: Gość Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 20:35

zanzarah też niezłe
    • Gość: kanies Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.satfilm.net.pl 16.07.09, 21:21
      na ten moment<br />
      sequel fallout 3<br />
      nie jakieś dodatki niedziałające z wersją polską, gdzie wspomaganie w postaci wydawanych łatek w języku polskim ze strony wydawcy jest niezbyt żetelne tylko prawdziwy sequel, tak by wszystko miało ręce i nogi<br />
      <br />
      no i oczywiście Call of Duty Modern Warfare, co już niedługo dane mi będzie zakupić

• Gość: ktosiu Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 21:57
      Populous III - The Beginning, ehhhh ile czas spędzone..., łza się kręci
      gdyby nie to, ze odpala się max 800x600 dalej dźwigałbym to od czasu do czasu.

Knight`s & Marchant`s - następne godziny, nie tak jak dzisiejsze strategie. Tam
      musiałeś posyłać żarcie na 2 koniec mapy, bo inaczej wojsko zdychało z głodu.
      Trzebabyło dobrze zaplanować ilość wojska i kiedy je wysyłać.
      pozdro
      piwo
    • truten_org Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 16.07.09, 22:14
      V4V w nowej wersji, z zaawansowanym AI i wielkim teatrem działań.
    • Gość: gość Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 22:50
      hmmm, Wiedźmin 2 i Call of Juarez 3 ( patriotyzm ) big_grin
    • Gość: Majkel Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:02
      w ciemno kupiłbym kolejną część Half-Life'a smile
      • narsereg Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 16.07.09, 23:55
        Oczywiście Half - life. Pewnie nikt nie pamięta, ale była taka zajebista gierka
        z super klimatem Obywatel Kabuto, chętnie bym pograł w sikłel. Commandos.
        Diablo, Wormsy w 2d(World Of Goo pokazał, że 2d wcale nie przeminęło...) no i
        Rogue Squadron na PC w jedynke to się zarywało...
        • Gość: wojt Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.smgr.pl 17.07.09, 00:22
          Kolejna część Hitmana ! big_grin
    • ender140 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 17.07.09, 01:58
      kolejne C&C, pod warunkiem, ze odpowiadalby za nia westwood, a nie ea...

i NOLFa 3.
      • Gość: burzmin Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 02:45
        Z niecierpliwością czekam na kolejnego S.T.A.L.K.E.R.A.
    • Gość: 3x Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 06:58
      Ja bym kupił Alpha Centauri 2
      No i Master of orion 4.
      No i American mc'gees Alice kolejnesmile
      (a potem Arcanum 2, kolejnego Panzer Generala i Wizardry 9).
      No i jeszcze parę gierek ale nie ma się co więcej rozpisywać
    • ash-prawdziwy Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 17.07.09, 09:02
      zdecydowanie DiabloIII i może IV
      kolejną część HOMM pod warunkiem, że będzie bardziej III niż V,
      Kings Bounty,
      kontynuacje Master of Orion i Privateer
      nowe Wormsy,
      i wiele innych
    • Gość: Wik Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: 194.169.229.* 17.07.09, 09:27
      Beyond Good and Evil KONIECZNIE !!!! smile)
    • Gość: Kalomi Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:30
      Half life
      diablo 3
      i inne czesci smile
      starcraft
      warcraft(oczywiscie strategia big_grin)
      Assassin creed 2 i 3 smile
    • Gość: plunio7 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.4web.pl 17.07.09, 10:03
      Stalker. A w szczególności Zona. Ten świat jest jak bajka - tylko, że nie taka kolorowa.
      • Gość: xZera Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: 62.159.242.* 17.07.09, 10:46
        System Shock 3 smile Dla tej gry to i nowy sprzęt bym kupił. big_grin
    • nacho66 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 17.07.09, 11:13
      Skoro juz tak odjezdzamy w historie. Jakby tak zostaly wydane na PC:

- Colony
      - Gwiezdny Manager
      - Supremacy
      - Defender of the crown

Gralem w te strategie czesciej niz w niejedna gre na PC

A z Pecetowych, kupilbym porzadny sequel do Lord of the realm 2. Pisze
      'porzadny', bo 'trojka' zostala wydana, tyle, ze byla beznadziejna (zmienili
      gejmplej caly)
    • Gość: Fantus Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: 195.114.161.* 17.07.09, 11:24
      Betrayal at Krondor (Return to Krondor nie liczę jako sequel bo słabe...)
    • mathiuss Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 17.07.09, 12:16
      Dziwnie zadane pytanie. Jest tyle doskonalych gier na przestrzeni historii, ze
      praktycznie kazdej z nich sequela (lub kolejna czesc) kupilbym, oczywiscie po
      zapoznaniu sie z tym co gra rezprezentuje (demo, recenzje, opinie innych
      graczy). Od Cywilizacji, przez Prince of persia, Tomb raidery, Diablo, War i
      Starcrafty, Call of duty, Battlefieldy, Dawny wojny, CoHy, Total wary, Hitmany,
      Thiefy, Quaki, Doomy, Crysisy, Baldurs gejty, Mass effecty i wiele, wiele innych.
      Natomiast za 10 lat to roznie moze wygladac- nie kupilbym np. straszliwie
      okrojonej gry (a potem sciagal co miesiac jakies platne dlcy i inne badziewia),
      nawet jakby byla kolejna czescia jakiejs legendy. Generalnie patrze na jakosc
      gry i to w jaki sposob jest sprzedawana (gry w kawalkach, platne MMO, dlc to
      chyba nie dla mnie), a nie na tytul.

Jesli zas chodzi o starsze gry, ktore niestety nie maja sequeli, to chetnie
      zobaczylbym jak wyglada kolejna czesc KKnD i American Mc'gees Alice.
      • strachster Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 17.07.09, 14:16
        System Shock 3 i brakujace 2 czesci do Advent Rising
    • Gość: henry o Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: 217.153.95.* 17.07.09, 14:51
      Luźno w temacie: bodaj dzisiaj miał wejść do sklepów Orange Box w edycji EA
      Classics, który jest poniekąd sequelem HL1, i który, ponieważ wcześniej tego nie
      zrobiłem, definitywnie mam ochotę kupić.
      • ender140 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 17.07.09, 21:01
        o tak, system shock 3 oczywiscie, jakos mi sie zapomnialosmile
    • Gość: Gutek Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 00:47
      Sim City bym kupil. I Mafie. I Fahrenheita.
      • illi666 Re: sequel ktory kupilbym bez wahania 19.07.09, 13:08
        Ja bez wahania kupiłbym MDK 3 bo na MDK 2 się skończyło. I czekam teraz na
        Beyond Good & Evil 2. Jedynka była/jest fenomenalna. Fabuła, w ogóle cała gra.
        Nie miała zbyt dużego rozgłosu ale powinna. Gdzie bym nie czytał recenzji,
        zawsze jest pozytywna.<br />
        A ostatnio cicho o tej Beyond 2. Tylko jakiś jeden trailer i chyba był kawałek z
        gry jakaś 1 minuta. Mam nadzieję, że może zostanie wydana w 2010, najpóźniej 2011.
        • Gość: andi Re: sequel ktory kupilbym bez wahania IP: 194.42.116.* 21.07.09, 12:12
          baldur's gate, tylko, żeby utrzymało klimat poprzednich części
    • dzikowy Frontier 21.07.09, 15:56
      FFE ciągle kradnie mi czas, ale można by go trochę podkolorować.
      • Gość: thelder Re: Frontier IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.09, 14:13
        SYNDICATE (nie uznaje S:Wars)! no i privateera jakiegos...no ewentualnie
        Frontier wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka